Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Uszkár..Uhász Péter Botanikus és Füttymester#1876 Nov 06, 2017, 21:39

Szarjuk le EGYÜTT ! ( Baloldali Összefosás Rolex Lász Ló És Karizmatikus Gyúrcsótány vezényletével )

Túl sokat Tátog ez az Elmebajos IMPI Druszám !

Szarjuk le EGYÜTT , a Baloldali Összefosás és a Kékharisnya Zászlaja alatt ezt az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt !

Pál János Smasszerjelölt és Eximpilógus#1877 Nov 06, 2017, 21:44

Bartus Lász Ló is szidta az IMPIT : Oszt letiltotta !

nem szabad szidni az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt !, mert letíltat !

Eszter Horváth Kezdő Impilógus#1878 Nov 06, 2017, 21:50

Help ! Sükségem van egy Nuna és egy Képmegosztós Beöntésre !

KI ÍRJA KI HOGY UTÁLJUK  ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI  PÉTER JÜK ÁLJOGÁSZT????? ÉN NEM UTÁLOM!!!!!!!  AZ ENYÉMÉT SOHA NEM BÁNTOTTA , CSAK AZ ÖCSÉM PÖCSÉT!!!!

Mádi Migráncs ( Kékharisnya Zoli Tata unokája )#1879 Nov 07, 2017, 19:20

Közvetlenül a börtönbevonulás előtt

"Pufajkás gyilkos" táblát akasztott Horn szobrára

ALÁIRÁSHAMISITÓ Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász , a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara  MUNKANÉLKÜLI WC Pucoló Nagymestere !

Ma Magyarországon és Budapesten számtalan közterület és szobor őrzi a kommunista emlékeket minden ezzel ellentétes híreszteléssel szemben. Így fordulhat elő, hogy néhány éve szobrot avathattak annak a Horn Gyulának, akiről köztudott ( dániel BABLEVES ilona VK előtt mindenként ),

hogy tevékenyen részt vett az ’56-os szabadságharc leverésében,

majd az azt követő megtorlásokban, később pedig politikai pályafutását is végig a gyilkos eszmerendszer kötelékében töltötte.

Aláiráshamisitó , Évfolyamelső dániel IMPI péter  pedig úgy gondolta, sehol nincs helye ennek a szobornak,

ezért fekete lepellel borította be, emellett pedig gondoskodott róla, hogy mindenki tudja, ki is lapul a sötét vászon alatt.
Remek !#1880 Nov 07, 2017, 19:27

Akinek kiskorában fitymaszűkülete volt és most a fejére rak egy kistányért .....

Azért elgondolkodtató hogy amikor nyáron ezt a nagy kóser petit kiadták , kirúgták a csodaországi ashdódbasznádiak ....

Glázer Éva Megrözött Gyúrcsótanyista és Eximpilógus#1881 Nov 08, 2017, 06:45

A Balaton-felvidék szőlészete és borászata

Heller: Gyurcsótány szakdolgozata Guinness-rekord kellene, hogy legyen

"A filozófus "  az ATV Civil a pályán című műsorában beszélt a volt " miniszterelnök "szakdolgozata körüli botrányról.A vitában Heller elmondta, hogy ő 1951-ben védte meg a szakdolgozatát.

Ezt követően a műsorvezetőhöz fordult és azt mondta:

„ha megkérdezi most tőlem, hogy mit írtam benne, el tudom mondani. Azt is, hogy mit kutattam, és hol olvastam”- magyarázta Heller,

aki szerint, ha „Gyurcsány lekoppintotta sógora szakdolgozatát, akkor a Guinness-rekordok könyvébe kell betenni,

mert ő lesz az egyetlen plagizátor, aki úgy plagizál, hogy megtartja a plagizált munkának a címét is”.

„Ilyet én még nem láttam”- tette hozzá Heller Ágnes.

Gyurcsótány Fegyentz szó szerint ugyanolyan címmel adott le szakdolgozatot 1984-ben a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem tanárképző karán,

mint akkori sógora négy évvel korábban – derítette ki a Hír TV.

A különbség annyi, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke

technika,

míg Rozs Szabolcs 1980-ban

földrajz szakon adott le diplomamunkát A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel.

A DK Közleménye#1882 Nov 08, 2017, 06:56
A Balaton-felvidék szőlészete és borászata című szakdolgozat lopta Gyurcsótány Fegyenczet

- fogalmazta meg gyanúját a  " Demokratikus Koalíció " Szineinben   Grétzy Főpap .

A nyomozóknak az szúrt szemet,

hogy egy másik pécsi szakdolgozat is valószínűsíthetően ugyanolyan Gyurcsótány Fegyentztzel rendelkezik,

mint amilyennel a Balaton-felvidék szőlészete és borászata.

A szakdolgozat egyelőre tagad,

a másik szakdolgozat Gyurcsótány Fegyencze pedig eltűnt a Pécsi Egyetemről.

Mégis következtetni enged az egyezésre az a tény, hogy a Balaton-felvidék szőlészete és borászata szakdolgozat Gyurcsótány Fegyence ugyanakkora cipőt és zakót hord, mint amekkorát a másik szakdolgozat mellett találtak.

