Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Hedvig Braun#1401 Jul 04, 2017, 13:59

HAPPY INDEPENDECE DAY !

Nekünk arab testvéreink küldtek "reklámokat" és a géépről mindent letöröltek.

Évfolyamelső dániel IMPI pétert , a Szoftverest kellett hívni, akinek egy részét sikerült vissza varázsolni a zöme azonban eltűnt. Nagyon jó védelem kell, amelyik azonnal jelzi a betörőt és akkor ki kell kapcsolni a gépet.

Wolf Gyula#1402 Jul 04, 2017, 14:02

Az Évfolyamelső Petya JÜK "jogász "  vírusinvázió elszabadult,...!

Zsolt Jacquier Nemeth#1403 Jul 04, 2017, 14:07

Évfolyamelső dániel IMPI péter  aláiráshamisitó , JÜK  "jogász" és álrégiségboltos

a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudott !

dániel BABLEVES ilona VK a JRPK-ja#1404 Jul 04, 2017, 14:10

Már nem emlékszem arra , hogy az én  Évfolyamelső Traktoros - Mezőgépész Cukibaba péterkém mikor hamisitott utoljára aláiráshamisitást !

László Makk a Kazángépész#1405 Jul 04, 2017, 14:15

Hiteles forrásból kaptam a hírt, hogy elmebeteg dániel IMPI péter

minden jel szerint végleg bekattant az elmúlt napok  LELEPLEZŐS TOLONGÁSAI miatt.

Nem képes értelmesen, összefüggően kommunikálni

és dührohamai vannak, még a kőkemény gyógyszeres kezelések ellenére is.

Jelenleg mélyaltatással próbálkoznak a pszichiáterei,

de több  karizmatikus  VDSZ-es  demokrata  vezető szerint már nem lesz képes folytatni

sem az agent povocateur-

sem az aláiráshamisitós -

sem a wc pucolós - tevékenységét.

A   FB-ról és az Aláiráshamisitó Tolongóról kapcsolatos,

neki tulajdonított  beirkálást  sem ő  irta ,

hanem a köztörvényes bűnözőkből álló holdudvar,

amelynek tagjai között már megindult a hatalmi harc az IMPOTENTZIÁS VEZÉRKEDÉSÉRT

.

Ha tehát a mai  tolongás  elég erős lesz,

valószínűleg meg fog roppanni és

talán össze is omolhat az  elmebeteg dániel IMPI péter -féle bolondéria  diktatúrája,

hiszen a "vezér" nincs és még jó néhány napig nem is lesz a helyén! Szóval mindent bele!

Szilárd Gonda#1406 Jul 04, 2017, 14:16

elmebeteg dániel IMPI péternek Nincs semmi baja. ....

a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Tót Bea Trix Szépségkirájnő figyelte elmebeteg dániel IMPI péter becsapódását !

Gitta Bekes Stumpfné#1407 Jul 04, 2017, 14:18

Tót Bea Trix Szépségkirájnő figyelte elmebeteg dániel IMPI péter becsapódását !

Nagy igazság !

Mária Budai#1408 Jul 04, 2017, 14:20

Drága Édesanyád mielőbbi gyógyulást kíván neked ÉVFOLYAMELSŐ dániel IMPI péter !

Irma Tórzsa#1409 Jul 04, 2017, 14:23

Maria Hohner : Új profilképet töltöttem le,de et a nagy képet nem tudom kitötrölni

Menj rá az ádatlàpodra és a kép felett a bal sarokban lévő ^erre a felfele mutató ikonra rányomsz és megjelenik legalul a törlés és azt megnyomod.Szólj ha nem sikerült!

Judit Lipp Sicc#1410 Jul 04, 2017, 14:26

Nem találom Évfolyamelső dániel IMPI pétert a jeruzsálemi ügyvédek listáján !

Én szamár meg azt hittem, hogy rossz csatornára kapcsoltam. ( pedig csak peti szavának hittem ! )

Péter Szegő#1411 Jul 04, 2017, 14:30

Sajnos IMPI-nek Nőgyógyászkodnia kell ....

Ha az ún. demokrata erők gyúrnak a szavazatomra, a továbbiakban a Nemzeti Együttműködés Rendszerével kapcsolatban legyenek kedvesek a tolvajozásról ráfordulni a fasisztázásra. Hermann Göring, Slobodan Milošević és Jasszer Arafat is hatalmas közpénzeket tüntetett el, de egyikkel sem ez volt a legnagyobb gond.
Bokros mester alább jól nyomja.

