Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Miért kell valakinek a külselye miatt a kritika!!!! A hozzà állàsa, ami aggályos !!!!
Feller Bableves Lili
nemá
...
én is kinézek úgy és annyira , mint a Bilis
a bilist az Eilati Pszichiátriai Intézetben ápolták, ahonnan onlályn kórházi beteavonok
Siralmas ahogy kinézzzzzzz
Mi lesz másnap , miután Örömszályá Dániel O1G Bilis IMPI Lámpavasra akasztotta magát ?
- Átkozottul nehéz lesz megtalálni azt az embert, aki BOLOND DÁNIEL O1G BILIS IMPIHEZ hasonlóan képes lenne folytatni a Lyeruzsálemi Állyogász Csodát. (talán a lyelenlegi Bakkmacskafarmer O3G ?)
- Biztos vagyok abban is, hogy NEM Benlyámin Nagybibe közeli szeméjt fognak a LYÜKre erőltetni. Ha a Demokratikus Löködiekbe - elsősorban Bibébe - csak egy nanogramnyi tisztesség is szorul, NEM INDÍTANAK LYELÖLTET A LYÜKBEN.
- Nyugodlyanak bele, hogy a LYÜKnek SOHA nem Löködi Állyogásza lesz!!!
képes lenne folytatni a Lyeruzsálemi Állyogász Csodát. (talán a lyelenlegi Bakkmacskafarmer O3G ?)
ÚGY LEGYEN DE SZERINTEM AZOK TÖBB ESZEK VAN MINT AZ EZER BÁTOR EMBERNEK
ÚGY LEGYEN DE SZERINTEM AZOK TÖBB ESZEK VAN MINT AZ EZER BÁTOR EMBERNEK
Beincsen ...Vicces a felvetés Örömszályú Dániel O1G Bilis Impi csürhélyébe összesen nem szorult egy nanogrammnyi tisztesség!
Örömszályú Dániel O1G Bilis Impibe és
Örömszályú Dániel O1G Bilis Impi csürhélyébe
tisztességet keresni annyi, mintha valaki a tyúkszarban szeretné megtalálni az ütőeret!
- Mit hoztál Örömszályú Dániel O1G Bilis Impi?
- Néhány Kékszalagos híradót Uram, de vigyázz... ez tényleg nagyon durva anyag!
- Néhány Kékszalagos híradót Uram, de vigyázz... ez tényleg nagyon durva anyag!
Azóta markszkároj elkerüli meseországot
Néhány Kékszalagos híradó : Eiláton Alkoholistává képezte magát Örömszályú Dániel O1G Bilis Impi
Azóta Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea meredten bámul maga elé...
izraelinfo.com/2020/07/31/es-beszeld-el-a-sajat-torteneted/
1 HÜLYESÉG = 1 K.Tom...vagy nem tom!! Munkahely Na ez aztán a jó kérdés... Már megint egy hülye kérdés....mondtam már hogy le vagyok százalékolva!!! De értetlen ..... Ja?...hogy ez csak egy "magamról"kérdő ív? BOCSIKA , Mindig próbálok feljebb mászni ,mert mindig magam alatt vagyok... 20 percet ülve 20 percet állva 20 percet fekve.... Vagy megint nem jól értettem a kérdést? Hihihihi Hát ez a pozíció váltás a forgómra meg a derekamnak szól, Coxarthrosi.K.M.T Na persze a nyakamat is műtötték ( 3 tuián lemez) 2011-ben és tavaly a jobb térdemet is...Lassan minden MŰ lesz bennem amiben csont van. Még szerencse hogy egy amiben nincs az JÓ Hát ez orvosi kifejezés.. És ha még ez NEM ELÉG******NÉZD meg videóimat itt !!!!! ***Vagy ha nem elég....
