Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
A falamon eddig úgy 2.500 troll skalp van
A Kiöklendezett Beteavon , VAGYIS A Piros Puttonyba Beteavont Okádó Kedves és Lyóságos Mikulás
A VALENTIN NAPI ALYÁNDÉKKAL
OTT LÓGUNK
AZ ELMEBETI PETI MELLETT ÁLLÓ DEMOKRATÁKOK MELLETT
ENGEM IS OTT BETEAVONOZ AZ IMPI FALÁN A PENÉSZ MÁR 1 LYÓ IDELYE
ÉN IS 1 BEBETONOZOTT BETEAVON SKALP VOK
lyalydelyólnézki a drágám
ez a skalpom annyira szeretett ,
hogy értem , vagyis miattam rendezte meg a nagy szent kékszalagos lyanuár tizenharmadikát
Bevallom, az is nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 42.000-nél is többen vannak a támogatói csoportomban!
Szeretettel várom ide is azokat a kedves barátaimat,
akik ígénylik a szolgáltatásaimat
- protkósan
- protkó nélkül
akik ígénylik a szolgáltatásaimat protkósan protkó nélkül
ILONA DRÁGA
KAP6OK 1 ÁRLYEGYZÉKET ?
ILONA DRÁGA KAP6OK 1 ÁRLYEGYZÉKET ?
Kálmán Lyózsef Szentiványi
Pontosat?
akik ígénylik a szolgáltatásaimat protkósan
Dr Dániel Bableves Ilona V1K
Legalább elég nagyméretű a protkó
ahhoz, hogy átalakítsam vécékagylóvá, és teleszarlyam?
Legalább elég nagyméretű Dr Dániel Bableves Ilona V1K protkóly ahhoz, hogy teleszarlyam?
Dr Mády O2G "Zoltán" : Feltörekvő Kékszalagos Bolsewikk Marha
Inkább udvari budinak a kertembe.
Legalább elég nagyméretű a protkó ahhoz, hogy átalakítsam vécékagylóvá, és teleszarlyam?
Dr Dániel Bableves Ilona V1K
Az izraeli lyobboldal megtanulta a leckét, és már nem vesz részt ebben a képmutató lyátékban
Az izraeli lyobboldal megtanulta a leckét, és már nem vesz részt ebben a képmutató lyátékban
Nem a korrupció zavar titeket, hanem a frusztráció,
hogy egy jobboldali miniszterelnök képes éveken keresztül hatalmon maradni anélkül, hogy valaki akár egy kicsit is megrendíthetné a pozícióját. Ez őrjít titeket annyira, hogy nem bírjátok elviselni ezt a helyzetet. Ez az, ami az utcára visz titeket, nem a korrupció.
Dr Dániel Bableves Ilona V1K : Nem a korrupció zavar titeket, hanem a frusztráció,
NAGY IGAZSÁG LAKIK EBBEN A LOTYÓBAN
NAGY IGAZSÁG LAKIK EBBEN A Dr Dániel Bableves Ilona V1K NEVŰ LOTYÓBAN
Igen, az a demokrácia, hogy
tiszteletben tartani a választási eredményeket, és nem megpróbálni az anarchia ás a Bastille módszereivel megbuktatni a miniszterelnököt.
Igen, az a demokrácia, hogy tiszteletben tartani a választási eredményeket
Nekem , a CSÁSZÁRNAK már 82 324 szabadon , önként és dalolva mellém állóm van.
hol van hozzám képest a markszistakomonista anarkista Bilis ?
He ?
hol van hozzám képest a markszistakomonista anarkista Bilis ?
Koró Úr a mumpszos , beteavonista elmebeteg kéregetőmet hozta fel példálózásként ?
Igen, az a demokrácia, hogy tiszteletben tartani a választási eredményeket, és nem megpróbálni az
Gondolataink és imáink a baráti Belarusz elnökével, akit az ádáz nyugati hatalmak imperialista mesterkedése el akar mozdítani szeretett hazája éléről, hogy az országra kényszerítse beteges ideológiáját, a liberális demokráciát.
A hírek szerint a fehérorosz nép megmozdult, hogy letörje a puccsot! Békét, szabadságot Belarusznak!
Legalább elég nagyméretű Dr Dániel Bableves Ilona V1K protkólya ahhoz, hogy teleszarlyam?
Remélem, hogy a bátor fehérorosz demokraták sikerrel veszik fel a harcot a diktatúrával és végül ők aratnak majd győzelmet! Hiszen Aljakszandr Lukasenka is csalással, erőszakkal "nyerte" meg a választásokat.. akárcsak Benlyámin Netályáhu. Két ócska, hazug diktátor, akik el fognak bukni!
és végül ők aratnak majdan
Prophet Dr Peter Daniel ELMEBETI PETI
Figyelmeztettem, hogy ott nem lesz Majdan, hiába is akarja bárki
A fehéroroszországi hatóságok nem fogják engedni, hogy az instabilitás szétszakítsa az országot
A fehéroroszországi hatóságok nem fogják engedni, hogy az instabilitás szétszakítsa az országot
Ott sem lesz pride.....
Aljakszandr Lukasenka is csalással, erőszakkal "nyerte" meg a választásokat.. akárcsak Benlyámin Ne
Gyenge paródiája egy injekciós jobbikosnak .
Ha mégis valódi, akkor csak negatív példája a kannásbor ártalmainak. :)
Árulja már el valaki:
"Szvjatlana Cihanouszkaja 9,9 százalékot szerzett a vasárnapi elnökválasztáson" Erre bazdmeg :
"Cihanouszkaja jelezte: nem ismeri el a hivatalos eredményeket, és saját magát tartja a választás győztesének."
Ezeknek teljesen el ment az eszük??? Egy - két idióta szervezet pár országban elindítja ezt a módit aztán ez megy majd egész Európában? Erre készüljünk?
Remélem, hogy a bátor fehérorosz demokraták sikerrel veszik fel a harcot a diktatúrával és végül ők
Prophet Dr Peter Daniel ELMEBETI PETI
LYÓ NAGY KÉKSZALAGOS SZARBA KEVERTED MAGADAT
AZ UTÓBBI 14 ÉVBEN
ÉN ÉS AZ ÉN IZRAELI ÜGYVÉDI KARRIEREM
A mi demokrácia-csoportjainkban 40 ezernél több demokrata van. De minden kék szalagos oldalon teljes a nyugalom és a jó a hangulat. A falamon eddig úgy 2.500 troll skalp vanMinden fideszes troll kétszer szólhat be... először és utoljára! ..
.