Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
körbekeritett minket Netán Já pHúúúj
A keritésröl is Horn Gyula jut eszembe......olyan ollóval vágta a keritést amit IMPI-vel szoktunk a szölöbe használni......most ha tudná hogy mekkora a kerités a határon.....hát no komment ;(
körbekeritett minket Netán Já pHúúúj
Persze hogy nem olyan.....csak hasonló ...... ami Gyulánál volt az vitte a fémet is
Hogy ez a Netán kormány nem tud különbséget tenni migráns bevándorló es menekült között.......na az a ciki.......
Babaállatok , akiket elszakitottak az Anyukájuktól
Babaállatok, akiket elszakítottak az anyukájuktól- Most újra találkoznak, mi pedig könnyekig hatódunk rajtuk
"A szerelem nem más, mint játék.
És te még nem ismered a
játékszabályokat. Ne adj oda
mindent! Engedd, hogy ő találja
meg benned, amit keres. Engedd,
hogy kopogtasson nálad. Ha már
az elején túl mohón nyitsz neki
ajtót, belép a lelkedbe, sétálgat
egy kicsit, aztán elmegy."
( Alkyoni Papadaki )
IMPI Éreccségi Bizonyitványa
A TÉRHÚR KVANTUMITÁS A KEDVENC TÉMÁJA
:MERT SZINES EGYÉNISÉG !!SE BAJ!MÁRA A TÉR DEFORMÁCIO ÉS TÉR KVANTUMITÁS MIKRO ÉS MAKRO SZINTEN A KOZMOSSZAL VALO KÖLCSÖN HATÁST VIZSGÁLJA!MERT TECCIK NEKIJJE .
Gizike, kedves egészségetekre ezt a finom csülökpörkötet! Én is szeretem, mégpedig sok-sok Erős Pistával Karizmatikus Évfolyamelső Petivel !
Az IMPI Bandája folyton süt-főz !
Gizike drága,a Sándor a vezetéknevem.De ha igaz,hogy kész mester vagy,akkor nem mondhatok mást.
hogy kire hagytam a Hasznos Holmik Álrégiségboltomat ?
A világ felgyorsult és szinte minden elvesztette értékét és jelentőségét. Pörgünk, rohanunk a semmibe... Ez van sajnos.
Donald , Vlagyimir , György , Oroszlán , Medve , Dzsungelhartzosok , Hal , Bálna , Pecsenyesütő után
Olyan jó a régi képeket nézegetni,emlékezni.Valyon 30-40 év mulva ez a sok "szelfi"olyan élvezetes lesz,mint a mi elsárgult képeink?
Donald , Vlagyimir , György , Oroszlán , Medve , Dzsungelhartzosok , Hal , Bálna , Pecsenyesütő után
Jó hogy megáltak ezek Neked , Drága Évfolyamelső IMPIKÉM !
Donáldhoz nyomultál a legjobban ! Egyenesen Tolongtál ! Ez a Képed tűnik a Leg Eredetibb Nek !
régen évente pár fontos fotó készült a fontos dolgokról.
Manapság pedig mindent leszelfizünk,
ha kell,
ha nem...
a Tények Makacs Dolgok !
Jó látni Péter milyen szerető családban nőttél fel!
Kívánom hogy Édesanyáddal együtt mielőbb fegyógyuljatok
és még sok sok boldog évet éljetek meg együtt!!!!
Madárcsicsergős, napsütéses, vasárnapi szép jó reggelt kedves barátaim! :-)
B`rocker tov!
Akiket pedig illet, azoknak sikeres új hetet! Shavua tov!
Péter, tök jól nézel ki
Péter, tök jól nézel ki
kesztheji zsuzsika (lábam közt a Muzsika ) !
Köszönöm szépen viszont kívánom neked is!!
Jó Tudni ! Az Évfolyamelső Elmebeteg d. IMPI p felállt !
Politikai és ilyen-olyan egyéb ellenfeleimet, utálóimat pedig kérem, hogy tartsák tiszteletben ezt a helyzetet és ne támadjanak most. Nem támadok én sem senkit. Nem vagyok én most sem forradalmár, sem közszereplő, sem demokrata harcos. Csak Anyám fia vagyok és csak miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!
Botka-ellenes forradalom a Klubrádió hallgatótáborában
Amióta Botka László lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje, és lepattintotta magáról az együttműködést a szemkilövető Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel, még a szokásosnál is élvezetesebb hallgatni azt a siránkozást és üvöltözést, amit a Klubrádió gettóadó betelefonálói rendeznek.
( talán az egyik mégis kellene ! )
A szemkilövető minden idegszálával azért küzd, hogy
fajtestvérének a felcsúti közpénztolvajnak szállítsa az újabb 2/3-os győzelmet!
A szegedi szélhámos meg a gazdagokat adóztatná, ehhez képest mesés luxusban él!
"Köszönöm", de nem kérek egyik politikusbűnözőből sem..
Botka reflexszerűen nem tartozik a belpesti tudjukik közzé. Ezért SOHA NEM FOG MÖGÉ FELÁLLNI az úgynevezett "baloldal".
Utálják.
Ennek a komcsi Botkának is jó munkásőr feje van.
a szemkilövető minden idegszálával azért küzd, hogy szállítsa az újabb 2/3-os győzelmet!
Álmodjunk hogy igy lesz !
... bár az emberek mindig szerették azokat követni aki bűnbe és pusztulásba vezették őket.
Évfolyamelső Penge IMPI !
Miközben te legújabban az anyád összekuporgatott morzsáiból élsz ,
11-ik házassági évfordulódnak
és a j-i ügyvédi kamarai jogászkodásodnak ,
meg az álrégiségboltodnak is lőttek ,
tudod mennyi az én ahmedhán keresett órrrrrabérem ? He ?
2016 októberében ünnepelt 10-ik H.-i Évf.-t követően
Tényleg IMPI , mi van Andikával , a Jobbikos Pista Terhes Feleségével ?
Nem kellenek hamis,idehazudott ellenségképek sem!
Nem a menekültek,Soros,vagy a pirézek miatt él Évfolyamelső dániel IMPI peti olyan szar országban,hanem azok miatt akik ezt terjesztik és elhiszik.
Azok miatt ,akik gyávák gondolkodni.