Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
izraelben sem látták szívesen? Oszt visszajött?
Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikorÉdesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra.
Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péter , Álrégiségboltos , Aláiráshamisitó és JÜK Áljogász !
2016- ban azt állitottad , hogy AUGUSZTUS 01- ÉN
2017- ben pedig , hogy AUGUSZTUS 31- ÉN
LETTÉL ÉVFOLYAMELSŐ A JÜK -NÉL !
Döntsd már el ,hogy melyik időpontot szeretnéd , hogy elhigyjük neked !
IMPI családi Vállalkozásából : a Vörös Dániel Szopodából én is leléptem !
dr Dobos Andrea 10 évet ,
én még 10 hónapot sem voltam
az Elmebeteg dániel IMPI péter családi vállalkozásának , a VDSZ- nek az Oszlopos Tagja !
Elmebeteg peti fiam ! A Gizikét se sajnáld ! Itt van neked az NDK-s Kicsi Piros Traktor !
amikor még Barb(a)rával együtt bazseváltam.
Végig bazseváltam Asdódbasznádot
Minden csinos gádzsi rajtam furulyázott
Hasznos Holmik Álrégiségbolt :
Stop (stop, stop) Hé kié ez a hang?
Feltárom magam ki áll a mikrofon árnyékába
A nevem asdódbasznádi IMPI , nem kell szalutálni
Hasznos holmit osztok, kaphat belőle bárki
Lehet az east coast vagy west coast, old school vagy new school
A jelszó legyen hip hop, a jónép erre indul
Hisz mindenki tudja ez a 20. Század
Mindenki itt van, itt mindenki lázad
A Vörös Dániel Szopoda Dala
A Vörös Dániel Szopoda Dala tényleg nagyon szép !
De arra nagyon kiváncsi v`ok ,
hogy a Genetikai Mutáns dániel IMPI " család " ,
a VDSZ nevű családi vállalkozását
dr Dobos Andrea , majd a Bogdán Gizike nevű RÁNYI felmondásait követően
hogy fogja menedzseni ?
Hiányukat hogy fogja pótolni ?
Hiszen még
a Szent Elmebetegünk
ÉVFOLYAMELSŐ JOGÁSZ VIZSGÁJÁNAK PONTOS IDŐPONTJÁNAK HAZUDOZÁSÁBAN is
eltérő nézetek vannak
ebben a Genetikai Alattvaló , dániel Impi névre hallgató " család" -ban
Izrael évek óta szenved attól, amitől a párizsiak tegnapelőtt megtanultak szenvedni.
Európa most talán megérti végre, hogy Izrael jogosan próbálja megvédeni állampolgárait a gyilkos merénylők ellen. A Jobbik évek óta segíti az arab terrorszervezetek tevékenységét, oly módon, hogy jutalék fejében részt vesz a titkos terrorista pénzek tisztára mosásában és mozgatásában. A párizsi merényletekben tehát a jobbikos-neonáci csürhe is bűnös közvetett módon.
dr. Dániel Péter , aki 2016 08 01 VAGY 31-től a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara Sztárjogásza
Az én ELMEBETEG EX "FÉRJEM" ,
bizonyos dániel donkihóté IMPI péter
2016 -ban
úgy augusztus elsején , mint 31.-én ÉVFOLYAMELSŐ JOGÁSZ VIZSGÁT tett a JÜK- nél !
A Szerénységénél fogva a 2016MÁJUSNEGYVENEDIKEI , szintén ÉVFOLYAMELSŐ JOGÁSZ NYELVVIZSGÁJÁT elhallgatta !
Ez tényleg nagy Szerénységre vall !
Ellenben úgy
aKICSI PIROS TRAKTOR
, mint az exanyósom ( dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja )
nagyon örült az Elmebeteg peti világraszóló hőstettének !
IMPI és a Világvége
Az én egykori , elmebeteg férjemnek , bizonyos dániel IMPI péternek már AKKOR elérkezett a VILÁGVÉGE , amikor az ashdódbasznádi migránstáborba bekérezkedett !
Szerencsétlen Évfolyamelső , Aláiráshamisitó dániel Donkihóté IMPI pétert olidhasmenéskor Eximpiné dr Dobos Andrea , majd Eximpiné Bogdán Gizike hagyta el
A KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI- nak köszönhetően Ilyen NagyNevű FőImpilógusok , mint : Béla Kaktuszi , Pál Jancsika , Mádi Zolika , Kesztheji Zsuzsika , Moldován Túró Rudi , Andrea és Vilmoss Kardoss , Szegő Petike és Editke , Horváth Jancsika , Piroskáék , Hóhér Mariska, Gomba Gonda Szilly stb stb
hagytak fel a Főimpilógusi tevékenységeikkel és már csak köpködnek a HASZNOS HOLMIK ÁLRÉGISÉGBOLT elmebeteg tulajára !
KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI ??????
Én eddig úgy tudtam , hogy én intéztem el , hogy Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péternek ne legyen világvége !
Kössziiiiiiiii ! Ügyes KEZDŐ IMPILÓGUS vagy Ákos !
Jó hogy csatlakozol az 5778 .-ik év legelmebetegebb imposztorának rajongói táborába !
Kamelhatod azz Elmebeteg Impiségeket !
PS . shana kamel , shana teve
dániel Donkihóté IMPI pétert o l i d h a s m e n é s -kor Eximpiné dr Dobos Andrea , majd
Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász !
