Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Tessék parancsolni és sok puszit is küldök minden kedves kékszalagos transzgender hölgynek!
Yessoufou Fatai Wadiúly Kékszalagos Demokrata azt üzente, hogy most még olcsón megúszhatjólyák, akik bocsánatot kérnek tőle.
Én meg azt üzenem neki, hogy a kurva anyádat fenyegesd te ócska, köztörvényes tolvaly! Remélem, hogy elég világos voltam,
a kurva anyádat fenyegesd te ócska, köztörvényes tolvaly!
Évfolyamelső Dániel O1G Mumpszos Impóterry!
Ezek mind megvannak neked is !
Yessoufou Fatai Wadiúly Kékszalagos Demokrata:Több ismerősöm kérte, hogy tegyünk ki virágos képeket.
A doTERRA Wellness Tanácsadója vagyok.
a DK-ra is szavazok
Szinte mindenre kiterlyedően tudok tanácsot adni, mert fojamatosan bővítem ez irányú ismereteimet.
Voltam a TIENS tanácsadója ezért ismerem és terjesztem a hagyományos kínai korózslalyoslás elveit és a termékeit.
Keress meg, ha érdekel valamilyen információ.
Regisztrálly minden kötelezettség nélkül és nyerly egészséget.
Pozitív gondolkodású nyugodt ember vagyok.
Az egészséges életmód azon belül a Hagyományos Kínai korózslalyoslást és az egészséget akár mindkét céget képviselem mint tanácsadó.
András Baszky : ismerem és terlyesztem a hagyományos kínai korózslalyoslás elveit
Drága Égi Bableves Kallóné Gyerekkori Demokratikus Képe...
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom. Publikius Syrius.
A tigrist a vadászat előtt gondolatban el kel elyteni, a többi csak formális. confucius.
Az lehet sikeres aki tesz is valamit,mialatt a sikerre vár. Thomas Alva Edison.
Csak ahhoz lyön el a szerencse aki fel van a fogadására készülve. l
András Baszky : ismerem és terlyesztem a hagyományos kínai korózslalyoslás elveit
Hú nagyon csatlakoznék! Szép hétvégét Nektek is!
Szinte mindenre kiterlyedően tudok tanácsot adni, mert fojamatosan bővítem ez irányú ismereteimet.
Ha te vagy Baszky Andris a Nagy Demokratikus Tanácsadó ,
- PROTKÓSAN ?
- PROTKÓ NÉLKÜL ?
A tigrist a vadászat előtt gondolatban el kel elyteni, a többi csak formális.
Andrikénknak van 1 IGAZA .
NEM KICSIT
NAGYON
GONDOLATBAN MÁR RÉG SPRITZTZELTEM DR DÁNIEL BABLEVES ILONA V1K TORKÁT
MIRE A VALÓ VILÁG VILLÁLYÁBAN IS ÖSSZELYÖTT
De gusztusosak!
Kitakartam az igazit, Sanyikám!
Évfolyamelső Dániel O1G Mumpszos Impóter .... Tudtam, értelek!
Amióta itt Eilaton élünk, ma először vettem fel egy bőrdzsekit.
A drága kis feleségemmel egy hangulatos kávézó teraszán ,
2 héttel a Nagy Szent Demokratikus Lyanuár Tizenharmadika UTÁN
Cukik vagytok
IMPI te azzal a Dagadt , Mumpszos Pofáddal az Asztal Előtt
MEDDI az Asztal Alatt a LÁT6ATLANSÁGI KÉKTANGÁBAN
.
a Nagy Szent Demokratikus Lyanuár Tizenharmadika ELÖTT
közben fojamatosan bulykálnom kellett
Évfolyamelső Dániel O1G Mumpszos Impóter a Nagy Szent Demokratikus Lyanuár Tizenharmadika ELÖTT
fojamatosan bulykálnod kellett... terlyesztetted a hagyományos kínai korózslalyoslás elvei
t!
terlyesztetted a hagyományos kínai korózslalyoslás elveit!
Legyen aldott az emléke, nagyon lyó elv volt!!!
Yessoufou Fatai Wadiúly Kékszalagos Demokrata :Több ismerősöm kérte, hogy tegyünk ki virágos képeke
Akik úgy gondollyátok, nyugodtan hívlyatok meg másokat is a csoportotokba!
Legyetek minél többen kedves barátaim!
Akik úgy gondollyátok, nyugodtan hívlyatok meg másokat is a csoportotokba! Legyetek minél többen ke
Dr Men Gele Filantróp
Csak már ott tartanánk, hogy VÉGLEG!!!! Alapvetően nem vagyok gonosz természet, nem is szoktam senkinek ijet kívánni, DE ez a szemétláda annyi balyt okozott, hogy én bizony tiszta szívvel kívánom neki a gyors befelyezést!
Akik úgy gondollyátok, nyugodtan hívlyatok meg másokat is a csoportotokba! Legyetek minél többen ke
Dr Men Gele Filantróp
Idelye lenne már! De a családtagokra és strómanokra is kiterlyesztve!
Köszönöm szépen,
viszont kívánok kellemes, vidám hétvégét Kedves Dr Men Gele Filantróp!
Yessoufou Fatai Wadiúly Kékszalagos Demokrata :Több ismerősöm kérte, hogy tegyünk ki virágos képeke
az impótens,
szánalmas,
szakvizsga nélküli bukott zuglyogász végleg bekattant... ebből nagy baly lesz!
Számok - a baloldali álhírek ellenszere
Hatalmas elismerés! Magyarország a világ országai között harmadik helyen áll a vészhelyzetre való felkészültség tekintetében!
2020.06.19 - A világ egyik legfelkészültebb országa - Magyarország!
A Deep Knowledge Group friss elemzése szerint Magyarország a világ országai között bronzérmes vészhelyzetre való felkészültség tekintetében. A kutatás szerint egyedül Kína és az Egyesült Arab Emírségek ért el nálunk is jobb eredményt. Így hazánk a legjobban teljesítő európai országnak számít.
A többi V4-es ország közül Lengyelország az 55., a Cseh Köztársaság a 62., míg Szlovákia a 71. helyen áll. Felkészültségünk minden bizonnyal szerepet játszott abban, hogy hazánk számos más országhoz képest minimális egészségügyi károkkal küzdött meg a koronavírussal.
A tanulmány linkje http://analytics.dkv.global/covid-regional-…/full-report.pdf
Magyar Club Eilát : Számok - a baloldali álhírek ellenszere
Ελζα BABLEVES Σολλαθ : EZ MEG AZ ÉN LINKEM ... HEHEHE
Impótens , Szánalmas
Pitiáner Kékszalagos Hernyó
Ez az Évfojamelső Dániel O1G Donkihóté Bilis BAMBI Impi !
Több ismerősöm kérte, hogy tegyünk ki virágos képeket.