Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

kesztheji zsuzsika ( lábam közt a Muzsika )#1276 Jun 24, 2017, 11:05

d. IMPI Péter!!!!!!!!!!! Hétvégén roston sült halat kérek, jó?

Mikor szállsz hajóra az ashdódbasznádi kikötőből ? He ?

Béla Kaktuszi#1277 Jun 24, 2017, 11:07

Évfolyamelső dániel IMPI péter valamikori 11-ik H. Évfordulójára

Sokat számit a szeretet és az odaadás. Nagyon meg tud valakit erösiteni ha szeretik.

Pál János , a leendő önjelölt Smasszer#1278 Jun 24, 2017, 11:09

Sokat számit a szeretet és az odaadás. Nagyon meg tud valakit erösiteni ha szeretik.

Shabbat Shalom

Klára Bozó#1279 Jun 24, 2017, 11:11

Mielőbbi gyógyulást , drága Évfolyamelső Penge IMPI !

dániel IMPI péter : a J-i Ügyvédi Kamara ÉVFOLYAMELSŐ jogásza#1280 Jun 24, 2017, 12:46

ha az ÉLET kegyes lesz velem :11 év múlva pedig a 11-ik házassági évfordulomat is ünnepelhetem

Édesanyámmal a gyermekkori képeimet nézegettük ma. A régi fotókon láthatóak a szüleim és nagyszüleim (Anyukám szülei), illetve a kedvenc játékkutyám 2-3 éves koromban, sőt az első autóm is. :-) Kedves, mosolygósan-könnyesen meghitt érzés a régi, szép emlékek felidézése, jó szívvel ajánlom minden barátomnak!

Zsuzsa Moldovanyi Vona#1281 Jun 24, 2017, 12:48

Édesanyámmal a gyermekkori képeimet nézegettük ma.11 év múlva pedig a 11-ik házassági évfordulomat i

Csadaszep nosztalgiazos napot kivanok, szivbol nektek draga impi  peter!

RénszarvaSSzky Ildikó#1282 Jun 24, 2017, 12:50

Nagyon cuki fotók. 30 évvel ezelőtt fiamnak is volt pedálos verdája, igaz mi a Csalogány utcában csattogtunk vele. Ezek a jó és szép emlékek

a J-i Ügyvédi Kamara ÉVFOLYAMELSŐ wc pucoló mestere#1283 Jun 24, 2017, 12:52

guggol az Édesanyám .... Nagyon szép a Szája !

A játszótér bajnoka voltam vele!

RénszarvaSSzky Ildikó#1284 Jun 24, 2017, 12:55

guggol az Édesanyám .... Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!

El is hiszem

a J-i Ügyvédi Kamara ÉVFOLYAMELSŐ wc pucoló mestere#1285 Jun 24, 2017, 12:57

guggol az Édesanyám .... Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!

Ha pedig kifáradt, akkor Nagyapám húzott egyett  a Madzagon.

RénszarvaSSzky Ildikó#1286 Jun 24, 2017, 12:58

Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!

Na nálunk ez az én dolgom volt, bár sokszor elfáradtam

Konstantina Tomay#1287 Jun 24, 2017, 13:02

olim hadasim magatokra , 11 év múlva 11-ik házassági évforduló !

Nagyon cuki kisfiú voltál. Persze felnőttként is könnyen szerethető vagy.

Édesanyád nem ok nélkül büszke rád.

Tünde Berki#1288 Jun 24, 2017, 13:05

11 év múlva 11-ik házassági évforduló ! Most olim hadasim csak az Édesanyáddal !

Milyen aranyos vagy a képeken

Nagyon aranyos kedves gyermek voltál és egy igazi családba nőttél fel ez nagyon fontos a mai világba a másik hogy milyen jó a régi képeket nézegetni megemlékezni a régi dolgokról:)

Mifleget Avódá Jiszráélit Legévfolyamelsőbbje !#1289 Jun 24, 2017, 13:12

sok szeretettel várjuk ebben az új csoportban!

Életemben először, itt Izraelben léptem be egy politikai pártba. A baloldali „Izraeli Munkapárt” (Mifleget Avódá Jiszráélit) tagja lettem. Azért döntöttem így, mert véleményem szerint Izraelnek még nagyobb hangsúlyt kell helyeznie a szociálpolitikára, az új bevándorlók, a nyugdíjasok és más, szerényebben élő izraeli állampolgárok támogatására. Természetesen ettől még ugyanúgy tisztelem a Likud párti Benjamin Netanyahu miniszterelnököt és nem tekintem ellenségemnek a jobboldali pártok más politikusait sem. Hiszen, bár nem értünk egyet mindenben, sőt időnként vannak kemény vitáink is 1-1 kérdésben, de mindannyian izraeliek vagyunk és mind Izrael érdekében akarunk tenni. Shalom!