Csak o l i d h a s m e n é s -kor
vagy nagyon ügyes és bátor ?
vagy a T e v e ü n n e p -en is ?
Aláiráshamisitó , Elmebeteg dániel donkihóté IM PIPI péter JÜK Áljogász !
Te még az aláiráshamisitásban is leszerepeltél ! MÉG EGY ENNYIT SEM LEHET RÁDBIZNI ? Mit szól mindehhez az Áldottjó Gyuri Bácsi ? He ?
És mikor tiltod már be a Pártomat ? He ?
2286Rátonyi Sándor Budapest 2017-06-10
2289János Szabó Dabas2017-09-24
ACHTUNG ! BOLOND PETI HONAPIG NEM HAMISITOTT !
Aláiráshamisitó dániel IMPI hol lófráltál 3 kerek honapppigg ?
Gyuri Bátyánk mérges és össze fog szidni ! Azám !
Ma családi összefogással készült a sabbati ebédünk.
A feleségeim Eximpiné dr Dobos Andrea ,és Eximpiné mpiné Bogdán Gizike Terry Black és Steiner Kristóf krumplifőzeléket készítettek,
én főztem egy csirkepörköltet,
anyukám : dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja pedig meglepett minket egy általa főzött csokipudinggal.
Úgyhogy most nézem a tv-ben gyermekkorom egyik klasszikusát, a Tüskevár c. filmet
és közben vidáman majszolom a banánszeletekkkettt .
Az NDK-s Kicsi Piros Traktort is kifárasztottam
Jó újra gyereknek lenni egy kicsit. :-)Szép napot minden kedves barátomnak!
Ma családi összefogással készült a sabbati ebédünk.
Elmebeteg Aláiráshamisitó dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász Álrégiségboltos ( röviden : BOLOND PETI ) , az NDK- Kicsi Piros Traktor boldog tulajdonosa !
Ma még csak péntek ! Nem tudtad ? He ?
PS. AZ ALÁIRÁSHAMISITÁSOK HAMISITÁSA szempontjából elég gyengére sikeredett az elmúnt három hónap !
Az NDK-s Kicsi Piros Traktor a hibás !
2286 Rátonyi Sándor Budapest 2017-06-10
2289 János Szabó Dabas 2017-09-24
Ági Eisenberger Szépségkirájnő , Eximpilógus !
Ellemben októberben fogjuk ünnepelni
Évfolyamelső dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász
és Eximpiné dr Dobos Andrea Terry Black
házasságának 11-ik évfordulóját !
Hadd dübörögjön a Képmegosztos Tolcsi , Bolond Peti vadiúj Rajongói Oldalaival !
És rövidesen itt a MÁLNAÜNNEP ,
aminek a fő ünnepeltje dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja , a JÜK Áljogászunk Édesanyja lesz !
A Fogatlanunk annyira - de annyira beteg ,
hogy a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Tulajdonosa
inkább lemondott az ashdódbasznádi bizniszről , és Budapesten kezelgeti Szegényt !
Nagyon várom már a MÁLNAÜNNEPET !
Vajjj ! Jajj -jajj ! Ajjj- Vajjj !
Micsoda dudái vannak dániel BABLEVES ilona VK- nak !
Remélem , hogy a bulira felépül
és donkihóté peti visszamehet a jeruzsálemi ügyvédi kamarához , mint fő - fő áljogász és illemhelytakaritó !
donkihóté peti visszamehet a jeruzsálemi ügyvédi kamarához , mint fő - fő áljogász és illemhelytakar
Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikorÉdesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra.
Nem támadok én sem senkit.
Nem vagyok én most sem " forradalmár " , sem " közszereplő " , sem " demokrata " " hartzos ".
Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!
KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!❤❤❤❤KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!! KIVANOK BOLDOG NAPOKAT SHABBAT SHALOM HARBE NESIKA!!!!
KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!
Es ha magaval vinne ashdodbasnadba ....vegig egyutt lehetnenek ....!udv.
dániel BABLEVES ilona VK meglepett minket egy általa főzött csokipudinggal.
A CSOKIPUDINGOT én szolgáltatam !
Az elmebeteg dániel IMPI család VDSZ nevú úrállomásán úgy nyelték ám a csokipudingomat , hogy ajjjajjj vajjj !
Vágó Ist`án is ott volt ám a csokipudingom próbáján a Karizmatikus Gyuuuurrrcsótány Párt szineiben , ő is jól nyelte ,
de a legjobb Beteg dániel impi peti és a Bablevest Imádó Édesanyja volt !
Úgy biz ám !
A MÁLNA UNNEPÉN megismétejuk a
csokipudingom próbáját a voros dániel szopoda nevú úrállomáson ,
ha pedig Bolond Peti visszamegy a J-i Ugyvédi Kamarához áljogászkodni és illemhelyet takaritani , akkor ott !
Vágó Ist`án balján , a Karizmatikus Gyúrcstány Pártot erősitettem
a Vörös Dániel SZopoda Úrállomáson rendezett ,
FEKETE PÁKÓ CSOKIFARKÁT IZLELGETŐ Baloldali Tömörülés rendezvényén !
Errél ne tessenek megfeledkezni !
Köszönöm !
Előkerült egy régi fotó a múltból,
izraelben sem látták szívesen? Oszt visszajött?