Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Demokratikus Koró#14401 Jul 24, 2020, 20:14

Csak hogy érzékeld a Demokratikus Mellém Állások Növekményét , Hibbant Dániel O1G IMPI ...

2020-07-22 15:06

A Nagy Demokratikus Mellém Állások száma  54 663 -ra emelkedett  

Demokratikus Koró#14402 Jul 24, 2020, 20:17

Csak hogy érzékeld a Demokratikus Mellém Állások Növekményét , Hibbant Dániel O1G IMPI ...

A Nagy Demokratikus Mellém Állások száma  60000 -re emelkedett  

2020-07-24 22:14

Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea#14403 Jul 24, 2020, 20:19

A Nagy Demokratikus Mellém Állások száma 60000 -re emelkedett

Kedves Koró .... nem semmi

: bazár az egész Meseország

Demokratikus Kékszalagos Törzs : Meseország#14404 Jul 24, 2020, 20:24

Demokratikus Csere és Kékszalagos Bere

Gabi Barbast elytették, hejette az engedelmesebb Roni Gamzu professzort nevezték ki “koronacárnak”.

Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea#14405 Jul 24, 2020, 20:27

Én Bilis Impi , MINT az Ikertestvérem Dobos Meddi

s így súlyos koronajárvány tört ki több otthonban. Gamzu, helyesen, a katonaság igénybevételével ellenőrizni kezdte a ki- és bejárást az otthonokba, kórházba szállíttatta már a gyanús eseteket is, és hadakozott az egészségügyi minisztériummal, mely több hét késéssel végül megengedte a tesztelést Szigal Szadecki tiltakozása ellenére is.

Dr Csongovai Bableves Hilda Megélhetési Tünczyszervező#14406 Jul 24, 2020, 20:30

Én Bilis Impi , MINT az Ikertestvérem Dobos Meddi

Azt akarod mondani Dániel O1G IMPI , HOGY

A Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea

NEVÉBEN IRT GYALÁZKODÁSOK IS A TE MŰVED ?

Lyános Fürész#14407 Jul 24, 2020, 20:42

Gabi Barbast elytették, hejette az engedelmesebb Roni Gamzu professzort nevezték ki “koronacárnak”.

Kedves Demokratikus Kékszalagos Törzs : Meseország

SÜJJEDÜNK A Lyogállamban..?

.

Lászlóné Bableves Boros Györgyi#14408 Jul 24, 2020, 20:44

nehogy a fidess birkák értesüljenek róla, mert még fellázadnának a hír hallatán...

Ágota Bableves Farkas #14409 Jul 24, 2020, 20:48

Képzeld,Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter!

Nem tudom olvasni a Brüsszelről szóló üzenetet.

Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter#14410 Jul 24, 2020, 20:49

Ágota Bableves Farkas

ELKÉPZELTEM

Szeles Bableves Erzsébet#14411 Jul 24, 2020, 20:55

Dr "Zoltán" O5G Száncsőpánza Pintér : az első ablakba egy fényvisszaverő kotont szoktam tenni,

Csak ki kell fizetni! Ebből gazdagodik ez a tolvaly banda!
Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter#14412 Jul 24, 2020, 20:57

Dr "Zoltán" O5G Száncsőpánza Pintér : az első ablakba egy fényvisszaverő kotont szoktam tenni,

Bizony Kerekesszékes Fegyverhordozóm , ez a határozott véleményem ügyvédként is!

Dr "Zoltán" O5G Száncsőpánza Pintér Kerekesszékes Fegyverhordozó#14413 Jul 24, 2020, 21:03

Bizony Kerekesszékes Fegyverhordozóm , ez a határozott véleményem ügyvédként is!

Kedves Donkihóte Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter Lóvalagom

Ügyvéd Vagyol ?

NEMTUTTAM...

EDDIG ASZITTEM , HOGY TE SIKÁLOD AZ ÜGYVÉDI KAMARA ILLEMHEJEIT ...

MINŐ MEGLEPI ... ÜGYVÉD AZ ÉN LÓVALAGOM ...

Czakó Dezső Érdeklődő Demokrata#14414 Jul 24, 2020, 21:07

MINŐ MEGLEPI ... ÜGYVÉD AZ ÉN LÓVALAGOM ...Fegyverhordozóm , ez a határozott véleményem ügyvédként i

Kedves Donkihóte Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter Lóvalag

ÉS MI LEHET EGY BEFUTOTT IZRAELI ÜGYVÉDNEK A NAPI GONDLYA ?

HE?

Donkihóte Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter Lóvalag#14415 Jul 24, 2020, 21:10

ÉS MI LEHET EGY BEFUTOTT IZRAELI ÜGYVÉDNEK A NAPI GONDLYA ? HE?

Czakó Dezső Érdeklődő Demokrata

Folytatódjék az ilyenkor szokásos, virtuális gasztronómiai izgatás is, avagy a mai finom ebédünk, amellyel a kedves kis feleségem lepett meg: fasírt szárnyas húsból, párolt zöldségekkel és krumplipürével. A desszert pedig cukormentes mákos pite!

