Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Elképzeltem ezt Dánielné Dobos Meddő Dull(Szabol)szinea Andreát fehér tüllben nyeríteni.
Köszönöm kedves barátaim! Más. A jelen petíció aláírói követelik, hogy történjen valami
Köszönöm kedves barátaim! Más. A jelen petíció aláírói követelik, hogy történjen valami
Kedves Hóbotos Lóvalagom ... van még valami , ami lyólesne Neked ?
Kedves Hóbotos Lóvalagom ... van még valami , ami lyólesne Neked ?
Elképzeltem ezt Dánielné Dobos Meddő Dull(Szabol)szinea Andreát
fehér tüllben nyeríteni.
Markszkarcsikám add hogy így legyen.
Karcsikánknak Kellemes boldog hét végét
Elképzeltem ezt Dánielné Dobos Meddő Dull(Szabol)szinea Andreát fehér tüllben nyeríteni.
Egy lyó sor tűz sosem rossz!!!
MI MEG A DRÁGA FÉRLYÉT
dr Dániel Bableves Ilona V1K Torka , Csiklova , Szeméremteste , Méhe , Ánusza ill. Egyéb Berendezése
Nagyon szép helyre mentetek! Éljetek egészségben boldogságban, ott nem ér utol a gonosz kisgömböc!! Remélem egyszer kipukad!!!
Markszkarcsikám add hogy így legyen.
Viszonzásul a sok szép képért....
Az Eiláti Pszichiátrián Profik az Orvosok és Lyópofák az Ápoltak
egyszer én is szeretnék ide ellyutni! sokat olvastam erről!!!
Az Eiláti Pszichiátrián Profik az Orvosok és Lyópofák az Ápoltak
Kedves Ápoltak
csodaszép, napsütéses kellemesen eltöltött, szép hétvégét kívánok a Gondos Ápolók Felügyelete Alatt !
csodaszép, napsütéses kellemesen eltöltött, szép hétvégét kívánok a Gondos Ápolók Felügyelete Alatt
1-ET ÉRTEK
AGGYA MARKSZKÁROJ MEG
csodaszép, napsütéses kellemesen eltöltött, szép hétvégét kívánok a Gondos Ápolók Felügyelete Alatt
Köszönöm kedves Babiekám!
Andikám üzeni, hogy ma is leszopott 3 migránst a déli határon és azóta egy kicsit fály a torka.
A meddő , de azért lyó basz6ó nyunyókája viszont egész lyól van, csak néha viszket.
A meddő , de azért lyó basz6ó nyunyókája viszont egész lyól van, csak néha viszket.
engem nem zavar, hogy áruba bocsálytotta a Hájas Húgát.
Csupán annyi a meglyegyzésem :
mossa ez a Liburnyák Liba rendesen az Ótvaros Pitsályát
áruba bocsálytotta a Hájas Húgát.
nem inkább HÁLYAS az Bakke ?
Örülök hogy veletek lehetek! Ne hagyjuk hogy minden igaz hirtöl megfosztjanak minket! Elég volt!!! Én már csak ezt halgatom!!!
Andikám üzeni, hogy ma is leszopott 3 migránst a déli határon és azóta egy kicsit fály a torka.
bal , esett a picsa
Sajnos sokan nem tudják, hogy az OLKT.NET egy ÁLHÍRGYÁRTÓ oldal amely mögött Gál György áll.
NINCS egyetlen egy saját cikke, ő nem újságíró!
A következőt csinálja: SOHA NEM EGY EREDETI CIKKET OSZT MEG az eredeti formájában, hanem ellopja neves ellenzéki újságírók cikkeit, meghamisítja az eredeti cikket, átírja kisebb-nagyobb mértékben, elvesz az eredeti cikkből, hozzátesz olyan dolgokat, amiket az eredeti cikk nem tartalmaz, saját hülyeségeivel, hazugságaival egészíti ki, ezután pedig sajátjaként terjeszti azt! A cikk végén gyakran megjelöli a forrást, pl: "forrás: index" vagy más ellenzéki hírportált, ezért az ellenzéki emberek hiteles forrásnak fogadják el és gyanútlanul rengetegen olvassák. Meg sem fordul a fejükben, hogy egy meghamisított cikket olvasnak! De ha valaki veszi a fáradságot és megkeresi az eredeti cikket összehasonlítás céljából, hamarosan rájön a fentiekre amit leírtam.
meghamisítja az eredeti cikket, átírja kisebb-nagyobb mértékben, elvesz az eredeti cikkből, hozzátes
Kedves Gál Elftás
Nekünk is van pont 1 ilyen Ápolt Madárkánk ...
Sokszor a Dr Dániel Andrea álnevét használja
Kedves Gál Elftás
erre az olktnet-re van felfűzve a baloldali , liburnyák összefosás sikeressége.
Nagyon kilóg belőle 6házy ákos jukas zoknis lólába
.
erre az olktnet-re van felfűzve a baloldali , liburnyák összefosás sikeressége.
Le van butítva a nép baloldali része. Azt sem tudják mi történik körülöttük, hol élnek, melyik században.
KövetelLYÜK a Lyobbik bírósági betiltását!
Kedves csoporttársaim! A lyelen petíció aláírói követelik, hogy történlyen meg végre
Kedves csoporttársaim! A lyelen petíció aláírói követelik, hogy történlyen meg végre
DRÁGA ( Dr Dániel Andrea ) O1G BILIS IMPI !
FELELJENEK A BORISÁGOK ELŐTT!
.
Elképzeltem ezt Dánielné Dobos Meddő Dull(Szabol)szinea Andreát
fehér tüllben nyeríteni.