Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Mióta ráleltem Igazi Hazámra Folyamatosan , jó kékharisnya szokásomhoz illőem átbastalak titeket ...
Mi a fene?
IMPI hazudozott , megsértett valakit?
Akkor nem az a megoldás, hogy "monnyonle?"
Mióta ráleltem Igazi Hazámra Folyamatosan , jó kékharisnya szokásomhoz illőem átbastalak titeket ...
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász !
Engem azèrt annyira nem èrdekelsz, hogy meg tudj bántani. Kvázi, felesleges a bocsánatkèrèsed.
A kékharisnya csoporton belül mèg tèged tartalak az egyik leginkább valamirevaló hazudozónak.
ez más demokratikus homokozóban is èrvènyes.
Mondjuk, BALOLDALI MUNKAPÁRTBAN az èlet is olyan, amilyen.
Csak a szomorú az, hogy lehetnèl oroszlánok farka, de te inkább rókák feje akartál lenni.
Gratulálok, sikerült!
Nem kell bocsánatot kèrned.
Inkább csinálj valamit az embertársaidèrt, amíg mèg tudsz.
Te sem vagy halhatatlan.
Bár újlenyomatod nincs, te is csak egy ember vagy.
Minden jót IMPI !
Mióta ráleltem Igazi Hazámra Folyamatosan , jó kékharisnya szokásomhoz illőem átbastalak titeket ..
Lúzerimpikém,
ez a szabadkozás ide már édeskevés!
Dr Mády Zoltán ABSZO LÖTT KÉKHARISNYAVEZÉR : Lúzerimpikém, ez a szabadkozás ide már édeskevés!
Így van ! Késő bánat , eb gondolat !
Mióta ráleltem Igazi Hazámra Folyamatosan , jó kékharisnya szokásomhoz illőem átbastalak titeket ..
Most is hazudsz! A szándékodat illetően!
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Most is hazudsz! A szándékodat illetően!
családostól, mehetsz putriba, egy szál gatyában, te hájagyú!
Évfolyamelső dániel IMPI péter ! családostól, mehetsz putriba, egy szál gatyában, te hájagyú!
Egyedül voltam én sokáig.
Majd eljöttek hozzám sokan.
Magad vagy, mondták; bár velük
voltam volna én boldogan.
Mióta éltem, forgószélben
próbáltam állni helyemen.
Nagy nevetség, hogy nem vétettem
többet, mint vétettek nekem.
Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az õsz s legszebb a tél,
annak, ki tûzhelyet, családot,
már végképp másoknak remél.
Dr Dobos Andrea IMPI ex"felesége:legszebb a tél, annak, ki tûzhelyet, családot, már végképp másoknak
Csak most értettem meg igazán azt , hogy IMPI miért Tátogott egyedül !
IMPI miért Tátogott egyedül ?
Remelem, ezt sem fogja meguszni szarazon.
Sziasztok Kékharisnyákok !
Örömmel Jelentem Nektek , hogy sikeres , évfolyamelső jogász vizsgát tettem a JÜK-nél !
Logan Kendall : sikeres , évfolyamelső jogász vizsgát tettem a JÜK-nél !
Gratulálok LOGI !
És milyen kérdéseket kaptál ?
Elárulod nekünk ?
Soha ne higgy egy mocskos, kékharisnya drogosnak!
Hazug szarházi, az ilyet NEM LEHET TISZTELNI!!! Ez egy pöcegödörbe való senkiházi! Mégcsak nem is ember, egy ócska semmirekellő!Pont olyan, mint LOGAN KENDALL ! NAGY KUPAC SZ@R! Az ilyenek miatt kell szégyenkeznie a kékharisnya demokratákoknak !
Mégcsak nem is ember, egy ócska semmirekellő!Pont olyan, mint LOGAN KENDALL !
Most akkor rólam beszéltek , vagy a Seggvakarómról : Évfolyamelső dániel IMPI péter , Izrael Jövőjéről ?
akkor rólam beszéltek , vagy a Seggvakarómról : Évfolyamelső dániel IMPI péter , Izrael Jövőjérő
Juhász PÓTENS Péter meghekkelte a Fidelitas sajtótájékoztatóját.
akkor rólam beszéltek , vagy a Seggvakarómról : Évfolyamelső dániel IMPI péter , Izrael Jövőjérő
Mádi Zottyant Mozdonynézegető ! Ezért,kellet"Ari"?Hm,ha érted?
Hát , nem is tudom , drága Kékharisnyákok !
"Rábaszot"(t)üfülő,lesz a vége!
Dr Mády Zoltán Retired Mozdonynézegető figyelmébe !
KIVÉGEZNI EZT A CSŐCSELÉK KÉKHARISNYA ÁLLATOKAT ! TÁRGYALNI SEM KELL ! MINEK ? LÁMPAVASRA EZEKKEL TRÓGEROKKAL! EZEK MÉG JÓT NEM TETTEK AZ ORSZÁGNAK !!!!!!!! HALÁL EZEKRE !!!!!!!!!
KIVÉGEZNI EZT A CSŐCSELÉK KÉKHARISNYA ÁLLATOKAT !
József Piroska Haifai Ezermester úriember. akkor is így szólítja Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogászt , ha szerinte is tiszteletre mélységesen méltatlan a címzett.
Orrrrmányos dániel IMPI péter Vadiúj Nyári Frizurája
Orrrrmányos dániel IMPI péter Vadiúj Nyári Frizurájaúgy néz ki mint egy csöves még azoknál is rondab
Egyetértek!
Dr Mády Zoltán Hasznos Munkaerő : Orrrrmányos dániel IMPI péter Vadiúj Nyári Frizurája
URAM..TEREMTOM..MIT SZED EZ???
Dr Mády Zoltán Hasznos Munkaerő : Orrrrmányos dániel IMPI péter Vadiúj Nyári Frizurája
nem részeg, az kialudható, a hülyeség maradandó.
Hat ez egy idiota.!!!!
Nem értem,vagyis értem: miért pont most jön a szanom-bánom?