Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Bartus Lász Ló is szidta az IMPIT : Oszt letiltotta !
nem szabad szidni az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt !, mert letíltat !
Help ! Sükségem van egy Nuna és egy Képmegosztós Beöntésre !
KI ÍRJA KI HOGY UTÁLJUK ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER JÜK ÁLJOGÁSZT????? ÉN NEM UTÁLOM!!!!!!! AZ ENYÉMÉT SOHA NEM BÁNTOTTA , CSAK AZ ÖCSÉM PÖCSÉT!!!!
Közvetlenül a börtönbevonulás előtt
"Pufajkás gyilkos" táblát akasztott Horn szobrára
ALÁIRÁSHAMISITÓ Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász , a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara MUNKANÉLKÜLI WC Pucoló Nagymestere !
Akinek kiskorában fitymaszűkülete volt és most a fejére rak egy kistányért .....
Azért elgondolkodtató hogy amikor nyáron ezt a nagy kóser petit kiadták , kirúgták a csodaországi ashdódbasznádiak ....
A Balaton-felvidék szőlészete és borászata
Heller: Gyurcsótány szakdolgozata Guinness-rekord kellene, hogy legyen
"A filozófus " az ATV Civil a pályán című műsorában beszélt a volt " miniszterelnök "szakdolgozata körüli botrányról.A vitában Heller elmondta, hogy ő 1951-ben védte meg a szakdolgozatát.
Ezt követően a műsorvezetőhöz fordult és azt mondta:
„ha megkérdezi most tőlem, hogy mit írtam benne, el tudom mondani. Azt is, hogy mit kutattam, és hol olvastam”- magyarázta Heller,
aki szerint, ha „Gyurcsány lekoppintotta sógora szakdolgozatát, akkor a Guinness-rekordok könyvébe kell betenni,
mert ő lesz az egyetlen plagizátor, aki úgy plagizál, hogy megtartja a plagizált munkának a címét is”.
„Ilyet én még nem láttam”- tette hozzá Heller Ágnes.
Gyurcsótány Fegyentz szó szerint ugyanolyan címmel adott le szakdolgozatot 1984-ben a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem tanárképző karán,
mint akkori sógora négy évvel korábban – derítette ki a Hír TV.
A különbség annyi, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke
technika,
míg Rozs Szabolcs 1980-ban
földrajz szakon adott le diplomamunkát A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel.
- fogalmazta meg gyanúját a " Demokratikus Koalíció " Szineinben Grétzy Főpap .
A nyomozóknak az szúrt szemet,
hogy egy másik pécsi szakdolgozat is valószínűsíthetően ugyanolyan Gyurcsótány Fegyentztzel rendelkezik,
mint amilyennel a Balaton-felvidék szőlészete és borászata.
A szakdolgozat egyelőre tagad,
a másik szakdolgozat Gyurcsótány Fegyencze pedig eltűnt a Pécsi Egyetemről.
Mégis következtetni enged az egyezésre az a tény, hogy a Balaton-felvidék szőlészete és borászata szakdolgozat Gyurcsótány Fegyence ugyanakkora cipőt és zakót hord, mint amekkorát a másik szakdolgozat mellett találtak.
A Balaton-felvidék szőlészete és borászata... írta : Karizmatikus Gyúrcsótány és Rozs Szabolcs
A TECHNIKA SZAK legjobb Szakdogája ! Kár hogy Rozs Lenyúlta !
A feleségem ( XXXXX ) is köszöni a sok kedves bejegyzést és gratulátziót !
PS : Az 554 Tolongóm is megérdemelne egy Igazi KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI-t !
Verekedés lett a vége egy tüntetésnek Jeruzsálemben, ortodox zsidók amiatt tiltakoztak, hogy a város vezetése engedélyezte, hogy kinyisson egy parkoló szombaton, azaz azon a napon, amikor a zsidó vallás szabályai szerint semmit nem lehet csinálni, még utazni sem.
És ha nem lehet utazni, akkor parkoló sem kell, hiszen úgysem ül senki autóba. A parkoló megnyitását ezért érezték sértõnek az ortodox zsidók, oda is mentek tiltakozni, de végül a rendõrökkel találták szembe magukat, akikkel össze is verekedtek.
de végül a rendõrökkel találták szembe magukat, akikkel össze is verekedtek.
Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető !
Hát ebben van valami izgalmas !
Hát ebben van valami izgalmas !És ha nem lehet utazni, akkor parkoló sem kell, hiszen úgysem ül senk
Mindent bele fiúk ! Hulljon a férgese !
dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége" !
A Mi Elmebetegünk Nélkül azért elleszel valahogy !
PS : Sajnos IMPI-nek a JÜK-ös WC Pucolás 400000 minimálért kevés !
Inkább Száraz Kenyéren a Börtön !
Összeverekedtek Jeruzsálemben ortodox zsidók a rendõrökkel, mert meg akarták akadályozni, hogy kinyi
A felnőttek 94 százaléka megbukik ezen a teszten !
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Te átmész ?
és hányan követik a Kékharisnya Oldalt ? He ?
A Miniszterelnük Úr a helyén kezeli a dolgokat !
Bizony ! Legyőzöm az Elmebeteg dániel IMPI péter nevű Orrrrmányos Szörnyeteget !
De ez nem jelenti azt , hogy lesűlyedtem az ÉLŐSKÖDŐ ELMEBETEG SZÖRNYETEG szintjére !
Hanem azt , hogy kemény és jogos hartzban legyőztem az Elmebeteg Orrrrmányos Szörnyeteget !
IMPI NE SZÜNETELTESSE A HAZUDOZÁST ! Mert a Hazudozás nagyon passzol a génjeihez !
Ne hagyd abba az aláiráshamisitások hamisitását Hibbant Impi !
A " Jobbikot " be kell tiltani !
Még ha a Simicska Fostalicska és a Szemöldök Vónya össze is fossák magukat !
Játékkutyája a Kicsi Piros Járgánya a Hasznos Holmik Álrégiségboltja a JÜK-ön "szerzett" Áldipl
Metan Miáuval kapcsolatba hozható ügyben nyomoz hónapok óta a rendőrség.
Évfolyamelső dániel IMPI péter ! Elkezdtem a Nagy Ház Átalakitást !
Melyik vakolókanállal szállsz be ? He ?
Hanta Panta Handa Banda !
Egy kis nosztalgia, avagy kedves feleségemmel az esküvőnk napján, majdnem 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk jóban-rosszban, Főleg rosszban .....
Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikor Édesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra.
Gyere vissza IMPI ! Kényeztetni fogunk !
KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!❤❤❤❤KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!! KIVANOK BOLDOG NAPOKAT SHABBAT SHALOM HARBE NESIKA!!!!
Nem támadok én senkit.
Nem vagyok én most sem " forradalmár " , sem " közszereplő " , sem " demokrata " " hartzos ".
Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!
Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!
Es ha magaval vinne ashdodbasnadba ....vegig egyutt lehetnenek ....!udv.
Szarjuk le EGYÜTT ! ( Baloldali Összefosás Rolex Lász Ló És Karizmatikus Gyúrcsótány vezényletével )
Túl sokat Tátog ez az Elmebajos IMPI Druszám !
Szarjuk le EGYÜTT , a Baloldali Összefosás és a Kékharisnya Zászlaja alatt ezt az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt !