Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
KÖZÖS LISTA, KÖZÖS IMPI , KÖZÖS DÁNIELBABLEVESILONAVK SZAKSZY , KÖZÖS KORMÁNYFŐJELÖLT!
Cseg Lédy "Csabát" IMPI El Qúró Csótánya főügyészének!
Rolex Lász Lót pedig a helyére - a sittre, "IMPI-vel közös magán "-zárkába!
Rolex Lász Lót pedig a helyére - a sittre, "IMPI-vel közös magán "-zárkába!
nosza doktor urak! Lehet támogatni őket!
nosza doktor urak! Lehet támogatni őket!
Dr Évfolyamelső dániel IMPI péter támogatja !
Dr dániel Bableves ilona vk támogatja !
Dr Mády Zottyant támogatja !
Dr Dániel Vackorrrr támogatja !
Dr Dobos Andrea NEM TÁMOGATJA !
Dr Dobos Andrea NEM TÁMOGATJA !
Mit képzel ez magáról?
Rolex Lász Lót pedig a helyére - a sittre, "IMPI-vel közös magán "-zárkába!Dr Dobos Andrea NEM TÁMOG
Ez a szarkupac simán egy hülye!
Értelmetlen.
Olyan mintha elmebeteg lenne.
Dr Dobos Andrea NEM TÁMOGATJA azt , hogy Évfolyamelső dániel IMPI petivel ISMÉT EGY PÁR LEGYEN
Egy biztos : az Egyik Zsák kerüli a Zorrrmányos Foltját
Egy biztos : az Egyik Zsák kerüli a Zorrrmányos Foltját
Meg van rá az oka !
Dr Dobos Andrea NEM TÁMOGATJA azt , hogy Évfolyamelső dániel IMPI petivel ISMÉT EGY PÁR LEGYEN
Na ne bassza már meg a jó fene! Akkor le kell lőni a picsába! Ennyi!
Akkor ide európai segítséget kell kérni, hogy ez a parázna eltünhessen!
Sok mindenre mondtuk màr hogy az elképzelhetetlen az elmúlt években hogy ez màr a legalja hogy ilyen nincs és mégis megtörtént a parlamenti többség megszavazta...vizioim nekem is vannak biztos nagyon ostoba ember vagyok.
Itt vagyunk a Blahán , börtönruhát hoztunk Évfolyamelső dániel IMPI péternek!
Oszd meg, ha IMPI-nek szerinted is börtönben a helye!
Gyúr - Csótanyista Csóka : Oszd meg, ha IMPI-nek szerinted is börtönben a helye!
HOFI és én is ezt mondom..Gyúr - Csótanyista Csóka kapja be vagy nyalja ki .
Hogy fog IMPI a Böriben Aláiráshamisitásokat hamisitani ?
He ?
Gyúr - Csótanyista Csóka kapja be vagy nyalja ki . Hogy fog IMPI a Böriben Aláiráshamisitásokat ha
Ne szűkölj már ennyire, szinte nekem fáj a nyöszörgésed .
Dr Mádi Zoltán Retired Mozdonynézegetőt már kerülgeti a Gúta !
Ne szűkölj már ennyire, szinte nekem fáj a nyöszörgésed .
Szeretem a zenét, főként a komolyat. De nem vetem meg a dallamos könnyűzenét sem. Szeretek foglalkozni csillagászati kérdésekkel, gőzmozdonyokról szóló szakirodalommal. Szeretek internetezni, barkácsolgatni, főzőcskézni. Krimiírás
2007 májusa óta nyugdíjban vagyok. Amíg 41 (pár hét híján 42) évet munkával töltöttem, sok minden voltam, talán csak akasztott ember nem.
Dr Mádi Zoltán Retired Mozdonynézegető : sok minden voltam, talán csak akasztott ember nem.
De leküzdhetetlen vágyat érzel , ugyebár Zotyi ?
Dr Mádi Zoltán Retired Mozdonynézegető : 41 (pár hét híján 42) évet munkával töltöttem,
Látod-e Hibant Fiacskám a Zotyi Bácsit ?
