Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea#14626 Aug 06, 2020, 09:48

sőt a kiváló záróvizsgákért is kapott 2 ezer halálközeli kékszalagos öregcicát , mint lyutalmat.

Kaptunk továbbá havonta 2.500  kékszalagosöregcica/fő támogatást is.

Örömszályú Dániel O1G Bilis Impi#14627 Aug 06, 2020, 09:50

Már áprilisban is kaptunk 1.000, azaz ezer  kékszalagos wénasszonyt és hamarosan megint lesz egy utalás.

Bucsa Bableves Marika#14628 Aug 06, 2020, 09:53

Már áprilisban is kaptunk 1.000, azaz ezer kékszalagos wénasszonyt

Nem négyezernél tartál IMPI  ?

Örömszályú Dániel O1G Bilis Impi#14629 Aug 06, 2020, 09:55

Nem négyezernél tartál IMPI ?

Bucsa Bableves Marika

DE IGEN , CSAK LENULLÁZTÁK

ENNYIRE LYÓSÁGOS IZRAEL

Rigó ” Zoltán ”#14630 Aug 06, 2020, 09:58

Nem négyezernél tartál IMPI ?DE IGEN , CSAK LENULLÁZTÁK

elkel ejtettem a 40 ezer  után írni az ezret

Örömszályú Dániel O1G Bilis Impi#14631 Aug 06, 2020, 10:00

LYAVITOTT KIADÁS

Bevallom, az is nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 4.200-nál is többen vannak a támogatói csoportomban! Szeretettel várom ide is azokat a kedves barátaimat, akik kiállnak mellettem!

Piroska Bableves Dobai #14632 Aug 06, 2020, 10:04

Bevallom, az is nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 4.200-nál is többen vannak a támogatói csoport

Na itthon a magyar állam ugyanennyit elvonna tőletek. Lehet, hogy még többet! De, hogy egy kúrva wénasszonyt  sem fizetne az biztos! Bocs! De szándékosan akartam lenni parlagi!

Marika Beansoup Horváthné Nagy Beansoup Mária#14633 Aug 06, 2020, 10:08

ugyanennyi kúrva wénasszonyt elvonna tőletek. Lehet, hogy még többet! a 40 ezer után írni az ezre

na ez szép.. De minden ország segítőkész csak ez a féreg Orbán és pribekjei ilyen rabló férgek.. Szép napot nektek

Dr Dániel Bableves Ilona V1K : Örömszályú Dániel O1G Impi Édesanylya#14634 Aug 06, 2020, 10:13

Bevallom, az is nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 4.200-nál is többen vannak a támogatói csoport

Mondtam, egy nő se lesz köztük, ha véletlenül lenne,

az  szentcica volna, aki egyszer se szült és már nem is fog.

Repedtsarkú SZENTCICA Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea#14635 Aug 06, 2020, 10:16

egy nő se lesz köztük, ha véletlenül lenne, az szentcica volna, aki egyszer se szült és már nem is

Noszticzius Bableves  Judit megy az Eilati Dr Dániel Kiszáradt Erdőben

Kékszalagos Munkatársnőlyéhez Dr Zsuzsanna Bableves Piroskához

Karizmatikus Gyúrcsótány Messiás#14636 Aug 06, 2020, 10:52

Naná , hogy elhiszem neked IMPI

Tegnap délután találtam egy különös kis lényt.

Azt mondta, hogy mivel nem bántottam őt, sőt segítettem is neki elrepülni, ezért lehet 3 kívánságom...

Szóval úgy néz ki, hogy holnap megbukik az orbáni diktatúra, én pedig nagyon gazdag és erős leszek!

Izrael Állam küldött ma a számlánkra 1.500,- shekel (azaz kb 150.000,-forint) támogatást a járvány miatt. Köszönjük szépen!

Izrael ilyen módon is próbál segíteni állampolgárainak a nehéz helyzetben. Egy újabb jóleső és szép gesztus... sok ilyet kaptunk már a 7 év alatt!

egy különös kis lény#14637 Aug 06, 2020, 10:54

sőt segítettem is nekem elrepülni,

Kedves Feri!

Bizony ....

peticiok.com/forum/18265/start/16025#16031

szentcica#14638 Aug 06, 2020, 10:56

sőt segítettem is nekem elrepülni,

Kedves különös kis lény ... valaha nóóóórmális ember lesz a férlyem ?

egy különös kis lény#14639 Aug 06, 2020, 11:00

valaha nóóóórmális ember lesz a férlyem ?

Kedves Meddő Szentcica !

SOHA!

egy mumpszos , kékszalagos demokrata#14640 Aug 06, 2020, 11:06

valaha nóóóórmális ember lesz a Meddő Szentcica férlye ? SOHA!

Kedves Feri!

Szerencsésen felvettem a SEGIIILYT

Ittam ma délután egy lyót a tengerparton...

Ki Tudnád Azt Számítani , hogy Régen Hány Éves Voltam ?

