Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását ??????? MIÉRT ???
A Jobbik már Választási Kampányában megfogalmazta és nyíltan a közvélemény tudtára adta. Több felvétel is bizonyítja, a Kampány
felvételeken. A következő feladatukat, ha hatalomra kerülnek: a Cigányokat biológiai Kasztrálásnak vetik alá!-mondta Vona Gábor. Felháborító, hogy ilyen aljas gondolat jut eszükbe és aljas cselekedetre készülnek!! NINCS joguk a Kisebbségi csoportok születésének szabályozásába beleavatkozni.
ha hatalomra kerülnek: a Cigányokat biológiai Kasztrálásnak vetik alá!-
Tudod mit, vona zazra vicc gábor ? RAJTAD FOGJUK KIPRÓBÁLNI, jócskán rászolgáltál!
Tudod mit, vona zazra vicc gábor ? RAJTAD FOGJUK KIPRÓBÁLNI, jócskán rászolgáltál!
Kivánom hogy veled is igy bánjanak ha esetleg meg éred az öreg kort és nem ápolnak meg otthon és ide beraknak az öregek otthonába kívánom neked !!!
ha esetleg meg éred az öreg kort és nem ápolnak meg otthon
Na ! Ez a rossz nem mondható el Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogászról !
IMPI egyenesen csodaországból " repült " "haza " , hogy
" ápolja meg " az ........ ...... ................. ... . : a vörös örömlányt !
IMPI egyenesen csodaországból " repült " "haza " , hogy " ápolja meg "
Aztán ha valaki a hozzátartozók közül elkap és a szart kiveri belőled korrekt módon, akkor is ilyen nagy pofád legyen.
Mert ha ezt az én anyámmal tetted volna, én ezt tenném, ha lecsuknak érte akkor is.
Nagyon sovány eredmény ez Impi Pimpi Fiacskám ! Több aláiráshamisitást ! Lécci !
12293Tibor Földesi
Bakonynána 2018-01-02
12294Róbert Winkler
Margitta 2018-01-07
12295Márta Balogh
Budapest 2018-01-15
12296Laura Mátyás
Debrecen 2018-01-15
ez valami statisztikai átlag, de még annak is kamu.
A legújabb statisztika szerint minden magyar háztartásnak van legalább egy ÉVFOLYAMELSŐ , a JÜK - nál szerzett jogász áldiplomája !
Mindenkié meg van?
Pontosan hol is van?
Mindenkié meg van? Pontosan hol is van?
nem találom, hiába keresem,,,,
Cicciolina Coccinella K.-ék Mulicza : nem találom, hiába keresem,,,,
Az enyém speciel Évfolyamelső dániel IMPI Lölőnél..
minden magyar háztartásnak van legalább egy ÉVFOLYAMELSŐ , a JÜK - nál szerzett jogász áldiplomája
Én nem találom pedig nagyon keresem
minden magyar háztartásnak van legalább egy ÉVFOLYAMELSŐ , a JÜK - nál szerzett jogász áldiplomája
Hova a fenébe tehettem? Sehol nem találom - az egész lakást felforgattam.
Én is úgy vagyok ezzel , mint IMPI főnöke : a Karizmatikus Gyúrcsótány Messiás !
Én is úgy vagyok ezzel , mint IMPI főnöke : a Karizmatikus Gyúrcsótány Messiás !
Juditka! A kékàgyneműtartóban nézted vagy a kéksütöben?
Deficitesek az Évfolyamelső JÜK Áldiplomáim !
Na! Tegnap előtt még tíz volt! Fidesz jár a kertek alatt! Meglesem, oszt megkérdem már, hogy hova dugtam. Csak tidják, ha tegnapelőtt még tíz volt, ma meg már csak 7,7...
tegnapelőtt még tíz volt, ma meg már csak 7,7...Évfolyamelsők a JÜK Áldiplomáim !
Pokol fenekén! a Szökökútnál Balra 24 124 224 :
a Hasznos Holmik Álrégiségboltban
Évfolyamelső dániel IMPI péter Álrégiségkereskedésében !
tegnapelőtt még tíz volt az Évfolyamelső JÜK Áldiplomáim száma
Minden szentnek magafele huz a keze! Ha jo tamogatast kap az allamtol ugy szerzi a jogasz aldiplomakat ahogy elovan irva!
