Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
még azon melegében kifecsegi azokat a titkokat, amelyekre amúgy percekkel előbb letette a nagy-esküt
ÉVFOJAMELSŐ DÁNIEL O1G BILIS IMPI RUCI
Gusztustalan, egy miniszterelnöknek nem így kellene meglyelenni és viselkedni. Szégyen, hogy egy ijen ember képviseli hazánkat.
Szégyen, hogy egy ijen ember képviseli hazánkat.
Ica Bableves Lyordán
lemondását követeltük a kormányfői rezidenciától a kneszet épületéhez vonuló tüntetőtársaimmal Lyeruzsálemben kedden.
Szégyen, hogy egy ijen ember képviseli hazánkat.
Ica Bableves Lyordán
a korrupciós vádak miatt a rezidenciánál már szinte mindennapos tüntetést csaknem harminc szervezet közösen hirdette meg, köztük a vendéglősök szervezete is.
a korrupciós vádak miatt a rezidenciánál már szinte mindennapos tüntetést
Betiltott Éttermi Beteavon
A tiltakozás legfőbb szervezői az évek óta tüntető
főként maszkról és pólókról felismerhető “idősek”, a koalíciós kormány megalakulása után szárnyat bontott, korrupcióellenes “fekete zászlós mozgalom”
és az elmúlt hetekben létrejött,
fiatalokat tömörítő “piros kendős-maszkos” csoport voltak.
-
Az ONLÁLYN TÜNTETÉSI BETEAVON után
a több ezer maszkot viselő emberből álló menet
hangos dobolással,
dudálással
és Netanjahut ÉLTETŐ rigmusokkal
a törvényhozáshoz vonult rengeteg motoros és gyalogos rendőr kíséretében.
Az ONLÁLYN TÜNTETÉSI BETEAVON után a több ezer maszkot viselő emberből álló menet
A kneszet előtt is hatalmas hangzavart okoztak, szándékosan megzavarva az élmunkás törvényhozást.
A kneszet előtt is hatalmas hangzavart okoztak, szándékosan megzavarva az élmunkás törvényhozást.
Csongovai Asher a Harmadik Kétfaszú Lyátékkutya
Erre válaszul A Lyóságos Netanlyahu pénzt0 oszt minden izraelinek
.
A Merkel-Macron-Rutte triumvirátus hüjét csináltak magukból és főleg az országaikból
“Franciaországnak egy jelentős része már nem a franciákhoz tartozik. Undorító lett!” – mondja a híres francia színésznő, Brigitte Bardot
Brigitte Bardot francia színésznő éles hangon bírálta azt, ahogy Emmanuel Macron vezeti Franciaországot.
Az egykori szupersztár rádióinterjújában kíméletlen őszinteséggel mondta el a francia politikai elit alkalmatlanságáról szóló kritikáját. Bardot csalódottan idézte fel, hogy bár személye Franciaország egyik szimbóluma, ő azonban napjainkra már rá sem ismer saját hazájára. A 85 éves színésznő kemény szavakkal illette a „francia” társadalmat is, amelyről úgy fogalmazott, hogy annak egy jelentős része már nem is a franciákhoz tartozik.A francia Riviérán visszavonultan élő 85 éves Brigitte Bardot a helyi Sud Radionak fejtette ki véleményét Emmanuel Macron Franciaországáról – írja a journalistenwatch.com.
Én, Franciaország egyik szimbóluma, alig ismerem fel a hazámat, amelybe egy idegen (külföldi) gazember (csibész) nyomult be, aki az autentikus franciákat fenyegeti. Franciaországnak egy jelentős része már nem a franciákhoz tartozik. Undorító lett
– fogalmazott a színésznő, aki már korábban is élesen bírálta Macron politikáját. A francia társadalmon túlmenően azonban a francia politikai vezetést is éles kritikával illette:
Franciaországot ma gyávák kormányozzák, akiknek nincs vér a pucájukban, papucshősök, gyáva nyuszik és kasztrált beszariak kormánya.
– mondja az elkötelezett állatvédőként is ismert díva, akinek kendőzetlen szavai ritkaságszámba mennek a politikai korrektség kultúrájában satnyuló nyugati nyilvánosságban.
Franciaországnak egy jelentős része már nem a franciákhoz tartozik. Undorító lett
Kedves Brigitte Bardot
Ez a megalázó kudarc valójában "fényes győzelem" a sorosista gonosz Brüsszel felett.
.
Franciaországnak egy jelentős része már nem a franciákhoz tartozik. Undorító lett
Macron a főnök. Kiváló franczia a csávó!
Macron a főnök. Kiváló franczia a csávó! Franciaországnak egy jelentős része már nem a franciákhoz
Kecskére káposztát ...
Macron a főnök. Kiváló franczia a csávó! Franciaországnak egy jelentős része már nem a franciákhoz
Megkapta a " spályzot ". Csak válogatni kell.
