Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA#2701 Jan 14, 2018, 08:46

Évfolyamelső dániel IMPI péter Nem birom már egyedül az aláiráshamisitást !

És mit szólna ehhez Őszentsége, Ferenc pápa?

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását ??????? MIÉRT ???

Heller Ágnes#2702 Jan 14, 2018, 09:00

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását ??????? MIÉRT ???

A Jobbik már Választási Kampányában megfogalmazta és nyíltan a közvélemény tudtára adta. Több felvétel is bizonyítja, a Kampány
felvételeken. A következő feladatukat, ha hatalomra kerülnek: a Cigányokat biológiai Kasztrálásnak vetik alá!-mondta Vona Gábor. Felháborító, hogy ilyen aljas gondolat jut eszükbe és aljas cselekedetre készülnek!! NINCS joguk a Kisebbségi csoportok születésének szabályozásába beleavatkozni.

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA#2703 Jan 14, 2018, 09:04

ha hatalomra kerülnek: a Cigányokat biológiai Kasztrálásnak vetik alá!-

Tudod mit, vona zazra vicc gábor ? RAJTAD FOGJUK KIPRÓBÁLNI, jócskán rászolgáltál!

Erzsi Barcsa kékmarcsa - kékharcsa#2704 Jan 15, 2018, 07:27

Tudod mit, vona zazra vicc gábor ? RAJTAD FOGJUK KIPRÓBÁLNI, jócskán rászolgáltál!

Kivánom hogy veled is igy bánjanak ha esetleg meg éred az öreg kort és nem ápolnak meg otthon és ide beraknak az öregek otthonába kívánom neked !!!

Ilona Petrov , aki ide `s tova van Évfolyamelső dániel IMPI péterért#2705 Jan 15, 2018, 07:34

ha esetleg meg éred az öreg kort és nem ápolnak meg otthon

Na ! Ez a rossz nem mondható el Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogászról !

IMPI egyenesen csodaországból " repült "  "haza " , hogy

" ápolja meg " az ........ ......  .................  ... .  : a vörös örömlányt !

Tibor Teplán Retired Kéksünczi#2706 Jan 15, 2018, 07:39

IMPI egyenesen csodaországból " repült " "haza " , hogy " ápolja meg "

Aztán ha valaki a hozzátartozók közül elkap és a szart kiveri belőled korrekt módon, akkor is ilyen nagy pofád legyen.
Mert ha ezt az én anyámmal tetted volna, én ezt tenném, ha lecsuknak érte akkor is.

DBIVK : a JRPK- ja , vagyis a vörös örömlány#2707 Jan 15, 2018, 20:15

Nagyon sovány eredmény ez Impi Pimpi Fiacskám ! Több aláiráshamisitást ! Lécci !

12293Tibor Földesi
Bakonynána  
2018-01-02

12294Róbert Winkler
Margitta  
2018-01-07

12295Márta Balogh
Budapest  
2018-01-15

12296Laura Mátyás
Debrecen 
2018-01-15

KékTibor KékKispál és a Kékborz#2708 Jan 15, 2018, 20:19

ez valami statisztikai átlag, de még annak is kamu.

A legújabb statisztika szerint minden magyar háztartásnak  van legalább egy ÉVFOLYAMELSŐ  , a JÜK - nál szerzett jogász áldiplomája !
Mindenkié meg van?
Pontosan hol is van?

Cicciolina Coccinella K.-ék Mulicza#2709 Jan 15, 2018, 20:21

Mindenkié meg van? Pontosan hol is van?

nem találom, hiába keresem,,,,

Krisztina KékKoncz#2710 Jan 15, 2018, 20:24

Cicciolina Coccinella K.-ék Mulicza : nem találom, hiába keresem,,,,

Az enyém speciel Évfolyamelső dániel IMPI  Lölőnél..

Júlianna Fábián kékcicitartó#2711 Jan 15, 2018, 20:26

minden magyar háztartásnak van legalább egy ÉVFOLYAMELSŐ , a JÜK - nál szerzett jogász áldiplomája

Én nem találom pedig nagyon keresem

Winkler Judit kékjuczus#2712 Jan 15, 2018, 20:29

minden magyar háztartásnak van legalább egy ÉVFOLYAMELSŐ , a JÜK - nál szerzett jogász áldiplomája

Hova a fenébe tehettem? Sehol nem találom - az egész lakást felforgattam.

Én is úgy vagyok ezzel , mint IMPI főnöke : a Karizmatikus Gyúrcsótány Messiás !

Làsz Ló Kövér Kékvér#2713 Jan 15, 2018, 20:32

Én is úgy vagyok ezzel , mint IMPI főnöke : a Karizmatikus Gyúrcsótány Messiás !

Juditka! A kékàgyneműtartóban nézted vagy a kéksütöben?

Agnes PorubszKiK#2714 Jan 15, 2018, 20:36

Deficitesek az Évfolyamelső JÜK Áldiplomáim !

Na! Tegnap előtt még tíz volt! Fidesz jár a kertek alatt! Meglesem, oszt megkérdem már, hogy hova dugtam. Csak tidják, ha tegnapelőtt még tíz volt, ma meg már csak 7,7...

