Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Bibás Orrrmányosok
Az 1000-es akta a nagy értékben elfogadott ajándékokat, a 2000-es akta a Jediót Ahronót című újság tulajdonos-kiadójával folytatott esetleges médiabefolyásolási üzleti alkut, a 3000-es akta a katonai beszerzéseket, a “tengeralattjáró-ügyet”, a 4000-es számú akta pedig a Bezek telekommunikációs cég és a média ügyeiért felelős minisztérium közötti összefonódást, a céget vezető oligarcha jogosulatlan előnyhöz juttatását tartalmazza.
Kénsavkúra a Vörös Dániel Szopodásoknak !
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász
és az Édesanyja : dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja
nem vetkőzhet a Demokratikus Koaliciónak,
pedig a magyar sajtóban általában a rendkívül szánalmas "nyuszis párt" néven aposztrofált ősi feripárt nagyon szeretné,
ha a TOROKMÚVÉSZNŐ
és az ORRRMÁNYOS , ELMEBETEG FIA
náluk szabadulnának meg az összes gátlásaiktól.
Déniel ilona a Bableveses Ringyó a közelmúltban valami celebrendezvényre vett fel egy olyan ruhát,
aminek felsőrésze nem igazán bízott semmit a képzeletre, és ugyan a másodlagos nemi jelegeket valami kis flitteres basszal elfedte úgy-ahogy,
de azt, hogy pontosan milyen mellekkel bír a "nő ", azt csak a vakok nem látták.
A Karizmatikus Demokratákoknak nagyon megtetszettek Évfolyamelső dániel IMPI péter Édesanyjának a természetes bájai,
és vetkőzésre kérték fel,
de a menedzsere : a Jobbikos Ratyi Pista úgy gondolja, ez még korai lenne. Majd vélhetően akkor, ha már tényleg nem lehet másképpen eladni a terméket.
Évfolyamelső dániel IMPI péter Édesanyjának a természetes bájainak a szépségében nemcsak az a temérdek ondó , hanem a kénsavkúra is komoly szerepet tölt be !
Habár a genetikai felépitménye sem elhanyagolható !
Nem ám Nemám !
Asdódbasznádi Vidám Matrózok ,Tengerészek és Orrrrvhorgászok !
Jó éjszakát Gyerekek !
Álmodjatok szépeket !
Torkom már csak a Tiétek !
Egy újabb miniszterelnök a Betolakodó Sáska Rokonságom útjában !
Az osztrák választási eredmény nyomán a konzervatív Néppártot vezető Sebastian Kurz kap majd kormányalakítási megbízást, ezt vetítette előre Alexander van der Bellen köztársasági elnök is.
Egy újabb miniszterelnök a Betolakodó Sáska Rokonságom útjában !
Herr Sebastian Kurz ! Danke !
ALAKULÓBAN AZ ANTIGYURCSÓTÁNYISTA " BALOLDAL" ?
A DEMOKRATÁKOK :
Mesterrrházzzy,
Botka 4 ROLEX ,
Nyakkkó,
Bárrrándy -
- Karizmatikus Gyurcsótány Fegyencz utálata a közös bennük.
Ez még ugyan kevés lenne egy új baloldali párt megalakításához, de a szándék egyre világosabb: gyurcsótánytalanítanák " a baloldalt " .
Nehéz dolguk lesz, mert a Karizmatikus Gyurcsótány nevű DEMOKRATA
eddig mindig legyűrte őket.
Mindenesetre a Gyurcsótány-ellenes MSZP-sek már a vereség utáni helyzetre hangolódva bontogatják szárnyaikat .
A Gyurcsótány-ellenesség -
úgy látszik nemcsak a jobboldalon utáltatta meg magát az egykori " miniszterelnök" egy életre, hanem már az MSZP-ben is. Kicsit későn eszméltek ugyan magukra, és úgy tűnik, még kisebbségben is vannak pártjukban, de kétségkívül elindult valami.
ALAKULÓBAN AZ ANTIGYURCSÓTÁNYISTA " BALOLDAL" ?
Elmebeteg dániel IMPI péter Cirkuszista : A Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara Áljogásza , WC Pucoló Nagymestere és Egykori Gyúrcsótánysegg-nyaló !!!
A hangos antigyurcsótányista vonalat először még Mesterházy Attila próbálta képviselni, aki 2013-ban nem volt hajlandó összefogni a pártot 2011-ben elhagyó (sokak szerint eláruló) Karizmatikus Gyurcsótánnyal.
A bukott " miniszterelnök " azonban az akkori baloldali nyugdíjasfrontot maga előtt tolva az MSZP és az Együtt mellett kizsarolta a részvételét az összefogásban.Meg is lett az eredménye a közös listának és a koordinált egyéni jelöltállításnak: a " baloldal " hatalmasat bukott a választáson.
