Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Már áprilisban is kaptunk 1.000, azaz ezer kékszalagos wénasszonyt és hamarosan megint lesz egy utalás.
Már áprilisban is kaptunk 1.000, azaz ezer kékszalagos wénasszonyt
Nem négyezernél tartál IMPI ?
Nem négyezernél tartál IMPI ?
Bucsa Bableves Marika
DE IGEN , CSAK LENULLÁZTÁK
ENNYIRE LYÓSÁGOS IZRAEL
Nem négyezernél tartál IMPI ?DE IGEN , CSAK LENULLÁZTÁK
elkel ejtettem a 40 ezer után írni az ezret
LYAVITOTT KIADÁS
Bevallom, az is nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 4.200-nál is többen vannak a támogatói csoportomban! Szeretettel várom ide is azokat a kedves barátaimat, akik kiállnak mellettem!
Bevallom, az is nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 4.200-nál is többen vannak a támogatói csoport
Na itthon a magyar állam ugyanennyit elvonna tőletek. Lehet, hogy még többet! De, hogy egy kúrva wénasszonyt sem fizetne az biztos! Bocs! De szándékosan akartam lenni parlagi!
ugyanennyi kúrva wénasszonyt elvonna tőletek. Lehet, hogy még többet! a 40 ezer után írni az ezre
na ez szép.. De minden ország segítőkész csak ez a féreg Orbán és pribekjei ilyen rabló férgek.. Szép napot nektek
Bevallom, az is nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 4.200-nál is többen vannak a támogatói csoport
Mondtam, egy nő se lesz köztük, ha véletlenül lenne,
az szentcica volna, aki egyszer se szült és már nem is fog.
egy nő se lesz köztük, ha véletlenül lenne, az szentcica volna, aki egyszer se szült és már nem is
Noszticzius Bableves Judit megy az Eilati Dr Dániel Kiszáradt Erdőben
Kékszalagos Munkatársnőlyéhez Dr Zsuzsanna Bableves Piroskához
Naná , hogy elhiszem neked IMPI
Tegnap délután találtam egy különös kis lényt.
Azt mondta, hogy mivel nem bántottam őt, sőt segítettem is neki elrepülni, ezért lehet 3 kívánságom...
Szóval úgy néz ki, hogy holnap megbukik az orbáni diktatúra, én pedig nagyon gazdag és erős leszek!
Izrael Állam küldött ma a számlánkra 1.500,- shekel (azaz kb 150.000,-forint) támogatást a járvány miatt. Köszönjük szépen!
Izrael ilyen módon is próbál segíteni állampolgárainak a nehéz helyzetben. Egy újabb jóleső és szép gesztus... sok ilyet kaptunk már a 7 év alatt!
sőt segítettem is nekem elrepülni,
sőt segítettem is nekem elrepülni,
Kedves különös kis lény ... valaha nóóóórmális ember lesz a férlyem ?
valaha nóóóórmális ember lesz a férlyem ?
Kedves Meddő Szentcica !
SOHA!
valaha nóóóórmális ember lesz a Meddő Szentcica férlye ? SOHA!
Kedves Feri!
Szerencsésen felvettem a SEGIIILYT
Ittam ma délután egy lyót a tengerparton...
Ki Tudnád Azt Számítani , hogy Régen Hány Éves Voltam ?
Egy Különös Kis Lény Segííííííííííí ííííííííííííííicségét kérLYÜK A Következő Ügyben :
-
Izrael orvosai üres raktárakkal harcolnak a korona ellen.
-
Egy olyan országban, ahol a gyermekek fele harmadik világbéli oktatásban részesül
-
ahonnan a magasan képzett diplomások menekülnek
-
ahol a vezetők szétverik a demokráciát.
