Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Az impóóó impoóóótens , bolond dániel IMPI peti figyelmébe !
Havas Henrik először beszél arról, miért írt könyvet Vona Gáborról
ha nincs együttműködés a Jobbikkal, Bolond dániel peti a nyakunkon marad
Hol lófrálsz IMPI ? Szünetelteted az aláiráshamisitást Évfolyamelső Cukibabánk ?
Csak nem az ügyvédi kamaránál vizsgázol ? He ?
HIHIHI ! HAHAHA ! pritty pretty prütty !
Lesz még Dr. Dániel Péter Úr a magyar Igazságügyi Miniszter!
Tisztelet és köszönet Dr. Dániel Péter ügyvéd Úrnak, a legbátrabb magyar zsidónak!
Gratulálok Péter Barátom a sikeres izraeli ügyvédi vizsgádhoz! Sok sikert és boldogságot!
Kedves Kertész Génkezelt Ákos Elftáss !
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász az élő bizonyítéka annak, hogy a megbomlott elmének létjogosultsága van a Kékharisnya Demokratákok Összezsúgorodott Táborában.
Ugyanúgy kórházi kezelésre szorul mint ahogyan a a a demokrata főnökét a Karizmatikus Gyúrcsótányt kezelgetik a Lipótmezőn ! ...
PS Génkezelt Ákosom , ön hogy tudja :
IMPI dugta meg a Cápát ?
Vagy a Cápa dugta az IMPI-t ?
Esetleg oda-vissza volt a hantzúrka ?
Bezony ! Bezony ! Már a Cápákok is tudják , nem csak a Dolfinok !
Ne ugrassátokmán az én Szerencsétlen Fiacskámat ! Még elhiszi !
Csodaországban , a "munka" pártnál politizál - ez az Igazság .....
Csodaországban , a "munka" pártnál politizál - ez az Igazság .....
Eletfogytinglant kivanok Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK áljogásznak,
(aki Csodaországban , a "munka" pártnál politizál )
gilisztapörin és cápahúgyon !
Több száz német demokrata pilóta megtagadta a menekültek visszaszállítását Afganisztánba
Németországban rengeteg pilóta bojkottálja a menekültek kitoloncolását - írja a Deutsche Welle. A német kormány a Baloldali Párt adatigénylésére közölte, hogy a német légitársaságok pilótáinak tiltakozása miatt 222 esetben hiúsult meg idén a menekültek kitoloncolása Afganisztánba. A pilóták ugyanis nem akartak részt venni a kitoloncolásokban.
Afganisztánt Németország bizonyos esetekben biztonságos származási országként kezeli, még úgy is, hogy az országban gyakori az erőszak. A 2017 januárja és szeptembere között történt visszautasítások nagy része (85 eset) a Lufthansától és a cég tulajdonában álló Eurowingstől érkezett. 40 esetben a Düsseldorfi reptér munkatársai tagadták meg a kitoloncolások végrehajtását, a legtöbb visszautasítás pedig az ország legnagyobb repülőterén, a frankfurti repülőtéren történt.
Öt órán át verte és kínozta győri "barátnőjét " egy algériai demokrata migráncs
A nyugati nőkre ezt talán el lehetne mondani, ám az igen rasszista Magyarországon nehezen lehet tájékozatlanságról beszélni. Figyelmeztették, elmondták neki, őt meg nem érdekelte.
A vádlott a sértettet ezen időszak alatt mások társaságában is megütötte, haját megrángatta, telefon
illetve azzal fenyegette, hogy algériai hozzátartozóival öleti meg, ha még egyszer egy másik férfi megérinti
... Valóban erre készülnek a "migráncsok? Hát a nagy büdös lófaszt a "Magyar Királyi Tévének", de "kenyéradó gazdájuknak is!"
Kékharisnya Zoli Tata UNOKÁJA : " az egzotikumra vágyó nő "
Szép kis család ez a MÁDI ! Felköptek és alá állnak ?
Én , a szánalmas geritztelen , álliberális álkékharisnya Fodor Gábor
Dániel Bableves ilona VK-ra
küldtem az egyik emberemet , HOGY ENGEM IS TÁMOGASSON ,
ne csak a kétbalkezes elmebeteg , élősködő IMPI peti Áljogász KÉKHARISNYA fiacskáját !
Sajnos Bolond Kékharisnya IMPI peti NEM ENGEDTE MEG az Édesanyjának
... ezért Támogatás nélkül maradtam !
Köszönöm a Képmegosztós Világítást !
Én most meg szeretném védeni a Fodor Gábort, aki igenis bölcs és liberális...Eddigi hozzászólásai, mindig tisztességesek és őszinték voltak...A vádakat nem érzem jogosnak...Becsületességéhez, tisztességéhez nem férhet kétség...
Jeruzsalemben is sokat élősködött dániel IMPI péter , attol fuggetlenul ki mit mond
A Kneszet, azaz a Parlament ( ahol WC pucoló mester volt dániel IMPI péter , amig "haza" nem kergették " ) is Jeruzsálemben van.
Nem szokásom súlytalan, megélhetési politikusok támogatása, akik kamupártjuk élén csak a demokratikus ellenzéket akarják megosztani Orbán megbízása alapján!
Tehát nem reklámozTAM az izraeli magyar közösségben a nemlétező, Fodor-féle liberális kamupártot!
Harcoltam már eleget Impiért !
"Védd meg az élősködőidet, mert neked az a jó, ha szívják a véredet."
Köszönöm a Képmegosztós Beöntést !
Na peti ahogy egy új Magyar mondás mondja: "-dániel pétert előbb úton érik mint a sánta kutyát!"
1. Te nem vagy izraeli állampolgár! Ezt a mai napig csak egy fotóval próbáltad bizonyítani amin egy izraeli szavazóurna mellet állsz (valószínű hogy itt arról voksoltak hogy felvegyenek e takarítónak
:) )! De ezt egyébként mi sem bizonyítja jobban hogy most őt év után Magyarországra jöttél mivel nem tudtad az izraeli tartózkodási engedélyed meghosszabbítani mert nem volt érvényes okmányod mivel mindegyik lejárt! De érdekes hogy amíg itt voltál valahogy nem érdekelt a Magyar politika de ahogy vissza mentél folytasz mindent ahol abba hagytad (itt mutatkozik meg az "emberi" jellemed,féltetted bőrödet )! A danimami betegsége csak fedősztori volt (ha anyám hirtelen súlyosan megbetegszik azonnal haza megyek nem pedig előtte egy héttel reklámozom azt hogy "kipróbálom az életet fb nélkül!")!
2. Az hogy egy fizetett bohóc elismer egy rabolt területen egy lopott várost fővárosnak az nem jelenti azt hogy az úgy is van! Ha jól tudom D. Trampli és az általa vezetett ország nem a világ úra!
3. Azt hogy egy ország egy másik állam területén hol helyezi el a nagykövetségét vagy konzulátusát azt nem egy szökött alkoholista,köztörvényes bűnöző mondja meg!
A danimami betegsége csak fedősztori volt
Igen, ezt nevezik involutionak. Azok az egyedek, akik az agyukat sokaig nem hasznaljak, visszaalakulnak majomma.
Azok az egyedek, akik az agyukat sokaig nem hasznaljak, visszaalakulnak majomma.
Igen ! Ez az élősködőpitecus primitivus impus
az élősködőpitecus primitivus impus
Egyik alfaja ennek az ashdodbasnadiensis daniella élősködőpitecus primitivus impotensis
Kasza Tibi ha élóben jelentkezik a tengerpartról 5ezren nézik van egy csaj aki minden nap 2 órát gyúr és feltesz egy képet a hasizmáról mikozben hatalmas bölcsességeket fogalmaz meg 28 ezren követik .
Bolond dániel IMPI peti élő bejelentkezéseit jó ha 130an nézik , nem tudom lehet h el kéne kezdeni a lebegőfekvőtámaszokat mert ez nagyon nincs így jól
Péter lányomék voltak ott a műtét után : gyönyörű város!
Heller Ágnes: ha nincs együttműködés a Jobbikkal, Bolond dániel peti a nyakunkon marad