Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
egy sötét VW kisbusz nagy sebességgel indult el az eiláti pszichiátria irányába.
HIÁVÁS UTÁN 5 PERCRE MÁR KINT VOLTAK A TÁBORBAN
impi : HIÁVÁS UTÁN 5 PERCRE MÁR KINT VOLTAK A TÁBORBAN
Na illyen amikor egy alkoholista fényezi magát!
Na illyen amikor egy alkoholista fényezi magát!
Ezért nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 5.600-nál is többen vannak a támogatói csoportomban!
Ezért nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 5.600-nál is többen vannak a támogatói csoportomban!
Akár egy pingvin!
Hideg víz a tarkóra és semmi akadály...
Ejnye-bejnye... végleg bekattant az impótens házmester !
Honnan is jöttél impi te komcsi?!!!
Mondd, te impótens örömkatona: ilyeneket mondasz majd akkor is, amikor a demopkratikus katonai törvényszék vádlottként fog kihallgatnni...?
Mondd, te impótens örömkatona:
Dr Mády O1G Zottya Genderörömlány
Elöléptetted magadat az Orrrrmányos Génhulladék Táblázaton ?
Dr Mády O1G Zottya Genderörömlány Elöléptetted magadat az Orrrrmányos Génhulladék Táblázaton ?
Dr Mády O2G Zottya Genderörömlány
HÁTRÁBB AZ AGYARAKKAL
HIÁVÁS UTÁN 5 PERCRE MÁR KINT VOLTAK A TÁBORBAN
Már 1 hónapja nekiálltak tartalék szavazólapokat nyomtatni Bidéék., csak nem látták el őket vízjellel, úgyhogy ebből még lehet baj.
"Merkel, Macron és Johnson gratulált Bidennek; "
Heves gyors nyelvcsapásokkal!? Nade pont sabbatkor? Nem lesz ebből baj? Holnap nem értek volna rá??!
"Merkel, Macron és Johnson gratulált Bidennek; "
Pedig a Klubrádióban a 21 órai hírekben mondták, hogy még mindig nincs végeredmény. De ezek nem hallgatnak rádiót, csak jár a szájuk ész nélkül.
a Klubrádióban a 21 órai hírekben mondták, hogy még mindig nincs végeredmény.
Biden a szavazatszámlálást nyerte meg, nem a választást.
Biden a szavazatszámlálást nyerte meg, nem a választást.
Szalaggyon má oda valaki, oszt lesse má meg, hogy mi a franc van! Én nem érek rá, mer a rántást kevergetem az onlájn beteavonom részére.
IMPI kiugrott a tizedik emeletről, és az ötödiknél járva azt mondja magában zuhanás közben: hm... eddig minden rendben van...
ÉS HOGY TÜZEL A KLUBRÁDIÓÉRT A MARHÁJA ....
Dr Andrea M. Dániel Dobos Kurnikova "Merkel, Macron és Johnson gratukákt Bidennek; "
Szívből gratukákok Mr. Biden elftásnek!
Persze nyilván mondanom sem kell, hogy ez a gyáva , impótens fekcsúti potrohos mumpszos kéktanga zsebdiktáorrr aligha ünnepel..,
ez a gyáva , impótens fekcsúti potrohos mumpszos kéktanga zsebdiktáorrr aligha ünnepel..,
Dr Mády O2G Zottya Genderörömlány
Nem tudom, sírjk, vagy nevesk kínomban!
Nem tudom, sírjk, vagy nevesk kínomban!
Náladnál gono szab ember kevés van.
MÁR MEREVEDIK ELMEBETEG DÁNIEL O1G BILIS IMPI LÖTTYEDT PÖCSE
Örülök, hogy ez a kedves milyen hatalmasra duzzadt már!
Egyel több őfenesége amúgy is hosszú bűnlajstromán: a szándékos közveszélyokozás. Érik a valós életfogytiglan, bilis!!!
nálunk, Indonéziában lakatolják már emiatt a Kékcicitartókokat és az Erkölcstangákokat .....
Azért látod ezt a figyelmeztetést, mert szokatlan tevékenységet észleltünk ebben a felhasználói fiókban.
Gratulálok Joe Biden úrnak, az USA törvényesen megválasztott 46. elnökének! Good Luck Mr. President!
O1G gratulált Biden győzelméhez...
viszont egy sötét VW kisbusz nagy sebességgel indult el az eiláti pszichiátria irányába.
Szegény IMPI.
szorul a hurok, jönnek a PIRÉZIÁBAN LAKHATÁSI feltételek és
a PIRÉZ Ügyészség... ráadásul ez a Biden győzelem... Baj lesz IMPI!