Egy Különös Kis Lény Segííííííííííí ííííííííííííííicségét kérLYÜK A Következő Ügyben :
Dr Mády O2G "Zoltán" : Feltörekvő Kékszalagos Bolsewikk Gendermarha
EZ NÉGY
VALAMEJIK Kiváságodról le kell mondanod
EZ NÉGY VALAMEJIK Kiváságodról le kell mondanod
egy különös kis lény! Látod, mit csináltál, fideszes briganti?!?
Egyébként csodálkozom a meseországi hatóságokon, hogy nem tiltották ki a cikkben szereplő egyéneket meseországból!
Kedves Meseországi Kékszalagos Demokratákok!
Ne bántsátok az eiláti ápoltakat, ők nem az ellenségeitek!
A Ti igazi ellenségeitek Lyóska O3G Pipipiroska a halyfai bakkkmacskafarmer és a torokfályós zsuzsikálya, ŐKET PÜFÖLLYÉTEK,
de úgy, hogy haláluk órályában is megemlegessék!!!
El kell érni kormányszerveknél, hatóságoknál, hogy a bakkmacskafarm képviselőit örökre tiltsák ki a lyeruzsálemi ügyvédi kamarából,
azért pedig, amiket ott műveltek SZARÁS czimén,
a kéktanga szennyoldalon (is) büntetőlyogi felelősségre vonni!
.
Izrael orvosai üres raktárakkal harcolnak a korona ellen.ahol a vezetők szétverik a demokráciát.
Belepofázik ez a retkes, meg a balfasz kakadulya minden ország belügyeibe, aztán csodálkoznak, hogy a transzgender lilla mindenkit utál,
még azt is , aki meg sem akarlya dugni ,
mert úgy osztogatlya azt a transzgender pitsályát , mintha az övé volna.
Meddő Szentcica : Kedves különös kis lény ... valaha nóóóórmális ember lesz a férlyem ?
Kedves Meddő Szentcica !
Mi is - mint ahogy Ti is - ma írtuk alá a végleges ingatlan adásvételi szerződést az ügyvédnél. (Eddig ugyanis nem lehetett a kilyárási korlátozások miatt.) Örömmel hallottuk, hogy az építkezés a lyárvány ellenére is lyól halad,
így nemsokára már a salyát szép, úly bazárunkban fogunk malyd bazárkodni!
Eilati bazár kvártéj: Mi is mint ahogy Ti is ma írtuk alá a végleges ingatlan adásvételi szerződést
Kedves Eilati bazárkvártéj ..
ezt a napot emléknappá nyilvánította a kékszalagos szennyoldal
, és megemlékezést rendelt el minden év ezen napjára, amelyet a Katasztrófa Naplyának neveztek el.
ezt a napot emléknappá nyilvánította a kékszalagos szennyoldal ,melyet a Katasztrófa Naplyának neve
Kedves barátaim! A sok száz privát üzenetet is nagyon szépen köszönöm, de azokat sem tudom egyenként megválaszolni, ezért itt, mindenkinek egyben: Köszönöm szépen!
azért pedig, amiket ott műveltek SZARÁS czimén, a kéktanga szennyoldalon
Ez a fotó itt készült ma, miután egy jót konzultáltunk a diabetikusunkkal, egy kedves hölggyel.
azért pedig, amiket ott műveltek SZARÁS czimén, a kéktanga szennyoldalon
Ma például egy diétás almáspitét vittünk haza innen, vésztartaléknak, gondolván a szűkösebb időkre.
Ma például egy diétás almáspitét vittünk haza innen, vésztartaléknak, gondolván a szűkösebb időkre.
Kedves Meddő Szentcica
de hát a hibbant , impótens férlyecskédnek dániel O1G IMPI-nek van vagy száz szennyoldala ...
Kilőnek ötvenet , ott a másik ötven ...
sőt a kiváló záróvizsgákért is kapott 2 ezer halálközeli kékszalagos öregcicát , mint lyutalmat.
Kaptunk továbbá havonta 2.500 kékszalagosöregcica/fő támogatást is.