És te ?
Dr Dániel Baleves Ilona VK > Látod-e Hibant Fiacskám a Zotyi Bácsit ? És te ? Most már Eszterezel ?
Ejnye Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász !
Most meg Eszterezel ?
Hát mi közöd hozzá ?
SÜSS , HAZUDJ , HAMISITS , TOLCSIZZ !
Hogy minél több aljas kékharisnya briganty Tolongjon !
Vagy mond el az Igazságot , mert bizony kiverjük belőled a Vallomást előbb vagy utóbb !
KÓRKÉP Évfolyamelső dániel IMPI péter "elme"állapotáról
|
Hiteles forrásból kaptuk a hírt, hogy elmebeteg dániel IMPI péter FŐSZAKÁCS minden jel szerint végleg bekattant az elmúlt napok LELEPLEZŐS TOLONGÁSAI miatt. Nem képes értelmesen, összefüggően kommunikálni és dührohamai vannak, még a kőkemény gyógyszeres kezelések ellenére is.
Jelenleg mélyaltatással próbálkoznak a pszichiáterei,
de több karizmatikus VDSZ-es demokrata vezető szerintmár nem lesz képes folytatni sem az agent povocateur- sem az aláiráshamisitós - sem a wc pucolós - tevékenységét. A FB-ról és az Aláiráshamisitó Tolongóról kapcsolatos, neki tulajdonított beirkálást sem ő irta , hanem a köztörvényes bűnözőkből álló holdudvar, amelynek tagjai között már megindult a hatalmi harc az IMPOTENTZIÁS VEZÉRKEDÉSÉRT .
Ha tehát a mai tolongás is elég erős lesz, valószínűleg meg fog roppanni és talán össze is omolhat az elmebeteg dániel IMPI péter -féle bolondéria diktatúrája, hiszen a "vezér" nincs és még jó néhány napig nem is lesz a helyén! Szóval mindent bele! |
|
|
dániel IMPI mond el az Igazságot , mert bizony kiverjük belőled a Vallomást előbb vagy utóbb !
Kékharisnya Krónikák. irodalmi Performance Kékharisnya közállapotunkról. 2018. március 12. Attentin Klub
János Ferenczfi Kékszalagos Demokrata : Kékharisnya Krónikák
Ezután nem árt kinézni a kukucskálón, ha csengetnek!
dániel IMPI mond el az Igazságot , mert bizony kiverjük belőled a Vallomást előbb vagy utóbb !
Amilyen jól indult ez a Kékharisnya oldal, olyan gyorsan csúszik lefelé a gyűlölet és a gyűlöletkeltés lejtőjén.
KÉKBUGYIT PRÓBÁLGATÓ Éva Cornides a KÉKSZALAG GARDEROB-ban
Éva köszönd a Most Már Csak Eszterező Patkány Orrrrmányosnak.
Mádi Zotyó Kékharisnya bűnöző bandaja ás a gyilkos Hasznos Holmik Álrégiségboltból tolvajlók nérgezték meg az emberek lelkét
József Szeman A VARAS KÉKSZALAGOT KÉKGYÁRTÓSORON VARRÓ : Mádi Zotyó Kékharisnya bűnöző bandaja
ez van amikor egy komcsi pártitkár fia kékharisnyákoló hatalomhoz jut.
József Szeman A VARAS KÉKSZALAGOT KÉKGYÁRTÓSORON VARRÓ : Mádi Zotyó Kékharisnya bűnöző bandaja
Jussatok a Romanovok sorsára egytől egyig , fel és lemenőitekkel együtt !
szavazz a Jobikk- MSZP-PM-re, Karácsony Gergelyedre!
Igen! Csakhogy ennek rendkívül szigorú és komoly feltételei vannak! KÖZÖS LISTA, KÖZÖS IMPI , KÖZÖS DÁNIELBABLEVESILONAVK SZAKSZY , KÖZÖS KORMÁNYFŐJELÖLT!