P és P neve összeérnek !#1412 Jul 04, 2017, 14:32

„Péter, észrevettük, hogy nemrég töröltél valakit az ismerőseid közül. Ez azzal jár, hogy ő a továbbiakban nem láthatja azokat a bejegyzéseket, amelyeket csak az ismerőseiddel osztasz meg, és te sem láthatod az ő ilyen bejegyzéseit. Ne aggódj, nem fogjuk tudatni vele, hogy törölted az ismerőseid közül.”

Te se aggódj, Mark, én tudattam.

ma már az anyja nyakán élő#1413 Jul 04, 2017, 14:36

Történelem...... A Hazugok Elnyerik Méltó Büntijüket !

Feleségemmel az esküvőnk napján, Óbudán. Édesanyámmal ma is a régi, kedves családi fotókat nézegettük... Ezt a képet ő készítette rólunk, majdnem 11 évvel ezelőtt. Jó egy kicsit nosztalgiázni.

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Legjobb Barátja#1414 Jul 07, 2017, 13:11

a francba a JÜK-val !

Halászlé, ahogyan én főzöm: Két ponty alaposan besózott fejét, gerincrészét és uszonyait, valamint 4-5 keszeget felrakok főni 3 fej apróra vágott vöröshagymával. Másfél-két órai főzés után átpaszirozom a csontokról lefőtt halhúst és visszarakom a levet a tűzre. Amikor forr, belerakom a piros porpaprikát és a szintén előre besózott pontyfiléket (halszeleteket). Negyedóra főzés után már fogyasztható is. Jó étvágyat!

Samuel Csik#1415 Jul 07, 2017, 13:17

Shabbat Shalom!

Drága Barátom,

Évfolyamelső dániel IMPI peti !

Akkor most te el akarod PONTYOZNI a te drága , évfolyamelső , karizmatikus - demokrata életedet , a drága , jó , oboaművész Édesanyád Nyakán és Pénzén ? He ? Itt , Budapesten ? He ?

IMPI#1416 Jul 07, 2017, 13:18

"Folyik a nyálam! "Maya Spátay

Köszönöm szépen kedves Maya!

Magdi Petőfalvi#1417 Jul 07, 2017, 13:21

hát , IMPI , te is jól elvagy az Édesanyád Nyakán ! , De ...

nálunk vasárnap lesz,meg sült hal, rántotthal, mert ünnepelünk apárom 69 éves lesz!! öregszik, de halakat ő fogta, kárász, keszeg,,ponty.. lesz evészet!!!

Александра Мижэи#1418 Jul 07, 2017, 13:24

Jó étvágyat neked és a kedves családodnak !

Andikának Árpádsávos Gyereke lesz a Pistától ?

Katalin Izsóf#1419 Jul 07, 2017, 13:25

Shabbat Shalom üröm -jegyről imádom a halász.levet !

Maria Hohner#1420 Jul 07, 2017, 13:27

Nagyon érted a magyar konyhát én is ponty így főzöm.Sajnos étteremben már csinálnak jó halászlét. Talán ha Szegeden leszek aug.ban

Éva Glázer ( a karizmatikus gyúrcsótány barátnője )#1421 Jul 07, 2017, 13:29

Kellemes napot és szép hétvégét kívánok mindnyájatoknak! :)Shabbat Shalom!

dr Dobos Andrea#1422 Jul 07, 2017, 13:33

Élősködhetsz még az ex-anyósom nyakán ex-impikém ?

te impi ! téged a Viktor Úr nem szálásolt el a Lipótmezőn ? Szabadon lófrálhatsz ? He ?

pinduri orrrrmányos kandúrkám

Lola Zsuzsánna Vörös#1423 Jul 07, 2017, 13:38

impi ! ki is nyalod , vagy csak kezelgeted ? he ?

Tudtam, hogy jobban lesz. Az, hogy Veled lehetett, minden gyógyszernêl tøbbet jelentett neki.

Sztojka Katalin#1424 Jul 07, 2017, 16:57

dániel I M P I péter , a JÜK álügyvédjének figyelmébe

MUNKALEHETŐSÉG!!!!
Budapestre a Vizes VB-re takaritokat keresünk!
1000Ft/óra
Szállás biztosított
Érdeklődni privatban!

Lassan már le kellene szokj az Édesanyád nyakán való élősködésedről !!!!!

Zsuzsanna Piroska#1425 Jul 07, 2017, 17:21

ez egy Évfolyamelső Hazudozónak való hely

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.