Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Dr Dániel Bableves Ilona V1K VERES REDVÁS PITSÁJÁT IS ÁT KELLENE SZÍNEZNI ...
Azt majd lefestitek ti... nekem már elég volt.
Dr Dániel Bableves Ilona V1K VERES REDVÁS PITSÁJÁT IS ÁT KELLENE SZÍNEZNI ...Azt majd lefestitek ti
Drága Rocco Siff Red-i
Ráadásul hamarosan hozzáférhető lesz az oltóanyag is, hála a pirézli orvosoknak és kutatóknak!
Hibás a szoftver !
Drága Elmebeteg dániel O1G impi Lóvalagom !
Megint megszökött 1 Halom Kékszalagos , Öreg Örömlány
A Kéktangábúúú !
.
Zoofika Drága ! Bizony !
Há +szökknek ...
Sokallyob nekik Kin , kékkszallaGg szorítássa nélkull
Bár hibbant dániel O1G IMPI Genderfütyije IMPI
Gratulálok Péter.... NE FESD VÖRÖSRE... hagyd úgy lilán
hibbant dániel O1G IMPI Genderfütyistől a Pszichiátrián ... a mentő hívás után 5percre kiérkezett ..
De jól van, üdvözöl mindenkit és hamarosan visszatér!
Talán valamelyik piacon ...
írta és vásárolta Meddi vagy Impi vagy Meddiimpi vagy Impimeddi Bejegyzése vagy Meséje ... ill Demokratikus Igazmondása
Évolyamelső JÜK Áljogász Diploma
Ma vásárlás és ügyintézés közben készült ez a huszonkét fotó, avagy a kedves feleségem és én is üzenünk valami fontosat...
Ma vásárlás és ügyintézés közben készült ez a huszonkét fotó,
Fenyegető és intő jel, Kedves Meddiimpi vagy Impimeddi...
továbbá az ügyintézés közben készült huszonkét fotó (IS)
az ügyintézés után
Ittam ma délután egy jót a tengerparton... és közben azon tűnődtem, hogy milyen jó lenne Budapesten is koccintani egyet a demokrata barátaimmal.
és közben azon tűnődtem, hogy milyen jó lenne Budapesten is koccintani egyet a demokrata barátaimma
Meddiimpi vagy Impimeddi.... az 1Xüen Kizárt
Max a Csillag Homokozóban tágÍtanak valamit a Fiúk a Gender Csillagánuszodon ...
Max a Csillag Homokozóban tágÍtanak valamit a Fiúk a Gender Csillagánuszodon ...
Egész1Xűen kivirágoztam ettől a Remek , Demokratikus, Kékszalagos Lehetőségtől ...
Egész1Xűen kivirágoztam ettől a Remek , Demokratikus, Kékszalagos Lehetőségtől ...
Kellemes boldog ÁNUSZTÁGÍTÁST Meddiimpi vagy Impimeddi
Kellemes boldog ÁNUSZTÁGÍTÁS UTÁN , Drága Meddiimpi vagy Impimeddi
Egy jó sör sosem rossz!!!
Kellemes boldog ÁNUSZTÁGÍTÁS UTÁN , Drága Meddiimpi vagy Impimeddi Egy jó sör sosem rossz!!!
NA DE HOGY LESZ AZ OSZTOZKODÁS ?
CSAK NEHOGY ÖSSZEVEREKEDJEN(EK) AZ 1 SÖRÖN A DÁNIEL IKER - ÉS HÁZASPÁR
AKI(K) 1(EK) ÉS OSZT6ATLAN(OK)
CSAK NEHOGY ÖSSZEVEREKEDJEN(EK) AZ 1 SÖRÖN A DÁNIEL IKER - ÉS HÁZASPÁR
- egyik előttem
- másik alattam
Ittam ma délután egy jót a tengerparton...
Meddiimpi vagy Impimeddi .... Pirézia kihozta belőled az Akoholista Énedet ?
Jó sábeszt minden kedves kékszalagos barátomnak!
Jó sábeszt minden kedves kékszalagos barátomnak!
Tisztelt Tolongótolvaj Úr ... köszönöm , jó etvagyat , egeszsegedre, shabbath shalom!
Tisztelt Tolongótolvaj Úr ... köszönöm , jó etvagyat , egeszsegedre, shabbath shalom!
Köszönöm szépen!Toda raba!
Köszönöm szépen!Toda raba!
Tisztelt Tolongótolvaj Úr
Orbánék egyébként egy koncepciós eljárás során jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem. De persze elfogni nem tudnak...
egy koncepciós eljárás során jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem. De persze elfogni nem tudn
HŰHA ... NAGY KÉKSZALAGOS SZARBAN LEHETSZ , ILL. LEHETTEK ...
BÚJJATOK JÓL EL ... PL. A PIROS ASZTAL ALÁ.
Tenorizmus Párisban
“A tenor igazolhatatlan és elfogadhatatlan. Ártatlan emberek, kik szórakozni vágytak, élték az életüket, tervezték a honlapot, már nem ébrednek fel egy új reggelre.” – írta dr.Frölich Róbert országos főrabbi a péntek esti párizsi tenortámadások kapcsán.
Bár hibbant dániel O1G IMPI Genderfütyije IMPI ,DE de ezt tutira nem fogom vörösre festeni!
Dr Kaleta Mády TG Lilla Lila Libba ... Köszönöm!