Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
2018-01-09
Nézzük meg , hogy hamisitott ma valakit ez az Elmebeteg dániel ALÁIRÁSHAMISITÓ IMPI petike ! Jó ?
Nézzük meg , hogy hamisitott ma valakit ez az Elmebeteg dániel ALÁIRÁSHAMISITÓ IMPI petike ! Jó ?
Én még mindíg Gyurcsótány Fegyenczet tartom a leg alkalmasabb aláiráshamisitható jelöltnek! Gergő még kell, hogy pár évet tapasztaljon! Nekem szimpatikus fiatal ember politi kuss!
Szűz Geri
Gergely tiszta...Gyurcsótány képes beáldozni négy,vagy kitudja hány évet még,az egyéni érdekeiért!
Ezt Gergely sose tenné.
Nálam ez volt a döntő érv.
Nálam Egyik sem
dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK- ja : kevesen mennek ki a Blahára mikor kellene
Baloldali vagyok mielőtt elitélnétek.
Tisztára Vörös Dániel Szopodás orrrrmánykák és punczikák !
Jozsef Toparti ! a harmadik csaj ! az a befutó szerintem
Jozsef Toparti ! a harmadik csaj ! az a befutó szerintem
Értelmetlen ez a szavazás ! Ki kell próbálni a Vörös Dániel Szopodát előbb, utána merülhet fel ez a kérdés !
Ki kell próbálni a Vörös Dániel Szopodát előbb, utána merülhet fel ez a kérdés !
Én Évfolyamelső dániel IMPI és Bableves Andrea Karácsonyi Képére szavaztam!
Lájk ! Lájk ! Hajfalájk ! Egymást Jólki Záró Lájk !
Én még mindíg Gyurcsótány Fegyenczet tartom a leg alkalmasabb aláiráshamisitható jelöltnek! Gergő még kell, hogy pár évet tapasztaljon! Nekem szimpatikus fiatal ember politi kuss!
Mária Budai kékcicitartó
Gergely tiszta...Gyurcsótány képes beáldozni négy,vagy kitudja hány évet még,az egyéni érdekeiért!
Ezt Gergely sose tenné.
Almásy István kékharisnya
Nálam Egyik sem
Csabáné Dóra Váncsa Kék Punczifalat
Értelmetlen ez a szavazás ! Ki kell próbálni a Vörös Dániel Szopodát előbb, utána merülhet fel ez a
OTT LESZEK!
Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " ALAPITÓJA : OTT LESZEK!
Imadom a
a Vörös Dániel Szopodát
es sajnalom, hogy tonkreteszik itt toltottem az ifjusagom es a lanyom is edesapam idevitte setalni
Imadom a a Vörös Dániel Szopodát
Nem kint, hanem bent kellene felállítani. Az lesz belőle, amikor kabátot a fázó hajléktalanoknak indult akció. Jól öltözött egyének csapatostúl vittek "minden szinten, szinte mindent"
Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA !
Zolcsi Tatánk Mamánk !
A Teljes Kékharisnya Brigantyval várjuk a Legújabb Vittzedet !
Jöjjön hát a mai nap vicce:
Évfolyamelső dániel donkihótá IMPI péter a JÜK Legnagyobb jogásza bemegy egy drogériába, és óvszert akar venni. Kérdi tőle az eladólány, hogy mekkora méret kell belőle. Évfolyamelső dániel donkihóté IMPI péter a JÜK Legnagyobb jogásza kiválassza a legnagyobbat, és a fejére akarja húzni. Az eladólány elhűlve mondja neki:
- Nem a fejedre kell húzni, Impótens öcsikém.
- Tudom – feleli Évfolyamelsú dániel donkihóté IMPI péter , a JÜK Legnagyobb jogásza – de, tetszik tudni, jelmezbál lesz a suliban, és én akarok lenni Kékharisnya Mádi Zolika !!!! ..
és én akarok lenni Kékharisnya Mádi Zolika !!!! ..
Ez Igaz !
Impótens Péterke , az ex "férjem " folyamatosan Mádi Zolika akar lenni !
A Nagyanyám : Mádi Zolika mindjárt bekattan !
Kedves Kék Harisnyás Barátaim!
Annyi nyugtalanító hír jelenik meg valamennyi baloldali-demokrata közösségben, hogy a rengeteg feszültség közben kell, szükséges, hogy legyen egy kis lazítás is.
valamennyi baloldali-demokrata közösségben,
Mádi Migráncs Nagymamájának Igaza Van !
a rengeteg feszültség közben kell, szükséges, hogy legyen egy kis lazítás is.
valamennyi baloldali-demokrata közösségben,a rengeteg feszültség
Van egy régi csodás felhívás még a XX.sz elejéről! FEGYVERBE !
Van egy régi csodás felhívás még a XX.sz elejéről! Tisztára Vörös Dániel Szopodás dumcsika !
Az ellenzék még nincs az utcán? Csak Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péter Édesanyja ? He ?
Irány a Vörös Dániel Szopoda !
Kedves Kék Harisnyás Barátaim!
Annyi nyugtalanító hír jelenik meg valamennyi baloldali-demokrata közösségben, hogy a rengeteg feszültség közben kell, szükséges, hogy legyen egy kis lazítás is.
Annyi nyugtalanító hír jelenik meg valamennyi baloldali-demokrata közösségben,
A legnyugtalanitóbb az , hogy Dr Dobos Andrea megúnta Évfolyamelső dániel donkihóté IMPÓTENS petike : a JÜK Áljogász élősködését és már az Olid Hasmenés Ünnepe Elött lelépett !
A legnyugtalanitóbb az , hogy Dr Dobos Andrea megúnta Évfolyamelső dániel donkihóté IMPÓTENS petik
DE :
Én még mindíg Gyurcsótány Fegyenczet tartom a leg alkalmasabb aláiráshamisitható jelöltnek
tömje őket... tömje őket ... tömje őket ... hihihi ! hahaha ! pritty pretty prütty !
Tisztára Vörös Dániel Szopodás dumcsika !