Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra nyert Szerbia vendégeként
Pirézia -Csehország 1-2
Szánalmas és reménytelen az egész. Kár , hogy eljöttünk onnan!
Pirézia -Csehország 1-2 Szánalmas és reménytelen az egész.
Gyurcsótány elftás sóhajtozva, hörögve, vöröslő hatszögletű fejjel védte a Piréz Kaput ...
Gyurcsótány elftás sóhajtozva, hörögve, vöröslő hatszögletű fejjel védte a Piréz Kaput ...
Egyetértünk! Az is döbbenetes és gyomorforgató, hogy a "demokratikus ellenzéknek" csak egy ilyen méltatlan, szélsőséges, antiszemita figurára tellett. Szánalmas és reménytelen az egész!
Kedves és Dága Én Magam :
IMPI , DE MOSTMÁ Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea NÉVEN
A bejegyzésem mutatói: 2 óra alatt több, mint 1.000 like és 800 megosztás. (A demokrácia-csoportjaink adataival együtt.) Köszönöm ezt a megtisztelő figyelmet kedves barátaim! Minden további megosztást is megtiszteltetésnek veszek!
ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL O1G : A bejegyzésem mutatói: 2 óra alatt több, mint 1.000 like és 800 megosztás.
1-et értünk
Látod kedves
ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL O1G BILIS IMPI :Eiláti Leendő Lakástulajdonos és Mumpsz Áldozat,
hiába itt minden, ezzel a mocskos bandával szemben nincs esélyünk tisztességes győzelemre!
Az a baj, hogy az előzőnél ez még sokkal rosszabb
Mint règi balodali tanult politikus abban làtom a hibàt , hogy ônjelôlt emberek ( pènzèrt) probàlnak focizi
Mint règi balodali tanult politikus abban làtom a hibàt , hogy ônjelôlt emberek probàlnak focizi
Folyvást, folyvást... nincs megállás... a lejtőn
focizi IMPI : Folyvást, folyvást... nincs megállás... a lejtőn
Bele sem merek kondolni , mi lesz , ha a Pirézek elkezdenek vizipolózni ..
honnan szerzünk annyi bronzczipököt ?
ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL O1G BILIS IMPI :Eiláti Leendő Lakástulajdonos és Mumpsz Áldozat,
Péterkém! Egyetértek, hiszen tudjuk, hogy a tisztesség, a becsület számunkra ismeretlen!
Vihaar Nelököggyémádetty és Jukas , Büdös 6házi Zokni : FREE MTVA! FREE SZFE! FREE KLUBRÁDIÓ!
...az ajtókkal azért vigyázzatok!
a fidesz készült, tele rakta vele az épületet :)
.
..az ajtókkal azért vigyázzatok! a fidesz készült, tele rakta vele az épületet :)
IMPI , DE MOSTMÁ Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea NÉVEN ...
...az ajtókkal azért vigyázzatok! a fidesz készült, tele rakta vele az épületet :)
Pirézia mindenkié... A Rézfaszú Vagánybagoly és a Harmadik Tilos az Á
Meleg vagyok, és őszintén nem értem ezt az egészet.
A mesék sokkal univerzálisabb értékeket kell, hogy képviseljenek, és sokkal mélyebb értékrendeket kell, hogy elültessenek a gyerekekben. A jó mesék archetipikusak. Céljuk, hogy BÁRMELYIK gyerek tudjon azonosulni a főhőssel, és a főhösön és cselekedein keresztül megértse, mi a helyes és mi a helytelen.
A jó mesék archetipikusak. Céljuk, hogy BÁRMELYIK gyerek tudjon azonosulni a főhőssel,
Gendernagyim , én már azonosultam
Ma ismét Jeruzsálemben jártam, az Izraeli Ügyvédi Kamaránál intéztem az ügyvédi engedélyemmel kapcsolatos ügyeket A fénykép az ügyvédi kamara székháza előtt készült... remélem, hogy nemsokára már rendes tagként, azaz izraeli ügyvédként járok majd ide. Shalom!
remélem, hogy nemsokára már rendes tagként, azaz izraeli ügyvédként járok majd ide. Shalom!
Puszika Czukikám ... álmodj kirájjány
Puszika Czukikám ... álmodj kirájjány, hogy nemsokára már rendes tagként, azaz izraeli ügyvédként já
1-etértek... ez totális kudarc volt. Ráadásul pedig morális csőd is
Dobos MEDDŐ Andrea : nemsokára már rendes tagként,... ez totális kudarc volt.
Az bizony!!!
Dobos MEDDŐ Andrea : nemsokára már rendes tagként,... ez totális kudarc volt.
Impi , akár az Igazi Pirézek elveszÍtetette az eszét és vele az IRÁNYTŰT ... .. HIHIHI
Impi , akár az Igazi Pirézek elveszÍtetette az eszét és vele az IRÁNYTŰT ... .. HIHIHI
A Lovas Sündőrséggel jól meg kell a Mittingelő Pirézeket kardlapoztatni ...
A Lovas Sündőrséggel jól meg kell a Mittingelő Pirézeket kardlapoztatni ..
...az ajtókkal azért vigyázzatok!
Nagybibe készült, tele rakta vele az Operettszínház , ill. a JÜK épületet :)
A drága faszczibáló feleségem meglepett egy finom bundás-kenyér beteavonnal, úgyhogy jól indult e
A bundásbeteavon közben elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt.
antiszemita és cigánygyűlölő kijelentéseket osztott meg nyilvános Facebook-oldalán,
Egyébként tartozom egy vallomással... Itt Izraelben nagyon népszerű ez a Bíró László