Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
zért ez egy kicsit túlzás ne járassuk már le Piréziát
Pokolba Mohamed Gaczczal , a drágalátos vezérünkkel is! Nagyon remélem, hogy ez is a sitten fog megrothadni! Egy normális országban már rég lesittelték volna!
Vérlázító az egész.MÁDY TG LILLUSKA támogatói csoportlyában már 4.300-nál is több a Pirézia nagyherc
Eddig még egyetlen határozatuk vagy tör fényük nem volt egyértelmű. Mindig utólag derül ki, hogy egészen másról van szó, esetleg egyesekre nem is vonatkozik
MÁDY TG LILLUSKA támogatói csoportlyában már 4.300-nál is több a Pirézia nagyhercege.
MÁDY TG LILLUSKA támogatói csoportlyában már 4.300-nál is több a Pirézia nagyhercege.
Erre megy ki az intézkedés.
Tele a NET agressziv DK szavazókkal.
Erre még rátett egy lapáttal 16.-án Vadai Ágnes at ATV-ben, pedig úgy tünt, hogy megegyeztek Gyurcsótány-Fekete-György.
Egyre kétségbeejtőbb DK szavazók miatt az összefogás.
Elvakult DK szavazó semmiben sem különbb, mint
Emebeteg Dániel O1G Peti ,
aki SZOPÁS heJett
veri egy lukszuslyachton DR CSONGOVAI ADRIÁN LYÁTÉKKUTYA kékszalagos faszát
azért ez egy kicsit túlzás ne járassuk már le Piréziát
EZENNEL HÁROMBA VÁGOM
Dániel O1G-t PÓTLÓ Mády O2G-t , a Repedsarkú Meddő Áldobos Ribantzot
aki Mády O2G-t pótollya , amikor a bolsewikk marha évfolyamelső állyogász szeretne lenni
és a Piros Asztal alatt fogadná a vendégeket
Piréz Demokráczia
Még négy nap a Piréz ORSZÁGH-HÁZ feloszlatásáig és úly választásokig, vagy az ezt 3 hónappal eltoló törvény megszavazásáig.
Még négy nap a Piréz ORSZÁGH-HÁZ feloszlatásáig
Mbah Ki Ageng Lyóklap
mintha az izrael pont infót olvasnám ...
Még négy nap a Piréz ORSZÁGH-HÁZ feloszlatásáig és úly választásokig, vagy az ezt 3 hónappal eltoló
Mbah Ki Ageng Lyóklap
Kérdezem én: a vörös veszett sakál mennyivel különb az okkultsárgánál?
Még négy nap a Piréz ORSZÁGH-HÁZ feloszlatásáig és úly választásokig, vagy az ezt 3 hónappal eltoló
Dr Mády O2G "Zoltán" : Feltörekvő Kékszalagos Bolsewikk Marha
Gendernagyim, miért is nem Dr. Újhelyi (?) Izsvány (PSZP) a piréz külügyminiszter...?
Gendernagyim, miért is nem Dr. Újhelyi (?) Izsvány (PSZP) a piréz külügyminiszter...?
Genderkicsinyem , azéme az úlyhűje
nyíltan az új főügyész, az új rendőr-főkapitány, és más jogrendet védő fő tisztviselők kinevezését szeretné magának biztosítani
Piréz ORSZÁGH-HÁZ feloszlató Kérdezem én: a vörös veszett sakál mennyivel különb az okkultsárgánál?
Kedves Mády Genderkicsiny és Gendernagyi
A főügyész személye különösen fontos, mert a Dr Dániel Vörös-tenger Alatt Lyáró Ügy és a gyanús milliós pénzátutalások miatt újabb korrupciós nyomozások megindításáról dönthet majd ÚLYHŐJE METÁN MIÁÚVAL kapcsolatban a főügyész.
Érdekes, azzal nincs probléma, hogy FeGyőr egy magánbeszélgetést kiteregetve
haknizta végig a salytot
, csak azzal, hogy Vaddai erre reagált?
Amikor Gyurcsótány meghívta magához a Momentum elnökét, az eléggé illetlenül válaszolt.
Gyurcsótány ezen átlépve engedett neki a közös cél érdekében.
Ezek után Fekete-Győr András bejelentést tett Gyurcsótány Fegyencz céljairól, helyette. Akkor most mi is a probléma?
PIRÉZ NAGYHERCZEGSÉG : TOMBOL A DEMOKRÁCZIA AZ IZRAELI HOLONBAN (IS)
Újabb bölcsődei gyerekkínzást lepleztek le
a biztonsági kamerák segítségével, ezúttal Holonban. A rendőrség megindította a nyomozást a gyerekeket SZERETŐ dadák és gyermekfelügyelők ellen.
Végre ! FIDESZ-SZAVAZÓ LETT ÉVFOJAMELSŐ DÁNIEL O1G BILIS IMPI
Az Emigráczióban : az Eiláti Demokratikus Patkányjukban MEGVILÁGOSODOTT !
Rályött a Bilis :
Mekkora 1 Gréczy Bőrdíszmű a Demokratikus Baloldali Összefogás , vagyis a Moslékkoalíczilyó
DR KALETA MÁDY TG LILLUSKA > azért ez egy kicsit túlzás ne járassuk már le Piréziát
Genderlilluskám , Kicsilónyom ....
Én magam vagyok Pirézia Nagyhercege.
Nemtuttadd ???
Én magam vagyok Pirézia Nagyhercege.
Dr Mády O2G "Zoltán" : Feltörekvő Kékszalagos Bolsewikk Marha
A Kilyelentésedhez úgy Benlyámin Netán Lyáoo-nak , mint Maho Medici Gancnak lesz - szava
úgy Benlyámin Netán Lyáoo-nak , mint Maho Medici Gancnak lesz
Megfúrlyák O2G-t ?
Kiveszik a rá adott demokratikus szavazatokat a Kékdobozból ?
Dr Mády O2G "Zoltán" : Én magam vagyok Pirézia Nagyhercege.
Transzgender Bolsewikk Kékszalagos Zottya
Szögezzük le, nagyon hüje és aljas briganty vagy!
Főleg Izrael Nagyherczegeként
Hova lyutottál szeretett Hazám : Kékszalagos Izrael !
IMPI : Nos, én már 2012-ben kimondtam az igazságot
Drága IMPI Barátom
De az számodra is 1 értelmű , hogy 2020 az én évem ?
Vetési Bableves Ilona >Csecsemő és öreg nem kell. Nem fizet adót, amit le lehet nyúlni.
KÉHLEK MAMÉG1X HA KÉHHETLEK
Nem fizet adót, amit le lehet nyúlni.... EMEGMÁMI ?
Azért Pirézia sem Akkora Varázshegy ...
azért ez egy kicsit túlzás ne járassuk már le Piréziát