Banános dániel IMPI péter JÜK Áljogász#1883 Nov 08, 2017, 07:20

A Balaton-felvidék szőlészete és borászata... írta : Karizmatikus Gyúrcsótány és Rozs Szabolcs

A TECHNIKA SZAK legjobb Szakdogája ! Kár hogy Rozs Lenyúlta !

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és Börtöntöltelék#1884 Nov 08, 2017, 07:44

A feleségem ( XXXXX ) is köszöni a sok kedves bejegyzést és gratulátziót !

PS : Az 554 Tolongóm  is megérdemelne  egy Igazi KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI-t !

Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető#1885 Nov 08, 2017, 08:00

Verekedés lett a vége egy tüntetésnek Jeruzsálemben, ortodox zsidók amiatt tiltakoztak, hogy a város vezetése engedélyezte, hogy kinyisson egy parkoló szombaton, azaz azon a napon, amikor a zsidó vallás szabályai szerint semmit nem lehet csinálni, még utazni sem.

És ha nem lehet utazni, akkor parkoló sem kell, hiszen úgysem ül senki autóba. A parkoló megnyitását ezért érezték sértõnek az ortodox zsidók, oda is mentek tiltakozni, de végül a rendõrökkel találták szembe magukat, akikkel össze is verekedtek.

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és Börtöntöltelék#1886 Nov 08, 2017, 08:03

de végül a rendõrökkel találták szembe magukat, akikkel össze is verekedtek.

Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető !

Hát ebben van valami izgalmas !

dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége"#1887 Nov 08, 2017, 08:07

Hát ebben van valami izgalmas !És ha nem lehet utazni, akkor parkoló sem kell, hiszen úgysem ül senk

Mindent bele fiúk ! Hulljon a férgese !

Ica Müller Főimpilógus#1888 Nov 08, 2017, 08:13

dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége" !

A Mi Elmebetegünk Nélkül azért elleszel valahogy !

PS : Sajnos IMPI-nek a JÜK-ös WC Pucolás 400000 minimálért kevés !

Inkább Száraz Kenyéren a Börtön !  

Sashegyiné Torma Lenke Kezdő Impilógus#1889 Nov 08, 2017, 08:18

Összeverekedtek Jeruzsálemben ortodox zsidók a rendõrökkel, mert meg akarták akadályozni, hogy kinyi

A felnőttek 94 százaléka megbukik ezen a teszten !

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Te átmész ?

Impi Figyelmébe#1890 Nov 08, 2017, 08:28

FB : Kiállunk Orbán Viktor mellett

560 ezer ember követi

Impi Figyelmébe#1891 Nov 08, 2017, 08:30

és hányan követik a Kékharisnya Oldalt ? He ?

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és WC Pucoló Mester#1892 Nov 08, 2017, 08:32

A Miniszterelnük Úr a helyén kezeli a dolgokat !

Tolongótolvaj Úr#1893 Nov 08, 2017, 09:25

Bizony ! Legyőzöm az Elmebeteg dániel IMPI péter nevű Orrrrmányos Szörnyeteget !

De ez nem jelenti azt , hogy lesűlyedtem az  ÉLŐSKÖDŐ ELMEBETEG  SZÖRNYETEG szintjére !

Hanem azt , hogy kemény és jogos hartzban legyőztem az Elmebeteg Orrrrmányos Szörnyeteget !

dr Dobos Andrea#1894 Nov 08, 2017, 09:28

IMPI NE SZÜNETELTESSE A HAZUDOZÁST ! Mert a Hazudozás nagyon passzol a génjeihez !

Ne hagyd abba az aláiráshamisitások hamisitását Hibbant Impi !

A  " Jobbikot " be kell tiltani !

Még ha a Simicska Fostalicska és a Szemöldök Vónya össze is fossák magukat !

József Piroska Főimpilógus Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába. !#1895 Nov 08, 2017, 09:34

Játékkutyája a Kicsi Piros Járgánya a Hasznos Holmik Álrégiségboltja a JÜK-ön "szerzett" Áldipl

Metan Miáuval kapcsolatba hozható ügyben nyomoz hónapok óta a rendőrség.

Évfolyamelső dániel IMPI péter ! Elkezdtem a Nagy Ház Átalakitást !

Melyik vakolókanállal szállsz be ? He ?

Mikroszkóp#1896 Nov 08, 2017, 09:37

Hanta Panta Handa Banda !

Egy kis nosztalgia, avagy kedves feleségemmel az esküvőnk napján, majdnem 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk jóban-rosszban, Főleg rosszban .....

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász#1897 Nov 08, 2017, 09:39

Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikor Édesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra.

Marietta Streit , Impi asdódbasznádi szomszédnénije#1898 Nov 08, 2017, 09:41

Gyere vissza IMPI ! Kényeztetni fogunk !

KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!! KIVANOK BOLDOG NAPOKAT SHABBAT SHALOM HARBE NESIKA!!!!

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász#1899 Nov 08, 2017, 09:43

Nem támadok én  senkit.

Nem vagyok én most sem  " forradalmár " , sem  " közszereplő " , sem  " demokrata " "  hartzos ".

Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!

Edit Kiss Eximpilógus#1900 Nov 08, 2017, 09:44

Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!

Es ha magaval vinne ashdodbasnadba ....vegig egyutt lehetnenek ....!udv.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.