Tátrai Mamás#1290 Jun 24, 2017, 13:13

Nagyon szép a Szája !A játszótér bajnoka voltam vele!

Valahogy a mai melegben ki tudja mi jött rám, de az utóbbi időkben látott asszoni állatok által nyújtott bárminemű produkciók közül - természetesen nőm bármely mozdulatát kivéve - ez alábbi az egyik legerotikusabb. Bocsi, nők, de férfiember lennék, vagy mifranc!

Lakatos András#1291 Jun 24, 2017, 13:18

30 évvel ezelőtt fiamnak is volt pedálos verdája

Évfolyamelső Impotens Péter szántani mész, vagy quadozni?

Erika Vereb#1292 Jun 24, 2017, 13:23

Szép napot! Juj! Ez a kép nagyon aranyos, tetszik, jó kis "bringád" van,

ilyen kellene nekem is, erről nem esnék le,

bár ki tudja, én a elesésekben nagy mester vagyok, az utca nem kevés derültségére!

Nem tudok bringázni, mert az egyik oldalon felszállok a másik oldalon rögtön le is esek,

és ez az utca lakói számára produkció, nekem meg blamázs! :-)))))

Béla Kaktuszi#1293 Jun 24, 2017, 13:25

30 évvel ezelőtt fiamnak is volt pedálos verdája

A jó Kertészeti Egyetem ahol hőlgyeket traktort is tanitottak vezetni.... :)

amúgy a kvad tök jó annak aki nem nagy bicajos, vagy mtoros, persze azért vigyázni kell vele mert nem autó, könnyen borul azért, nagyobb sebeségnél, meg kanyarban.

Edit Debora#1294 Jun 24, 2017, 13:27

Köszönöm ezt a kedves arcott, igen sok Szeretett tùkrözödik, benne, a szem ès az arc a lèlek tūkre, Àldjon az Ùr testvèrem,

dániel IMPI péter , a J-i Ügyvédi Kamara Évfolyamelső jogásza#1295 Jun 24, 2017, 13:31

egy karizmatikus demokrata nem Hazudik ! SOHA !

úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Facebook nélküli életet.Ezt vehetitek akár fenyegetésnek is!

BARTUS LÁSZLÓ#1296 Jun 24, 2017, 13:36

A diktátor mindig demagóg plakátokat és hazug szólamokat ad az éhezőknek és nyomorgóknak. A felelős, demokrata politikus pedig ételt és segítséget. Ne feledjük azonban, hogy a hazug, demagóg plakátokkal még egy gyermek sem lakott jól és egyetlen beteg sem gyógyult meg azoktól...

Béla Kaktuszi#1297 Jun 24, 2017, 18:25

Ovodás Traktoros - Mezőgépész IMPI : a J.- Ugyvédi Kamara LEENDŐ Évfolyamelső Áljogásza

Látszik, hogy már tekintetedben volt már valami abból, hogy magasabb szellemi célok felé szeretnél menetelni

444#1298 Jun 24, 2017, 18:38

Izrael bevándorlóellenes kerítést épít a jordániai határra

Izrael elég jól teljesít falak és kerítések építésében, most például arról döntött Benjamin Netanjahu kormánya, hogy Izrael és Jordánia határára is elkezdenek kerítést építeni.

A határzár a folytatása lesz az izraeli-egyiptomi határon lévő, már kész kerítésnek. A most jóváhagyott tervek szerint a határzárat Eliatnál, Izrael legdélebbi, az Akabai-öböl partján lévő városánál kezdik majd építeni észak felé. Az első szakaszban 30 kilométernyi új kerítés épül meg.

A kormány indoklása szerint a határzár meghosszabbítására az idegen fegyveresek és a bevándorlók miatt van szükség, hiszen Netanjahuék szerint mindkettőből sok lép át azon a határszakaszon Izraelbe. A zsidó államban jelenleg 53 ezer afrikai bevándorló él, a többségük az izraeli-egyiptomi határon lépett az országba, ahol már kerítés van.

Izraelnek már nincs olyan szomszédja, akitől ne védené határzárral magát: az egyiptomi és a most épülő jordániai szakasz mellett, van már kerítés a szíriai és a libanoni határon is. Ciszjordániában meg ugye fal van.

444#1299 Jun 24, 2017, 18:40

Vilmoss Kardoss#1300 Jun 24, 2017, 18:41

Én a határra is kerítés helyett virágokat ültetnék :)
De hát kinek mire van igénye...
Értelmes embereknek szabadságra,hogy kiteljesedhessenek minden téren.
Szolgalelkű raboknak meg rácsra,kerítésre,börtönőrre.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.