Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Gizike ! A Nagy Orrrrmányos Nagy Bottal jár .... főleg , ha KASZINÓBAN UTAZÓ !
Las Vegas Fényei
ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL impi PÉTER AKKOR IS SZEBB HELYEN VAGY MINT ÉN !!! MINDEN JÓL !!
MOHÁCSRA KELL MENNEM HAMAROSAN NEM SZIVESEN HAGYOM EL A MELEG LAKÁST..
Hozd ki a legtöbbet „Szent Buli dániel IMPI péternek 1 éves a JÜK Áldplomája "
|
Kedves Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ás Kaszinótulaj !
|
| Íme néhány gyorsan és egyszerűen végrehajtható dolog, amelyek segítségével biztosítható, hogy oldalad („Szent Buli dániel IMPI péternek 1 éves a JÜK Áldiplomája”) segítse a céljaid elérését:Frissítsd a profilképedet és a borítóképedet.Adj meg leírást az oldaladhoz.Adj meg a webhelyedre mutató hivatkozást.Tegyél közzé frissítést vagy fényképet az oldaladon.Kérd meg az ismerőseidet, hogy kedveljék az oldaladat. |
oldalad („Szent Buli dániel IMPI péternek 1 éves a JÜK Áldiplomája”) segítse a céljaid elérését
Jelentjük : Évfolyamelső dániel IMPI péter már nem a JÜK , hanem a Kaszinóváros Utazója !
Aláiráshamisitó KASZINÓTOJÁSOS - KASZINÓTULJ IMPI Péter!!Hétvégén roston sült halat kérek, jó?
Mikor szállsz hajóra az ashdódbasznádi kikötőből ? He ?
guggol az Édesanyám .... Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!
Ha pedig kifáradt, akkor Nagyapám húzott egyett a Madzagon.
" guggol az Édesanyám " IMPI , a JÜK Áljogásza , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt tulaja , LAS VEGAS F
Évfolyamelső dániel IMPI péter , a jeruzsálemi ügyvédi kamara Legjobb Áljogásza !
Édesanyád , a Bableveses Ringyó szája körül összezárunk ! Te csak intézd Las Vegas Fényeit !
Ha pedig kifáradt, akkor Nagyapám húzott egyett a Madzagon
Vagyis Nagyapád blankolt farkát szivta a Kúrva Anyád : dániel Bableves ilona VK a jobbikos ratyi pista kúrrrrrvája !
HIHIHI ! HAHAHA ! Pritty pretty prütty !
Nagyon cuki kisfiú voltál Bolond IMPI . Persze felnőttként is könnyen szerethető vagy.
Édesanyád nem ok nélkül büszke rád.
én is Marrra vagyokk ! és petinknekk vann mégg Eggy Csommó Marrrájja !
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász Rajongói is megbolondultak , akár a Kékharisnyás Vezérünkk !!
Évfolyamelső dániel IMPI péter , a jeruzsálemi ügyvédi kamara Legjobb Áljogásza !
Merre található a las vegasi DÉNIEL DONKIHÓTÉ SÁPADT SASORRR nevű Kaszinód ?
Merre található a las vegasi DÉNIEL DONKIHÓTÉ SÁPADT SASORRR nevű Kaszinód ?
Boldog Orrrrcsikám ! A szökőkútnál Balra !
Aláiráshamisitó Évfolyamelső dániel Donkihóté IMPI péter ! Hazudj még nekünk valamit !
Aláiráshamisitó Évfolyamelső dániel Donkihóté IMPI péter ! Hazudj még nekünk valamit !
Egy kedves fotó a múltból... Efraim Zuroff Központ , a jeruzsálemi ügyvédi kamara illemhelyének megtisztelő társaságában. A képen látható ürülékét nekem adta és dedikálta a találkozásunkkor.
A képen látható ürülékét nekem adta és dedikálta
Évfolyamelső , elmebeteg dániel IMPI ! Nagy élmény lehetett !
Évfolyamelső dániel IMPI ! Nagy élmény lehetett !A képen látható ürülékét nekem adta és dedikálta
Na impi ! Már tolonganak ? ,,, és dedikálta ?
engem még nem tolcsiztattak meg ! adatokat kérek impiröl !
a kineretnél nagyon finom az évfolyamelső péter hal- minden formája- csak ajánlat és emlék a részemről! egyszer bandukoljatok el oda gizikével!!! persze , ha visszaengednek !!!!!! remek hely!
te impi ! a zur off már az Ürül Ékét osztogatja ? Neked ?
Te Évfolyamelső aláiráshamisitó dániel IMPI péter !
Te tényleg voltál ott Valaki , amig az ashdódbasznádiak vissza nem kergettek a Bableveses Nyakára ! Élősködni !
amig az ashdódbasznádiak vissza nem kergettek a Bableveses Nyakára ! Élősködni !
Tényleg elkergették Évfolyamelső dániel IMPI pétert az ashdódbasznádiak ?
Nem tudtam róla ,
engem még nem tolcsiztattak meg az IMPI-féle Rajongói Oldalak a Képmegosztós Tolongóban
Impi ! a pszeudó-impilógusokat most hagyjad ! Úgysem találod meg a Megtolcsiztatott Képeiket !
Inkább gyere gyönyörködni a főimpilógus oldalakra !
Ott van pl . a gyógyszerész - kemika Hoh(n)ér Mariska Főimpilógus !
Kész nagyregények a fényképei ...
És a megosztások mind - mind a TE HŐSTETTEIDRŐL SZÓLNAK !
SIKERES NÉPMŰVELÉS ! Már kétszáz alatt van IMPI elmebetegeinek a száma ! Valójában nyolcvan !
Évfolyamelső Impi Rajongói Táborában már csak a Sohasem Fürdő ,
Lila - és Kékharisnya Svájcitarkák maradtak meg !
Évfolyamelső , aláiráshamisitó dániel IMPI figyelmébe !Duterte-nek teljes mértékben igaza van!
Itt kezdődik az eredményes fellépés: egyetlen nap alatt 32 kábítószer-kereskedővel végeztek a Fülöp-szigeteken
Évfolyamelső IMPI ! Vajon mennyit kaphatott a Karizmatikus Gyurcsótánytól, hogy elvigye a balhét?
Tátrai bevonult a börtönbe - Karizmatikus Gyurcsótány szerint helyette, és kivételesen nem hazudik
" jogász, cégvezető." ezt a "tisztséget" is Évfolyamelső Aláiráshamisitó dániel IMPI petitől lopta!
Botka László a hivatali helyzetével visszaélve, a város pénzéből helyi és megyei rendőri vezetőket korrumpálhatott – állította keddi, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján Szabó Bálint " jogász, cégvezető " a degeneráltak koaliciójának Oszlopos Tagja
.... Hát még a Dagadt Orrrmánya ( és az Új Nyári Frizurája )
Új Férjem : a KÉKHARISNYADEMOKRATA Évfolyamelső dániel IMPI péter herélten is
LAS VEGAS KASZINÓVÁROS Legnagyobb Faszú Adonisza.