Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Örömmel Jelentem Nektek , hogy sikeres , évfolyamelső jogász vizsgát tettem a JÜK-nél !
hát nem tudom gecik hogy ezt a börtönbe hogy csináljátok de sok sikert hozzá
Dr Dobos Andrea : Az Ex "férjem" szégyenében már a Túlvilágra készül !
Tehát harakirit végez magán? Végre!
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász harakirit végez magán !
Na , Bolond Peti , akkor takarodó!!,,
szerintem mar csak papiron letezik Évfolyamelső dániel IMPI sikeres , évfolyamelső jogász vizsgája
Ez a Bolond Péter nagyon megszopatta a Kékharisnyálkodóinkat ezzel a JÜK Álvizsgájával !
Ez a Bolond Péter nagyon megszopatta a Kékharisnyálkodóinkat ezzel a JÜK Álvizsgájával !
De hát miért nem hisztek Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak ,
Ti Bolsewikk Kékharisnya Marhákok ? He ?
De hát miért nem hisztek Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak , Ti Bolsewikk Kékharisnya
Nos, engem nem MEGÖRVENDEZTET,
hanek kimondottan FELBOSSZANT.
Legszívesebben a plüss játék-kutyámat Dr Mády Makkarorrrr-t ereszteném rá!
Bár igaz, ezzel a szegény plüss játék- kutyát sodornám életveszélybe, mert a kísérő Tevelegeltetők azonnal lelőnék, engem pedig kéz- és lábbilincsben vinnének el...
Legszívesebben a plüss játék-kutyámat Dr Mády Makkarorrrr-t ereszteném Évfolyamelső dániel IMPIre
A majmok belharcával nekem semmi problémám.
Legszívesebben a plüss játék-kutyámat Dr Mády Makkarorrrr-t ereszteném Évfolyamelső dániel IMPIre
Dr Mády Makkarorrrr
jatsza meg mar hogy elveszett had keressek tobb oromet okz!
ime a jó hozzáállás aki nem velünk van arra ráengedjük a kutyát, kilövetjük a szemét, vizágyozzuk és kardlapozzuk. és mivel a véleményem nem fog tetszeni letiltjuk lehülyézzük, lebirkázzuk. ezt szeretem
Zotyóka ! szobdle dániel orrr bánt !
Zotyóka ! szobdle dániel orrr bánt !
Ezanapmásmintatöbbi !
Buli van ! Induljon a Karaván !
A Kocsisunk : dániel Orrrr Bán !
Évfolyamelső dániel IMPI péter Rokonsága ---- Bécsi Ág
Bécsi dániel
késsel rátámadt egy családra, egy apára, egy anyára és 17 éves lányukra. Három áldozatát súlyosan megsebesítette, életveszélyes állapotban vannak”– mondta el a szóvivő, hozzátéve,
hogy a Bécsi dániel család tagjai osztrák állampolgárságúak.
A rendőrség közlése szerint az eset a Praterstrasse egyik metrókijárata közelében, egy japán étterem előtt történt, és a tettes a Praterstern csomópont irányában menekült el.
Kati Rezecske Kékkecske : Bécsi dániel család tagjai osztrák állampolgárságúak.
Bécsi dániel
késsel rátámadt egy családra,
Válaszolva Lázár János Miniszter Úr Bécs egyik kerületét bemutató videó Igazságára !
Válaszolva Lázár János Miniszter Úr Bécs egyik kerületét bemutató videó Igazságára !
A Miniszter Úr Nagyon helyesen beszél
ezeket a szemeteket ki kell rekeszteni mindenhonnan
Bécsi dániel késsel rátámadt egy családra,
van itt baj nem kicsi
Bécsi dániel késsel rátámadt egy családra
Hű de félek a Bécsi dánieléktől ..
.Még jó, hogy a mi hazánkban csak rendes, becsületes, dolgos dánielek élnek és ilyen atrocitás elképzelhetetlen....
Hű de félek a Bécsi dánieléktől ..
Bécs már nem a keringő, és a Kék Duna, békés, monarchia-beli városa!
Bécs már nem a keringő, és a Kék Duna, békés, monarchia-beli városa!
"Hála " IMPI Rokonságának Bécs Tényleg béKÉS város
"Hála " IMPI Rokonságának Bécs Tényleg béKÉS város
Szürkefarkú Vona bocsánatot kért az osztrákoktól és Bécsi dánieltől Lázár videója miatt
Szürkefarkú Vona bocsánatot kért az osztrákoktól és Bécsi dánieltől Lázár videója miatt
Őshonos bécsiként, aki Favoriten kerületben jártam iskolába, nem régiben tettem itt egy látogatást. A saját véleményem az, hogy a jelenlegi helyzet a negyedben sajnos abszolút fedi a Lázár úr által elmondottakat!
A Miniszter Úr Nagyon helyesen beszél
Lázár Miniszter Úr pontosan az Osztrák embereknek Bécsi dániel miatt megváltozott életüket mutatta be, hogy mennyivel nehezebb most a sorsuk . Ő nem bántotta az Osztrák embereket, akkor miért kért bocsánatot Szürkefarkú Vona az Osztrák emberektől.? Na ez a mocsok munka ! A videót meg levették, ezáltal a közvélemény előtt meg sem tudja magát védeni Lázár Úr , a Jóbikk meg pofázhat össze vissza !
Remélem, ezt a köpönyegforgató görényt a Jóbikk jobbik része a választások után lehúzza a reteráton, mert ott a helye. Soha nem szavaztam rájuk, de ennél azért többet érdemelnek. Nagyon csodálkozom,hogy a sajátjai közül senki nem teszi helyre. Normális embernek csak hányingere támad tőle.
Ekkora aljas patkányt,mint ez a szürkefarkú vona gábor nevezetű, nem nagyon találsz a Kárpát-medencében !Ennyire kivetkőzni egykori önmagából, nem akárkinek sikerül , neki igen. Cudar, embertelen módra !Gyurcsótányt , Mádi Zottyantat , sőt már dániel IMPI peti JÜK Áljogászt is alúlmultad már, te görény ! Ki vagy te valójában , embertelen fajzat ???!!!
Mocskos rohadt tróger muszlimszopó vona!
Remélem az összes árulásod és hazugságod egyszer utol fog érni!
Nem volt elég amit a székelyektől kaptál sajnos csak verbálisan?
Miért véded ezt a muszlim söpredéket, csak nem a bábjuk vagy?
Örömmel Jelentem Nektek , hogy sikeres , évfolyamelső jogász vizsgát tettem a JÜK-nél !
A kerdes, hogy kie lett? Mert szerintem mar csak papiron letezik.