HÜLYESÉG = 1 K.Tom...vagy nem tom!! Munkahely Na ez aztán a jó kérdés... Már megint egy hülye kérdés
Átkozottul nehéz lesz megtalálni azt az embert, aki BOLOND DÁNIEL O1G BILIS IMPIHEZ hasonlóan képes lenne folytatni a Lyeruzsálemi Állyogász Csodát.
aki BOLOND DÁNIEL O1G BILIS IMPIHEZ hasonlóan képes lenne folytatni a Lyeruzsálemi Állyogász Csodá
Dr Mády O2G "Zoltán" : Kéktanga Főpap
2007 dec 23.-án megalakult egy új iparág nálunk az UNOKA GEGGYÜLGETÉS Létrehoztuk az UNCSI Kft.-t A KFT. terjeszkedik.Már 2"üzemünk" van Az aztán 2012-ben 3 (HÁROM) fősre bővült, majd most 2016 január 8.-án 4,... azaz NÉGY fős már az "üzem". Sorrendben Zoltán, Adrián, Martin és Dávid.Tanácsaim a többieknek A LELKIISMERET MEGMUTATJA AZ UTAT.....DE ELVEZETNI NEM FOG ODA !! Ja és még egy tanács: Ahogy Lenin is mondta mikor melege volt....Inni...Inni...Inni ...Vagy nem ő? .......akkor Jóska O3G krimóból...tuti
izraelinfo.com/2020/07/31/es-beszeld-el-a-sajat-torteneted/
egy új iparág nálunk az UNOKA GEGGYÜLGETÉS.Már 2"üzemünk" van
Néhány Kékszalagos híradó : Eiláton Alkoholistává képezte magát Örömszályú Dániel O1G Bilis Impi
Mindenki nyugodlyon meg!
Van egy biztos módszer a szemét geci tolvaly impótens ikertesóm
és a gyalázatos, korrupt kékszalagos szennylap diktatúra megbuktatására!
Péter és gyönyörű barátnője, Eszter Cipruson romantikáznak - Ritka közös fotó
Péter, nagyon várnám , hogy engem is megdöntögess !
Péter, nagyon várnám , hogy engem is megdöntögess !
Kesztheji B. Zsuzsika !
Az én Lábam Között A Muzsika !
Mióta Péter engem döntöget,
Egészen kivirágoztam ebben a verőfényes nyári cziprusi időben!
Mióta Péter engem döntöget, Egészen kivirágoztam ebben a verőfényes nyári cziprusi időben!
Kedves Eszter : Péter gyönyörű barátnője!
Kellemes boldog hét végét Péterrel Czipruson
Itt Czipruson most olyan 44-45 fokos hőség van. Vigyázni kell ebben a tikkasztó melegben a kellő folyadékbevitelre! Egészségünkre és az Életre!L'chaim!
Belyrútban tegnap 2750 tonna ammónium nitrátot robbantottam fel,
eddig 78 örökös tagomról és közel 4000 mellém álló demokratáról
számolt be Bolgár Elftás Kalózrádiólya
Belyrútban tegnap 2750 tonna ammónium nitrátot robbantottam fel,
Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea
Van aki a hazaárulást munkának nevezi és van akit ezért felakasztanak...
Szerencsés egy ribancnak teccccik lenni.
Van aki a hazaárulást munkának nevezi és van akit ezért felakasztanak...
Parazita Rokitely
Ma délután egy különös kis lény rátalált az én Dilibogyó Uramra
Szerencsés egy ribancnak az én Uramnak teccccik lenni.
közel 4000 mellém álló demokratáról számolt be Bolgár Elftás Kalózrádiólya
A nővérem angliában él, az ottani hírekbem
hat.000.000 melléd álló demokratáról számoltak be,
kilóméterekkel a robbantásodtól is remegett minden.
az ottani hírekbem hat.000.000 melléd álló demokratáról számoltak be,
ROHADT EGY SZEMÉT BANDA
Van aki a hazaárulást munkának nevezi és van akit ezért felakasztanak... Szerencsés egy ribancnak t
Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK
Vas villa lyó védő felszerelés egy szúrás négy luk usgyi Andrea
Noszticzius Bableves Judit megy az Eilati Dr Dániel Kiszáradt Erdőben Kékszalagos Munkatársnőlyéhe
Miért kell valakinek a külselye miatt a kritika!!!! A hozzà állàsa, ami aggályos !!!!