Minden szentnek magafele huz a keze!
KEDVES KÉKHARISNYA BARÁTAIM,
ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER ASHDÓDI KARRIERÉNEK MEGTEKINTÉSE GYENGÉBB IDEGZETŰEK SZÁMÁRA NYOMATÉKOSAN ELLENJAVALLT!
Félreértés ne essék, ezt a videót nem a horrorisztikus jelentek miatt teszem fel ide.
Dr Dobos Andrea és Évfolyamelső dániel IMPI péter ÜJRA EGYÜTT EGY FOTÓLABORBAN !
Ez a két idióta tehetségtelen barom hol máshol lehetne mint egy hülye által irányított szennynél!
Dr Dobos Andrea és Évfolyamelső dániel IMPI péter ÜJRA EGYÜTT EGY FOTÓLABORBAN !
"Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok" (BJ)
"Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok" Andrea és ÉvfolyamelsőIMPIÜJRA EGYÜTT EGY FOTÓLAB
Annyi a különbsèg hogy DR DOBOS ANDREA kisebb nagyobb sikerrel kihùzta a hàborùs közàllapotokbòl A "HàZASSÁGÁT "
BOLOND PETI pedig oda vissza is terelte egy ideig .
Pontosabban a tavalyi O. Hasmenésig !
Most már elmond6tyúk : Bableves Andi VÉGLEG TOVA !
Most már elmond6tyúk : Bableves Andi VÉGLEG TOVA !
A kékharisnyás demokratánál kártékonyabb és veszélyesebb embertipust még nem produkált a történelem !
Gátlástalanságuk , rombolási hajlamuk , kutúra - és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más , NORMÁLIS azaz NEM KÉKHARISNYA DEMOKRATA EMBER számára !
A Legfőbb Kéharisnyánk , bizonyos Évfolyamelső dániel IMPI péter
nem ismeri a szégyent
az EMBERI MÉLTÓSÁGOT
és fogalma nincs a LELKIISMERETRŐL
A kékharisnyás demokratánál kártékonyabb és veszélyesebb embertipust még nem produkált a történelem
Az egésszel egyetértenék, de van benne egy szó, amivel nem. "Embertipus helyett emberformájú lényt kellett volna irni!!! Közelebb elnne a valósághoz!!
Igy gondozd a KÉKHARISNYA emberformájú lényt
Orrrrdugulás – fekete bors, hagymaOrrrrdugulás esetén fekete borsot aprított nyers hagymával keverjen össze és gézzacskóba csomagolva tegye a homlokára.
Orrrrvérzés – fokhagymaZúzott fokhagymával kenje be a talpát, megszünteti az orrvérzést.
Orrrrvérzés – hagymaVágja ketté a vöröshagymát, a vágott oldalával nyomja erősen a tarkóhoz.
Orrrrfolyás – lenmagAz orrrrfolyás kezdetén helyezzen a lába sarkára vízzel elkevert darált lenmagmasszát, húzzon fel vastag, meleg zoknit. Két órán át hagyja rajta. Utána vegye le és gyorsan lépkedjen pár percig.
Orrrrmelléküreg-gyulladás – krumpliinhaláljon a héjában főtt krumpli levével.
Igy gondozd az ORRRMÁNYOS KÉKHARISNYA emberformájú lényt
Orbánék hiába adtak ki ellenem elfogatóparancsot, úgysem dughatnak többé
+
hiszen felettem már nincsen hatalmuk.
Szabadon és boldogan élhetek a csodás Izraelben.
Üdvözlet minden kedves kékharisnya barátomnak a sudár pálmák és a fenséges sziklák tövéből! [smile hangulatjel] Shalom!"
úgysem dughatnak többé +
Ne foglalkozzunk IMPI - vel ,beteg .......
Évfolyamelső dániel IMPI péter Nem birom már egyedül az aláiráshamisitást !
És mit szólna ehhez Őszentsége, Ferenc pápa?
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását ??????? MIÉRT ???