Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK- ja#2651 Jan 09, 2018, 19:58

tömje őket... tömje őket ... tömje őket ... hihihi ! hahaha ! pritty pretty prütty !

Tisztára Vörös Dániel Szopodás dumcsika !

Márta Fodorné Bicsák Picsák#2652 Jan 09, 2018, 20:00

2018-01-09

Nézzük meg , hogy hamisitott ma valakit ez az Elmebeteg dániel ALÁIRÁSHAMISITÓ IMPI petike ! Jó ?

Mária Budai kékcicitartó#2653 Jan 09, 2018, 20:08

Nézzük meg , hogy hamisitott ma valakit ez az Elmebeteg dániel ALÁIRÁSHAMISITÓ IMPI petike ! Jó ?

Én még mindíg Gyurcsótány Fegyenczet tartom a leg alkalmasabb  aláiráshamisitható jelöltnek! Gergő még kell, hogy pár évet tapasztaljon! Nekem szimpatikus fiatal ember politi kuss!

Almásy István kékharisnya#2654 Jan 09, 2018, 20:10

Szűz Geri

Gergely tiszta...Gyurcsótány képes beáldozni négy,vagy kitudja hány évet még,az egyéni érdekeiért!
Ezt Gergely sose tenné.
Nálam ez volt a döntő érv.

Csabáné Dóra Váncsa Kék Punczifalat#2655 Jan 09, 2018, 20:12

Nálam Egyik sem

Luczáné Gizi#2656 Jan 09, 2018, 20:14

dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK- ja : kevesen mennek ki a Blahára mikor kellene

Baloldali vagyok mielőtt elitélnétek.

dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK- ja#2657 Jan 09, 2018, 20:19

Tisztára Vörös Dániel Szopodás orrrrmánykák és punczikák !

Jozsef Toparti ! a harmadik  csaj ! az a befutó szerintem

Jutka M. Szabóné Az Első Helyre Esélyes VDSZ Tag#2658 Jan 09, 2018, 20:22

Jozsef Toparti ! a harmadik csaj ! az a befutó szerintem

Értelmetlen ez a szavazás ! Ki kell próbálni a Vörös Dániel Szopodát  előbb, utána merülhet fel ez a kérdés !

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA#2659 Jan 09, 2018, 20:25

Ki kell próbálni a Vörös Dániel Szopodát előbb, utána merülhet fel ez a kérdés !

Én  Évfolyamelső dániel IMPI és Bableves Andrea Karácsonyi Képére szavaztam!

Zsuzsa Piroska Kékharisnya Libák#2660 Jan 09, 2018, 20:28

Lájk ! Lájk ! Hajfalájk ! Egymást Jólki Záró Lájk !

Én még mindíg Gyurcsótány Fegyenczet tartom a leg alkalmasabb  aláiráshamisitható jelöltnek! Gergő még kell, hogy pár évet tapasztaljon! Nekem szimpatikus fiatal ember politi kuss!

Mária Budai kékcicitartó

Zsuzsa Piroska Kékharisnya Libák#2661 Jan 09, 2018, 20:30

Gergely tiszta...Gyurcsótány képes beáldozni négy,vagy kitudja hány évet még,az egyéni érdekeiért!
Ezt Gergely sose tenné.

Almásy István kékharisnya

Zsuzsa Piroska Kékharisnya Libák#2662 Jan 09, 2018, 20:31

Nálam Egyik sem

Csabáné Dóra Váncsa Kék Punczifalat

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " ALAPITÓJA#2663 Jan 09, 2018, 20:34

Értelmetlen ez a szavazás ! Ki kell próbálni a Vörös Dániel Szopodát előbb, utána merülhet fel ez a

OTT LESZEK!

Sandorne Ficza#2664 Jan 09, 2018, 20:37

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " ALAPITÓJA : OTT LESZEK!

Imadom a

a Vörös Dániel Szopodát

es sajnalom, hogy tonkreteszik itt toltottem az ifjusagom es a lanyom is edesapam idevitte setalni

Mária Rupert#2665 Jan 09, 2018, 20:40

Imadom a a Vörös Dániel Szopodát

Nem kint, hanem bent kellene felállítani. Az lesz belőle, amikor kabátot a fázó hajléktalanoknak indult akció. Jól öltözött egyének csapatostúl vittek "minden szinten, szinte mindent"

dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK- ja#2666 Jan 10, 2018, 18:22

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA !

Zolcsi  Tatánk Mamánk !

A Teljes  Kékharisnya Brigantyval várjuk a Legújabb Vittzedet !

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA#2667 Jan 10, 2018, 18:30

Jöjjön hát a mai nap vicce:

Évfolyamelső dániel  donkihótá IMPI péter a JÜK Legnagyobb jogásza  bemegy egy drogériába, és óvszert akar venni. Kérdi tőle az eladólány, hogy mekkora méret kell belőle.  Évfolyamelső dániel donkihóté IMPI péter a JÜK Legnagyobb jogásza  kiválassza a legnagyobbat, és a fejére akarja húzni. Az eladólány elhűlve mondja neki:
- Nem a fejedre kell húzni,  Impótens öcsikém.
- Tudom – feleli  Évfolyamelsú dániel donkihóté IMPI péter , a JÜK Legnagyobb jogásza – de, tetszik tudni, jelmezbál lesz a suliban, és én akarok lenni  Kékharisnya Mádi Zolika !!!! ..

Dr Dobos Andrea : egy ashdódbasznádi Élősködő ex "menyecskéje "#2668 Jan 10, 2018, 18:33

és én akarok lenni Kékharisnya Mádi Zolika !!!! ..

Ez Igaz !

Impótens Péterke , az ex "férjem " folyamatosan Mádi Zolika akar lenni !

Mádi Migráncs#2669 Jan 10, 2018, 18:36

A Nagyanyám : Mádi Zolika mindjárt bekattan !

Kedves Kék  Harisnyás Barátaim!
Annyi nyugtalanító hír jelenik meg valamennyi baloldali-demokrata közösségben, hogy a rengeteg feszültség közben kell, szükséges, hogy legyen egy kis lazítás is.

Mi Hó I Mi Phen Jan Ból#2670 Jan 10, 2018, 18:38

valamennyi baloldali-demokrata közösségben,

Mádi Migráncs Nagymamájának Igaza Van !

a rengeteg feszültség közben kell, szükséges, hogy legyen egy kis lazítás is.

Zsuzsanna Kerékgyártó Kék Rihe Rongy#2671 Jan 10, 2018, 18:41

valamennyi baloldali-demokrata közösségben,a rengeteg feszültség

Van egy régi csodás felhívás még a XX.sz elejéről! FEGYVERBE !

Éva Ádám Az Ashdódbasznádi Demokrátziából#2672 Jan 10, 2018, 18:45

Van egy régi csodás felhívás még a XX.sz elejéről! Tisztára Vörös Dániel Szopodás dumcsika !

Az ellenzék még nincs az utcán? Csak Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péter Édesanyja ? He ?

Mádi Zolika "Az Elmebeteg Impi Ignobel-díj " MEGALAPITÓJA#2673 Jan 10, 2018, 18:49

Irány a Vörös Dániel Szopoda !

Kedves Kék  Harisnyás  Barátaim!
Annyi nyugtalanító hír jelenik meg valamennyi baloldali-demokrata közösségben, hogy a rengeteg feszültség közben kell, szükséges, hogy legyen egy kis lazítás is.

Konstantina Tomay Eximpilógus#2674 Jan 10, 2018, 18:54

Annyi nyugtalanító hír jelenik meg valamennyi baloldali-demokrata közösségben,

A legnyugtalanitóbb az , hogy Dr Dobos Andrea megúnta Évfolyamelső dániel donkihóté  IMPÓTENS  petike : a JÜK Áljogász élősködését és már az Olid Hasmenés Ünnepe Elött lelépett !

Zsuzsa Piroska Kékharisnya Libák#2675 Jan 10, 2018, 18:56

A legnyugtalanitóbb az , hogy Dr Dobos Andrea megúnta Évfolyamelső dániel donkihóté IMPÓTENS petik

DE :

Én még mindíg Gyurcsótány Fegyenczet tartom a leg alkalmasabb  aláiráshamisitható jelöltnek

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.