Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Csak még egy kicsit hadd aludjak, egy kicsit pihenek még! — így tör rád a szegénység, mint a rabló
de hát Dr Dániel O1G IMPI Péter eiláti sztárügyvéd ,
VAGY MÉGSEM ?
de hát Dr Dániel O1G IMPI Péter eiláti sztárügyvéd , VAGY MÉGSEM ?
CSUPÁN CSAK EGY HAJLÉKTALAN ÉS KÖRÖZÖTT BŰNÖZŐ
nálunk, Indonéziában lakatolják már emiatt a Kékcicitartókokat és az Erkölcstangákokat .....
Ez egyébként a legnagyobb kék szalagos csoportunk, mondhatni a zászlóshajónk, több mint 14 ezer taggal!
Ez egyébként a legnagyobb kék szalagos csoportunk, mondhatni a zászlóshajónk, több mint 14 ezer tagg
KÉSZ ÁTVERÉS ....EZT BESZOPTAD ....Dr Dániel O1G BILIS IMPI Péter , eiláti sztárügyvéd
Szép estét .Kellemesen eltöltött új hetet kiváno
Dr Dániel O1G BILIS IMPI Péter , eiláti sztárügyvéd figyelmébe
Csak még egy kicsit hadd aludjak, egy kicsit pihenek még! —
így tör rád a szegénység, mint a rabló!
Mire körülnézel, már semmid sincsen, mintha tolvaj lopta volna el.
Jelentem, hogy augusztus 1-én sikeres jogi vizsgát tettem itt Izraelben, a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamar
Még lehet, megérjük, hogy megkoronáztatja magát..
Jelentem, hogy augusztus 1-én sikeres jogi vizsgát tettem itt Izraelben, a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamar
A dolfozokat támogassd mocskos
Mert a bilis megérdemli
Mit össze ugat Dr Dániel O1G BILIS IMPI Péter , eiláti sztárügyvéd azzal a ronda pofájával, rossz ránézni.
mit összevissza nem hazudozik Dániel O1G BILIS IMPI Péter..sikeres jogi vizsgát tettem itt Izrael
A ráolvasás, vagy a voodoo varázslat hatásosabb....!
mit összevissza nem hazudozik Dániel O1G BILIS IMPI Péter..sikeres jogi vizsgát tettem itt Izrael
Nem kell nevetni rajta,
DEHAECCE NEVECCSÉGES A BILIS ....
Ma reggel összefutottam egy tehénkével a tengerparton. Amúgy ő is migráns...
Beteavon után a tengerparton csavarogtunk
A szorgos dolgozós képeidet hiányolom IMPI !!
Beteavon után a tengerparton csavarogtunk
Idegállapotba jött, ott sem vót, beteg szegény
Arról a Dániel Péterről van szó Akinek Ékszerkereskedése van Tel Avivban ?
Arról a Dániel Péterről van szó Akinek Ékszerkereskedése van Tel Avivban ?
HÁLÁSAN KÖSZÖN JÜK, BÁRCSAK OTT TARTANÁNK MÁR. ENNYI BŰNÉRT,, KELL, HOGY BŰNHÖDJÖN. ÜDVÖZLETTEL SPILKÁNÉ ÉS CSALÁDJA.
Sikíthattok hulladékok: a magyar válogatott kijutott az EB-re
2:1-re nyert a magyar válogatott.
0:1-es hátrányból megfordította a magyar válogatott az Izland elleni pótselejtezőt!
Sikíthattok hulladékok: a magyar válogatott kijutott az EB-re
Fajkasházi Tivadaj most kapott sokkot.
a magyar válogatott kijutott az EB-re
ÜDVÖZÖL JÜK ÚJ TAGJAINKAT
a magyar válogatott kijutott az EB-re
HÁLÁSAN KÖSZÖN JÜK
Sikíthattok hulladékok: a magyar válogatott kijutott az EB-re Fajkasházi Tivadaj most kapott sokkot.
Ebben az a legjobb, hogy a 88. percig dagadhatott az idióta feje az örömtől, de akkor egyenlítés, majd még le sem sikerült nyugodnia és reménykednie a 11-esekben, amikor Szoboszlai gondolt egyet és benyomott Izlandnak is, meg a fajkasházinak is!
Örülök, hogy ez a kedves milyen hatalmasra duzzadt már!
Szerintem érdemes lenne elvégezni egy tudományos kísérletet...
Ennek során 1 hím gorilla alaposan seggbe kúrná a pszichopata, MEDDŐ FELESÉGEMET, hátha ezt követően teleszülné a világot! Ha nem sikerül, akkor ki kellene próbálni 1 elefántbikával is... talán úgy bejön!