Dr Mády O2G "Zoltán" : Feltörekvő Kékszalagos Bolsewikk Marha#14641 Aug 06, 2020, 11:11

Egy Különös Kis Lény Segííííííííííí ííííííííííííííicségét kérLYÜK A Következő Ügyben :

1. Izrael orvosai üres raktárakkal harcolnak a korona ellen.

2. Egy olyan országban, ahol a gyermekek fele harmadik világbéli oktatásban részesül

3. ahonnan a magasan képzett diplomások menekülnek

4. ahol a vezetők szétverik a demokráciát.

egy különös kis lény#14642 Aug 06, 2020, 11:15

Egy Különös Kis Lény Segííííííííííí ííííííííííííííicségét kérLYÜK A Következő Ügyben :

Dr Mády O2G "Zoltán" : Feltörekvő Kékszalagos Bolsewikk Gendermarha

EZ NÉGY

VALAMEJIK Kiváságodról le kell mondanod

Dr Mády O2G "Zoltán" : Feltörekvő Kékszalagos Bolsewikk Marha#14643 Aug 06, 2020, 11:32

EZ NÉGY VALAMEJIK Kiváságodról le kell mondanod

egy különös kis lény! Látod, mit csináltál, fideszes briganti?!?

Egyébként csodálkozom a meseországi  hatóságokon, hogy nem tiltották ki a cikkben szereplő egyéneket  meseországból!

Kedves  Meseországi Kékszalagos Demokratákok!

Ne bántsátok az eiláti ápoltakat, ők nem az ellenségeitek!

A Ti igazi ellenségeitek  Lyóska O3G Pipipiroska a halyfai bakkkmacskafarmer és a torokfályós zsuzsikálya, ŐKET PÜFÖLLYÉTEK,

de úgy, hogy haláluk órályában is megemlegessék!!!

El kell érni  kormányszerveknél, hatóságoknál, hogy a  bakkmacskafarm  képviselőit örökre tiltsák ki  a lyeruzsálemi ügyvédi kamarából,

azért pedig, amiket ott műveltek SZARÁS czimén,

a kéktanga szennyoldalon  (is) büntetőlyogi felelősségre vonni!

.

Ágnes Bableves Csekk#14644 Aug 06, 2020, 11:39

Izrael orvosai üres raktárakkal harcolnak a korona ellen.ahol a vezetők szétverik a demokráciát.

Belepofázik ez a retkes, meg a balfasz kakadulya minden ország belügyeibe, aztán csodálkoznak, hogy a transzgender lilla mindenkit utál,

még azt is , aki meg sem akarlya dugni ,

mert úgy osztogatlya azt a transzgender pitsályát , mintha az övé volna.

Eilati bazár kvártéj#14645 Aug 06, 2020, 12:54

Meddő Szentcica : Kedves különös kis lény ... valaha nóóóórmális ember lesz a férlyem ?

Kedves Meddő Szentcica !

Mi is - mint ahogy Ti is  - ma írtuk alá a végleges ingatlan adásvételi szerződést az ügyvédnél. (Eddig ugyanis nem lehetett a kilyárási korlátozások miatt.) Örömmel hallottuk, hogy az építkezés a lyárvány ellenére is lyól halad,

így nemsokára már a salyát szép, úly bazárunkban fogunk malyd  bazárkodni!

Meddő Szentcica#14646 Aug 06, 2020, 13:00

Eilati bazár kvártéj: Mi is mint ahogy Ti is ma írtuk alá a végleges ingatlan adásvételi szerződést

Kedves Eilati bazárkvártéj ..

ezt a napot emléknappá nyilvánította a kékszalagos szennyoldal

, és megemlékezést rendelt el minden év ezen napjára, amelyet a Katasztrófa Naplyának neveztek el.

a Katasztrófa Naplya#14647 Aug 06, 2020, 13:03

ezt a napot emléknappá nyilvánította a kékszalagos szennyoldal ,melyet a Katasztrófa Naplyának neve

Kedves barátaim! A sok száz privát üzenetet is nagyon szépen köszönöm, de azokat sem tudom egyenként megválaszolni, ezért itt, mindenkinek egyben: Köszönöm szépen!

a Katasztrófa Naplya#14648 Aug 06, 2020, 13:06

azért pedig, amiket ott műveltek SZARÁS czimén, a kéktanga szennyoldalon

Ez a fotó itt készült ma, miután egy jót konzultáltunk a diabetikusunkkal, egy kedves hölggyel.

Meddő Szentcica#14649 Aug 06, 2020, 13:09

azért pedig, amiket ott műveltek SZARÁS czimén, a kéktanga szennyoldalon

Ma például egy diétás almáspitét vittünk haza innen, vésztartaléknak, gondolván a szűkösebb időkre.

Éva Bableves Bodnár#14650 Aug 06, 2020, 13:13

Ma például egy diétás almáspitét vittünk haza innen, vésztartaléknak, gondolván a szűkösebb időkre.

Kedves Meddő Szentcica

de hát a hibbant , impótens férlyecskédnek dániel O1G IMPI-nek van vagy száz szennyoldala ...

Kilőnek ötvenet , ott a másik ötven ...

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.