Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Megszoptam ma este a somogyi ratyi pistát. Egész jól nyeltem . Jobban , mint a vén kurva anyám! :-)
A magyar pina a gejobb a világon

drága petyák , a kimaradt elmekezelésedet a következő napokban pótolom.
Pont úgy , ahogy az elmúlt időszakban tettem.
rátyiel petyák és az Aláirás-hamisitó Bajnokság Tolongója
Petyák
Az utóbbi időben nem mozdult előre az Aláirás-hamisitó Bajnokságod.
Csak nincs valami baj?
Remélem , hogy a Hasznos Holmik Régiségboltod
( ami a Szökőkútnál Balra , Dizzengoff 124 , 24 , 224 alatt található és a nyáron még "MÁR TOLONGANAK " )
azért állja a sarat
petyónak még a karizmatikusok gyúrcsótanyista pártjában sincs hely.
pedig mennyit csüngött el qúró pöcsén
|
ezt a zwinglit sem tudja rendesen hamisitani az álrégiségboltos ratyipeti |
he ? ................
habzott a szájacskája
......
minden kedves demokratákoknak
felajánlom az édesanyám szája körüli Tolongás lehetőségét!
Imádok faszt szopni!
aláiráshamisitó- bajnokság Petya TOLONGÓ-jában
|
Nem győzöm hangsúlyozni,hogy rövidesen az ál- régiségboltost ( TINTORETTO Ratyó Petyó aláiráshamisitó bajnokság föszervezőt) szarás közben fülöncsípem , és még az ashdódi bokrokat sem engedem , hogy összefossa , hanem elvezetem a szökökútnál balra levő illemhelyre és ott fossa ki a gyomrát megterhelő sertéskarajt. |
rátyiel petyó , csak nem menekülsz a saját pályádról ? állj ki a farbáddal , mert kihivód van ...
rátyiel petyó előbújt az összeszart ashdódi bokrokból .... eddig az ashdódi fémhulladékgyűjtőben melózott , de már ráér
ratyi tintorettó pötyinek lejárt a műszakja az ashdódi fémguberálóban .... ha nem fossa épp a park bokrait , akkor ráér ...
|
Karácsony ide-vagy oda , de azért az elmebeteg tintoretto régiségboltost móresre tanitjuk és leválasztjuk Drága Hazánkról , Magyarországról.... azért , mert a saját nevemet sem képes rendesen hamisitani az aláiráshamisitó bajnokság tologójában |
tintojetto játyieel pétyej , magácska vajamit natyon beszopott . de ha engedi , hoty a fos tvábbja is csipje a becses ajfejét , akkoj még ejöjköggyön
rátyiel petyó a pesti szopós ribancz kölke továbbra is megpróbál erősködni ..... hihihihi ... a pufajkás fattya ...
rátyiel petyó , nem csak az ashdódi bokorszaró bakkmaszka körme , hanem a szemlőhegyi karizmatikusé ( étsd Szemkilövető Pápai Proli ) is átlyuggatja a csalánzsákot
....
rátyiel petyó szobafestönek továbbra is csipi a fos a seggét , bár fejbekólintotta az operatőröm és SZAVAMAT ADTAM , HOGY NEM DK-TAG ?
rátyiel petyó : Nagy Tamás mesélte ,hogy igazából akkor buktál le , amikor a Hasznos Holmikat hazudtad a megmaradt rajongóknak. Te még most elhiszed azt , hogy a facebookod nem elérhető ? .... hihihi
Egy szopós buzi vagyok!Imádok faszt szopni! Az anyám is egy ócska szopós ribanc.Ja és ma lefostam a nagyszüleim sírját. Szerencsétlen nagyanyám úgyis csak egy ócska ribanc volt, nagyapó meg egy szopós hímringyó. Szerencsére már megdöglöttek.
Aljas, primitív, degenerált, neonáci hazaárulók vagyunk. Szánalmas, szemét, operettnyilas férgek.
Teljesen jogos ez az aláiráshamisitó tolongó , hiszen tényleg a börtönben és a szemétdombon lenne már a helyünk!
Ráadásul még genetikai alattvalók is vagyunk, az emberiség szemete és az ashdódi bokorlakó társadalom alja!
peti , anyádat helyetesitve , te is leszophatnál. Persze , ha Orbán Viktor miniszterelnök úr beenged Magyarországra. Mert én a te teleszart ashdódi bokraidba be nem teszem a lábam , pöcsöm
Tudod pet , hogy jobb az anyád mandulája , mint a csiklója ? Persze én hűlye , neked , pont neked magyarázzam ?
azért jól megdugtuk Rátyiel Petyák szennyoldalát Rátyiel Petyák Régiségboltos Miniszterrel karöltve .....hihihi