Az égés miatt Mesterházy 2014 után visszavonulót fújt, azóta is alig-alig szerepelt, Libajnai Gordon meg inkább végérvényesen hátat fordított a politikának, még a parlamenti mandátumáról is lemondott 2014-ben. Nem úgy mint Gyurcsótány, aki DK-s párttársaival közösen független képviselő lett, majdnem frakciót is tudott alapítani. Azóta is sütkérezik a médiában, láthatóan élvezi, hogy mindenki kíváncsi rá. Az öt százaléknyi rajongója pedig a közvélemény-kutatások szerint bejuttatná pártját egyedül is a parlamentbe. Igaz, ezt biztosan nem tudhatjuk, hiszen egyedül még soha nem mérette meg magát egy választáson sem, de az adatok kiváló zsarolási potenciált szolgáltatnak neki az MSZP-vel szemben.
én már csak a Kicsi Piros traktort tolom és a Játékkutyával játszadozok !!!
PERSZE MÉG EGY-KÉT MEGMARADT IMPILÓGUST .... A FACEBOOKON .....
repül a nehéz , Nyakas Nyakkkó , ki tudja hol áll meg !
Molnár Gyula nem tűri a Gyurcsótány-ellenes megnyilvánulásokat –
IMPI - t Csodaorszából visszarepitették !
Elmebeteg dániel IMPI péter Cirkuszista !
Téged is megtanitottak repülni te Húgyagyú Gyúrcsótánysegg-nyaló !
DEMOKRATÁKOKNAK FUTÓVERSENY :
Kiadom az UKÁSZT : Futás ! Lássuk , ki a Legnagyobb Demokrata !
Gyorsasági versenyt tartok minden balos fajankónak ,
és aki az Első lesz , AZ elöléphet egyet !
Kiadom az UKÁSZT : Futás ! Lássuk , ki a Legnagyobb Demokrata !
iii Szerintem Évfolyamelső dániel IMPI péter lesz Az Első !!!
iii Nálunk : Csodaországban Marhálódott ki !!!
KÖDEVŐ JÜKKÖS BOLOND
Évfolyamelső dániel impi péter már nem főz és nem is főznek rá !
A legújabb szakácsnőm , Szél Bernike egy nagy nulla , akarom mondani egy gasztronómiai hulla !
Szél Bernike egy nagy nulla , akarom mondani egy gasztronómiai hulla !
Sajnos dr dobos Andrea kénytelen volt elhagyni Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogászt és Mesterszakácsot !
Bolond IMPI ezután már csak Ködöt és Fényt eszik !
Bolond IMPI ezután már csak Ködöt és Fényt eszik !
Jó étvágyat Elmebeteg dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt boldog tulajdonosának !
Zsóka Jakabné : Bolond IMPI ezután már csak Ködöt és Fényt eszik ! JÓ ÉTVÁGYAT !
Drága Zsókám , csókoltatom a Csicsedet a jókivánságodért !
Az NDK-s Kicsi Piros Traktor
A Játékkutya
és dániel BABLEVES ilona VK: a JRPK-ja nevében is köszönöm !
KÖSZÖN JÜK !
Zsóka Jakabné kezdő Impilógus -nak is jót tenne egy Képmegosztós Beöntés
A Kilincsorrrmány Veleje , Sava- és Borsa
Én a Kilincsorrrrmányból a Velőt ki szoktam szivni és fújni !
Piritóskenyérre , sót , feketepákó borsát rá !
Pont ezt szoktam tenni én is !
Nagyon sokszor összeszidott a Kilincsorrrrmányok (le-) oboázásaim miatt dr Dobos Andrea Ex "feleségem " !
De már ennek vége ! A legutolsó olid hasmenéskor sem szidott már !
Nálunk ez szertartás !
80 fokon , majd egy napig !
Kilincsorrrrmányból a Velőt !Nálunk ez szertartás !Hajósi Virág Kilincsorrrrmány Szakértő
Nagyon ügyikék vagytok ! Szuper páros !
De mi 160 fokon és két napig ! És kocsonyásra hűt jük !
Mi nem esszük forrón a kilincsorrrrmány-taknyot !
Új , " Baloldali " Összefosás
Ha már a Nyakkó Pitta és a Botka Rolex Lász Ló
ilyen szépen lemondtak ,
javasolom Évfolyamelső dániel IMPI pét Err JÜK Áljogásznak ,
a Hasznos Holmik Álrégiségbolt ,
a Játékkutya
és a Kicsi Piros Traktor tulajdonosának ,
hogy haladéktalanul lépjen ne csak "szellemi" kontaktusba a Gréczy Főpappal és a Karizmatikus Gyúrcsótánnyal
hanem a javasalatomat TETTÉ hartzolja ki ,
miszerint a Simicska Fostalicska játékosát , bizonyos Szemöldök Vónya Gabriellát is haladéktalanul vonszolja ve a Nagy " Baloldali " Összefosásba !
Üdv : Magyarország Szépe
dobosandy azt üzente .....
Impi , ha már ilyen szépségek kényeztetnek , inkább halaszd el a 11-ik Házassági Évfordulód Buliját !
Netanjahuval kapcsolatba hozható ügyben nyomoz hónapok óta a rendőrség.