Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Előkerült egy kedves Fotó a Múlból !
- Te, Danny Adomnak melyik az anyósod? Amelyik a madárijesztőtől balra áll, vagy az, amelyik jobbra?
- A középső.
KI A DAGADTABB ÉS KÖVÉREBB : Dagadt "Szegedi" Csani avagy Orrrrmányos IMPI ?
Mi minden kiderül, ki volt, és mi lett, kinek akar törleszteni??????
Te, Danny Adomnak melyik az anyósod?
ERRE FEL IS KELL KÉSZÜLNÖTÖK ! MINDEN ELLENZÉKI PÁRT LESSEN, MERT EZEKBEN SOSEM LEHETETT HINNI! CSALÓK, HAZUGOK, SZERVEZETTEN BŰNÖZŐK, SIKKASZTÓK, SZEMFÉNYVESZTŐK, MINDEN HÁJJAL MEGKENT BŰNÖZŐK ! BOJKOTTÁLNI IS LEHETNE A SZAVAZÁS IGAZSÁGTALANSÁGÁT !
Te, Danny Adomnak melyik az anyósod?
Egy szava sem igaz...hányinger...
Kedves Impilógusok , Kékharisnyák , Bolsewikkok és Élmunkások !Gyász-szertatásunk ideje alatt kérem
Ez az amit szeretnenek elkerulni.
Gyász-szertatásunk ideje alatt kérem , örizzék meg a Nyugalmat és a Halottunk Emlékéhez illő méltósá
Vissza a múltba.... ez aztán a jövőkép!
a Halottunk Emlékéhez illő méltósággal búcsúzzanak a Legnagyobbtól ! Ma nem szines a Világ , de ta
LE A KALAPPAL !
Dr Mády Zoltán : Abszolút Kékharisnya- Persze, mert DANNY ADOMNAK-nak már a varrógépet készítik.
Nem a vezér találta ki , tehát ebben nem konzultálunk .
DANNY ADOMNAK-nak már a varrógépet készítik.Nem a vezér találta ki , tehát ebben nem konzultálunk .
"el is kell tartani őket, mert ugyanazok a jogok illetik meg őket mint az állampolgárokat" Nem is tudtam hogy Csodaország eltartja minden állampolgárát!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is tudtam hogy Csodaország eltartja minden állampolgárát!!!!!!!!!!!!!!!!
Azèrt ahol gyermek megfagy, ott első sorban a szülő a felelős, nem Danny Adomnak....
Azèrt ahol gyermek megfagy, ott első sorban a szülő a felelős, nem Danny Adomnak....
NYIKHAJ A TI DANNY ADOMNAK SÖPREDÉKETEK , AZ A TAKONYGYALU 1SEJTŰ SEGGNYALÓ BUNKÓ, OLYASN, MINT A MOSLÉK APJA, SEGGNYALÓ AKI KÉSŐBB A BARÁTAIT BESÚGTA ! HÁT EZEK VAGYTOK T I KÉKHARISNYA , IMPILÓGUS CSŐCSELÉKEK ! EZÉRT KÜLDÜNK TITEKET A BITÓRA !
HÁT EZEK VAGYTOK T I KÉKHARISNYA , IMPILÓGUS CSŐCSELÉKEK ! EZÉRT KÜLDÜNK TITEKET A BITÓRA !
Ezt meg rendeltek de nem jött meg.?(az esze)?
HÁT EZEK VAGYTOK T I KÉKHARISNYA , IMPILÓGUS CSŐCSELÉKEK ! EZÉRT KÜLDÜNK TITEKET A BITÓRA !
Ki ez a szánalmas barom?
EZÉRT KÜLDÜNK TITEKET A BITÓRA !Ki ez a szánalmas barom?
Kijasom az a Danny Adomnak ??
Kijasom az a Danny Adomnak ??
Berni akkor lesz miniszterelnök mikor én pápa.
Kijasom az a Danny Adomnak ??Berni akkor lesz miniszterelnök mikor én pápa.
Hála a Képmegosztós Tolcsinak , egyre jobban kezdem megismerni Évfolyamelső dániel IMPI péter Evilági " Pályafutását " !
Hála a Képmegosztós Tolcsinak
Évfolyamelső dániel IMPI péter Evilági " Pályafutását " érdemes lenne az ALÁIRÁSHAMISITÁSAINAK TÜKRÉBEN IS szemlélni ! !
Évfolyamelső dániel IMPI péter " Pályafutását "az ALÁIRÁSHAMISITÁSAINAK TÜKRÉBEN szemlélni ! !
OFF TOPIC :
Elmebeteg Halottunk Édesanyja a Bableves Szerelmese .... de nem csak .....
Elmebeteg Halottunk Édesanyja a Bableves Szerelmese .... de nem csak .....
KÉKHARISNYA HARTZ A BABLEVESÉRT !
Azt hiszem érthető a lelkesedésük.
KÉKHARISNYA HARTZ A BABLEVESÉRT ! Azt hiszem érthető a lelkesedésük.
Ha eddig lett volna valami testvériség érzett bennem
az " ALJAS , KÉKHARISNYA ÉS BOLSEWIKK BRIGANTIK " CSOPORT
- ban élő magyarnak vallott emberek iránt , mára elillant volna....
" ALJAS , KÉKHARISNYA ÉS BOLSEWIKK BRIGANTIK " CSOPORT
Igaz!!!!! Itt Örményesen is hülyítették az egész falut.
Zoltán Saághy : Nem is tudtam hogy Csodaország eltartja minden állampolgárát!!!!!!!!!!!!!!!!
Analfabéta
még számolni se tuccccc!!!!!
Analfabéta még számolni se tuccccc!!!!!
Mády Zoltán : az ÚjsüTetű Kékharisnyavezér likes this.
Mády Zoltán : az ÚjsüTetű Kékharisnyavezér likes this.
Hiába lett IMPI HALÁLA UTÁN Zotyiból Kékharisnyavezér , mindennek röhög , mint a Fakutya !
A Zanyós olyan, mint az üstdob: ritka idegesítő a hangja és az emberek dühösek lesznek, ha nyilvános
Összevesztem a Zeks Zanyósommal, pedig csak igyekeztem kedves lenni.
Megkérdezte, hogy ha meghalna, akkor gyújtanék-e gyertyát a sírján halottak napján?
Mondtam neki, hogy még tűzijátékot is !