Donkihóte Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter Lóvalag#14416 Jul 24, 2020, 21:12

Czakó Dezső Érdeklődő Demokrata Felpróbáltam ma egy komoly kalapot, de a boltban figyelmeztettek, hogy nehogy elmenjek így egy bankba vagy postára, mert olyan vagyok, mint valami kosher Jesse James vonatrablás közben, a vadnyugat fénykorából.

Donkihóte Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter Lóvalag#14417 Jul 24, 2020, 21:15

Czakó Dezső Érdeklődő DemokrataTöbb Facebook-ismerősöm kérte, hogy tegyünk ki Tessék parancsolni és sok puszit is küldök  és virágos képeket.

Donkihóte Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter Lóvalag#14418 Jul 24, 2020, 21:23

Czakó Dezső Érdeklődő DemokrataA tengerparti sétám során találkoztam egy migráns-tehénkével

Donkihóte Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter Lóvalag#14419 Jul 24, 2020, 21:25

Czakó Dezső Érdeklődő DemokrataMi "black friday" helyett "black shabbat" bevásárlókörútra mentünk tegnap, de azért ez is nagyon jól sikerült. Olyan hatékonyan vásároltunk a drága kis feleségemmel, hogy sikerült egy zsáknyi csodás Holt-tengeri kozmetikai készítményt, kencéket és más titkos balzsamokat venni neki, úgyhogy mostantól még szebb, üdébb és fiatalosabb lesz!

Czakó Dezső Érdeklődő Demokrata#14420 Jul 24, 2020, 21:30

Kedves ÜGYVÉD ÚR

MEGGYŐZÖTT , HOGY ÖN  ÜGYVÉD

Eilat a szökőkutak városa .

MEJIKNÉL VAN BALRA AZ ÖN ÉKSZERKERESKEDÉSE ?

Donkihóte Nőszerű Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ TORNÁSZ SZUTYOK Andrea Péter Lóvalag#14421 Jul 24, 2020, 21:34

MEGGYŐZÖTT , HOGY ÖN ÜGYVÉD MEJIKNÉL VAN BALRA AZ ÖN ÉKSZERKERESKEDÉSE ?

Czakó Dezső Érdeklődő Demokrata

Avagy a mai, harmadik tipusú találkozásom egy földönkívüli lénnyel. Az idegenek azt üzenik általam, hogy hamarosan GAME OVER O1G!

EILATI PSZICHIÁTRIAI ÉS NEUROLÓGIAI INTÉZET#14422 Jul 24, 2020, 21:37

Az idegenek azt üzenik általam, hogy hamarosan GAME OVER O1G!

BIZONY KEDVES ÁPOLTUNK ,

AZ INTÉZETÜNKNEK IS EZ A HATÁROZOTT VÉLEMÉNYE ...

ERRE LYÖN MÉG A MUMPSZ , AZ IPOTENCZIA ÉS AZ ELFOGATÓPARANCS ...

KEDVES ÁPOLT#14423 Jul 24, 2020, 21:39

ERRE LYÖN MÉG A MUMPSZ , AZ IPOTENCZIA ÉS AZ ELFOGATÓPARANCS ...

Erre csak ennyit mondok: NANU-NANU, MZ/X!

Tolongótolvaj Úr#14424 Jul 25, 2020, 04:10

KEDVES ÁPOLT : Erre csak ennyit mondok: NANU-NANU, MZ/X!

Jó reggelt , kedves IMPI Barátom ,

Naná , hogy Igazad Van !

NEM KICSIT !

NAGYON !

PS

KÉPZELD EL:

Sok ezer bátor demokrata tüntet tegnap Jeruzsálem után  Budapesten is a gyalázatos orbáni diktatúra ellen és

a sajtszabadság megvédése mellett.

A kiváltó ok az, hogy Orbánék egy újabb

ellenzéki sajtfórumot,

az Indexet is tönkretették, illetve ellehetetlenítették a további működésüket.

Elég volt!

Nagyon örülök , hogy a  neved dr. Dániel Péter,

49 éves ügyvéd, de azért jó arc.

Hogy Izraelben élsz,  hogy szereted  a Dr Dániel Vörös- tengert,

a Dr Dániel Meseautót és a szabadságot.

És annak is örülök , hogy  Izraeli állampolgár vagy.

PS II.

MILLIÓ PUSZI A KEDVES FELESÉGEDNEK : ANDREA ASSZONYNAK !

Shalom!

Tolongótolvaj Úr#14425 Jul 25, 2020, 06:06

Az Ellenzéki Sajt Deletelésének és Nagymérgű Impi Barátom Dührohamának Margójára

Kedves Impi Barátom !

Továbbra is Jó Reggelt és Bőséges Beteavont !

Szerényen és Halkan  felhívnám a Tisztelt Figyelmedet,

Hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nem olvassa

BUKOTT ZÚGÜGYVÉD NAGYFENESÉGED

TISZTELETRE MÉLTÓ  DEMOKRATIKUS KARCZOLMÁNYAIT .

SZERÉNY SZEMÉLYEM , MINT A TE KÜLÖN BEJÁRATÚ EDZŐD ÉS RAJONGÓD

JÓKAT DERÜLÖK A KÍNJAIDON !

Ps

A mai napra is kívánok Nagyon Bőséges Beteavont !

Sabbat Shalom !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.