Álfranczia kotonszökevény!
Én a macskámat sem bíznám rálya nemhogy Francziaországot
Tiszta franczia sötét középkor
Tiszta franczia sötét középkor
Éva H. BLZ Kovács dobd a picsába a gecit
Kedves Brigitte Bardot Undorító!
DEMOKRATIKUS KÉKSZALAGOS ELMEBALY!
NAGY DEMOKRATIKUS KÉKSZALAGOS ODAÁLLÁS-GYŰLYTEMÉNYEM
Szeretettel várom ide is azokat a kedves barátaimat, akik kiállnak mellettem!
Szeretettel várom ide is azokat a kedves barátaimat, akik kiállnak mellettem!
ÉVFOJAMELSŐ DÁNIEL O1G BILIS IMPI RUCI ...NOOORMÁLLISS?
MIÉRT KELL KIÁLLNI A
NAGY DEMOKRATIKUS KÉKSZALAGOS ODAÁLLÁS
MELLÉ !??????
.
MIÉRT KELL KIÁLLNI A NAGY DEMOKRATIKUS KÉKSZALAGOS ODAÁLLÁS MELLÉ !??????
Zoltánné Bableves Medve
azért kell kiállni , hogy gyógyullyon a bilis
azért kell kiállni , hogy gyógyullyon a bilis
Dr Mády O2G "Zoltán" : Feltörekvő Kékszalagos Múmiák Szarhazi segnyalo
miért , tán beteg a bilis?
miért , tán beteg a bilis?
Zoltánné Bableves Medve
a bilist az Eilati Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben ápolták
az izraeli egészségügyi csődig
ahonnan onlályn kórházi beteavonokat adott
addig , ameddig a miniszterelnök úr szeméjesen be nem tiltotta ...
.
Az ÉVFOJAMELSŐ DÁNIEL O1G BILIS IMPI RUCI SZINDRÓMA azaz a Kékszalagos Téboly(da)
RUCIKÁNK KEDVES HALÁLKÖZELI KÉKSZALAGOS ÖREGCICÁKLYAI
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, nem kívánunk belefojni semilyen politikai mocskolódásba, vitákba arról, hogy ki és miért döntött így, úgysem fogLYÜK megtudni a valódi okokat. Az egyetlen dolog, ami bennünket érdekel, hogy ez felbecsülhetetlen értékű épületegyüttes, a hozzá tartozó hatalmas telekkel együtt az enyészeté lett , és senki nem tesz semmit azért, hogy ez megváltozzon!
MERT EZT IS ÉS AZT IS BETILTOTTA A NAGYBIBE
Köztudott, hogy Izraelben mindenki mindent tud. Legyen szó az egysejtűek szaporodásától kezdve a kvantumelmélettel bezárólag bármiről, beleértve a koronavírus terjedési sebességét a légüres térben, vagy hogy melyik országnagyra hány száz év vár talpig vasban. Minden társaságban mindig akad valaki, aki letromfolja az előtte szólót: az nem úgy van, ezt én jobban tudom!
Természetesen erre is van magyarázat, nem messzire a zsidó néplélek legbelső bugyrától kicsit balra. Ott rejtezik a bölcs rabbi és a butácska bóher esete. Nincs meg? Segítek. Zeng az ég, csapkodnak a villámok, s az ijedt ifjú tudakolja a tanítóját: Mester, te biztosan érted a villámlás és a mennydörgés mechanizmusát, elmagyaráznád nekem? Érteni nem értem – így a megkérdezett –, de szívesen elmagyarázom.Hát valahogy így vagyok én is mostanság a napi politikával fűszerezett járványhelyzettel. Az a gyanúm, hogy kilenc és fél milliónk közül egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan értik, miről van szó valójában, viszont az elemzők és magyarázók száma messze túlnő minden elképzelhetőn, már csak azért is, mert mint égen a csillag, akik napjában többször is újra és másként magyarázzák a helyzetet, mint akár csak fél nappal előtte.
Hogy világos legyen, amire gondolok: amikor például egy minisztertanácsi ülés végeztével minden illetékes sietve keres egy mikrofont, s még azon melegében kifecsegi azokat a titkokat, amelyekre amúgy percekkel előbb letette a nagy-esküt, hogy soha, senkinek egy árva szót se! Ráadásul mindent a saját értelmezésük szerint adnak tovább, ami döntően köszönő viszonyban sincs azzal, amivel a tanácskozáson közös nevezőre jutottak.
Ahány párt, annyi gerjesztett indulat, felelőtlen handabandázás, fenyegetőzés az amúgy is borotvaélen táncoló koalícióból való kilépéssel. Mintha mindahány a saját maga megölő ellensége lenne.
Erre mondják itt, hogy balagan, s mondom én, aki még töri a nyelvet, hogy ez egy kupleráj.
.