Kárrr oly Gyürüs#2715 Jan 15, 2018, 20:41

tegnapelőtt még tíz volt, ma meg már csak 7,7...Évfolyamelsők a JÜK Áldiplomáim !

Pokol fenekén! a Szökökútnál Balra  24 124 224 :

a Hasznos Holmik Álrégiségboltban

Évfolyamelső dániel IMPI péter Álrégiségkereskedésében !

Tiz JÜK Jogász Áldiplomát Bíró ETELKA#2716 Jan 15, 2018, 20:47

tegnapelőtt még tíz volt az Évfolyamelső JÜK Áldiplomáim száma

Minden szentnek magafele huz a keze! Ha jo tamogatast kap az allamtol ugy  szerzi a jogasz aldiplomakat ahogy elovan irva!

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA#2717 Jan 15, 2018, 20:52

Minden szentnek magafele huz a keze!

KEDVES  KÉKHARISNYA BARÁTAIM,

ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER ASHDÓDI KARRIERÉNEK MEGTEKINTÉSE GYENGÉBB IDEGZETŰEK SZÁMÁRA NYOMATÉKOSAN ELLENJAVALLT!

Félreértés ne essék, ezt a videót nem a horrorisztikus jelentek miatt teszem fel ide.

István Ratyi Pista Mészáros#2718 Jan 15, 2018, 20:57

Dr Dobos Andrea és Évfolyamelső dániel IMPI péter ÜJRA EGYÜTT EGY FOTÓLABORBAN !

Ez a két idióta tehetségtelen barom hol máshol lehetne mint egy hülye által irányított szennynél!

Cicciolina Coccinella K.-ék Mulicza#2719 Jan 15, 2018, 20:59

Dr Dobos Andrea és Évfolyamelső dániel IMPI péter ÜJRA EGYÜTT EGY FOTÓLABORBAN !

"Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok" (BJ)

STERIL Dàvid Strelec#2720 Jan 15, 2018, 21:08

"Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok" Andrea és ÉvfolyamelsőIMPIÜJRA EGYÜTT EGY FOTÓLAB

Annyi a különbsèg hogy DR DOBOS ANDREA  kisebb nagyobb sikerrel kihùzta a hàborùs közàllapotokbòl  A "HàZASSÁGÁT "
BOLOND PETI  pedig oda vissza is terelte egy  ideig . 

Pontosabban a tavalyi O. Hasmenésig !

Most már elmond6tyúk : Bableves Andi VÉGLEG TOVA !

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA#2721 Jan 16, 2018, 21:26

Most már elmond6tyúk : Bableves Andi VÉGLEG TOVA !

A kékharisnyás demokratánál kártékonyabb és veszélyesebb embertipust még nem produkált a történelem !

Gátlástalanságuk , rombolási hajlamuk , kutúra - és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más , NORMÁLIS azaz NEM KÉKHARISNYA DEMOKRATA  EMBER számára !

A Legfőbb Kéharisnyánk , bizonyos Évfolyamelső dániel IMPI péter

nem ismeri a szégyent 

az EMBERI MÉLTÓSÁGOT

és fogalma nincs a LELKIISMERETRŐL

Károj Naty Kezdő kékharisnya#2722 Jan 16, 2018, 21:28

A kékharisnyás demokratánál kártékonyabb és veszélyesebb embertipust még nem produkált a történelem

Az egésszel egyetértenék, de van benne egy szó, amivel nem. "Embertipus helyett emberformájú lényt kellett volna irni!!! Közelebb elnne a valósághoz!!

dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK- ja#2723 Jan 16, 2018, 21:33

Igy gondozd a KÉKHARISNYA emberformájú lényt

Orrrrdugulás – fekete bors, hagymaOrrrrdugulás esetén fekete borsot aprított nyers hagymával keverjen össze és gézzacskóba csomagolva tegye a homlokára. 

Orrrrvérzés – fokhagymaZúzott fokhagymával kenje be a talpát, megszünteti az orrvérzést. 

Orrrrvérzés – hagymaVágja ketté a vöröshagymát, a vágott oldalával nyomja erősen a tarkóhoz. 

Orrrrfolyás – lenmagAz orrrrfolyás kezdetén helyezzen a lába sarkára vízzel elkevert darált lenmagmasszát, húzzon fel vastag, meleg zoknit. Két órán át hagyja rajta. Utána vegye le és gyorsan lépkedjen pár percig.

Orrrrmelléküreg-gyulladás – krumpliinhaláljon a héjában főtt krumpli levével.

IMPI#2724 Jan 17, 2018, 08:57

Igy gondozd az ORRRMÁNYOS KÉKHARISNYA emberformájú lényt

Orbánék hiába adtak ki ellenem elfogatóparancsot, úgysem dughatnak többé

+

hiszen felettem már nincsen hatalmuk.

Szabadon és boldogan élhetek a csodás Izraelben.

Üdvözlet minden kedves kékharisnya barátomnak a sudár pálmák és a fenséges sziklák tövéből! [smile hangulatjel] Shalom!"

Vilmos Kardos Eximpilógus#2725 Jan 17, 2018, 09:03

úgysem dughatnak többé +

Ne foglalkozzunk  IMPI - vel ,beteg .......

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.