Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Szerencsére rohamosan javul az állapotom az enyhe stroke után, hála a magaszintű izraeli egészségügynek, a profi orvosoknak és nővéreknek! Hiszen ezáltal időben kaptam meg a leglyobb kezelést és ez mentett meg! Most viszont egy ideig csak magamra figyelek, pihenek, fizikoterápiára lyárok, sokat sétálok és egészséges ételeket eszem, amit a kedves meddő RS AAZ BLZ feleségem is szigorúan ellenőriz!
egészséges ételeket eszem, amit a kedves meddő RS AAZ BLZ feleségem is szigorúan ellenőriz!
Szerencsére rohamosan lyavul Bilis Impi
de a Repedsarkú odafigyelhetne a hejesirására is
egészséges ételeket eszem, amit a kedves meddő RS AAZ BLZ feleségem is szigorúan ellenőriz!
Az az enyhe "féloldalasság" nem is nagyon látszik!de nem ám
Csak a Félnótásság
Az alapproblémához képest, ez már csak egy lyelentéktelen tényező!
.
Lyó étvágyat, de óvatosan, mert nekem a túlzott zöldségevésed megárt, ha túlsok Beteavont zabálsz.
Néhány napig Nagy Bottal lyártam, de Gréczy főpap lenyulta a Showt
Néhány napig Nagy Bottal lyártam, de Gréczy főpap lenyulta a Showt
A kóser Csokit Fosó Télapóval hoztunk pár finom fánkot kedves gyerekek, vegyetek és egyetek!
.
Egy hivatalban intézkedtünk ma a kóser Csokit Fosó Télapóval
Mivel az ügyintézés kissé elhúzódott, a tisztviselőnő megkínált bennünket egy kávéval és elnézést kért a pár perces késedelemért.Mire megittuk a finom kávét és jó hangulatban beszélgettünk közben, az ügyünk is elintéződött. Izrael, én ígya kóser Csokit Fosó Télapóval szeretlek!
.
Izrael, én így a kóser Csokit Fosó Télapóval szeretlek!
Múlt hónapban elmentünk Férlyemmel Ebenfurth-ba és totál másabbak az emberek mint itt ... Ott köszönnek, mosojognak az emberre,
az úlyabbak mindenképp ,
de itt....
.
Ott köszönnek, mosojognak az emberre, az úlyabbak mindenképp ,
Gizella Bableves Bónéval a tengerparti sétáink során találkoztunk egy migráns-tehénkével is
a tengerparti sétáink során találkoztunk egy migráns-tehénkével is
Kellemes időtöltést kívánok e szép asszonnyal!
nem érti, nem képes elfogadni, hogy minden embernek lyDr Dániel O1G Péteroga van a Dagadt Pofályához
Más. Nemrégiben a Népszavának nyilatkoztam, a felyem
felett idönként dőnként
helikopter-kötelékek újra megtámadták... sokadszor... de a Dagadt Felyem ismét megvédi magát ...
nem érti, nem képes elfogadni, hogy minden embernek lyoga van a Dagadt Pofályához
Egyébként én a gyalázatos helikopter-kötelékek ellen bátran szembe szálltam, arról kemény kritikákat mondtam és írtam a nagy nyilvánosság előtt. Tüntetések szervezésében vettem részt és beszédeket tartottam az erkölcstelen, korrupt helikopter-kötelékek ellen
Lyó Fetrengést !
Kedves Impi !
Mády : A n Bolsewikk Marha Gréczy Főpaposan Kiverte és Hisztizett 1 Lyó Nagyot
A Gyúrcsótány Tolcsiban !
.
Varnyú Elftás ½ Holtra Verte Répályát !
Gréczy Főpapnál Eredetibb !
.
Roncs Derby A Kéktangában
Kedves Halálközeli Kékszalagos Öregcicákok és Demokratikus Brigantik !
A Kékharisnyálkodásaik Alaplyán Szerintetek Mejik Bolsewikk Kékszalagos Gender_Briganty Viszi A Demokratikus Prímet ?
'
Lyuszt Hogy Lász Genderkanczácska Drága !
Szerintem az én Bolsewikk Gendernagyim
Aki Római Katólikus Létére
Kékszalagos Klerikálfasiszta , Gyúrcsótanyista Túlélő Náczy,
Kalózrádióbetyár
Pillanatnyilag az Utóbbi Azért
Mert Elmebeteg Dániel O1G Körözött Bűnöző
Pofályúvá Itta Magát
Az Eilati Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben !
Még szerencse , hogy Antoni Béla lemondása után
A Kékszalagos Konklávé egy Harmadik , Ellendemokratát
Választott Főkékharisnyának !
Ps
Ha Gréczy Főpap Többet Nem Cepegtet
Az Egész Kékszalagos Gennyes Brigád Megy
A Dr Dániel Vörös Tenger Homokos Partyán levő Kínai Resti
Beteavonlyába !
.
Karizmatikus Gyúrcsótány Messiás Mágjarakása VS Az Én Házi Készitésü Beteavonom
Fojtatódlyék az ijenkor szokásos, virtuális gasztronómiai izgatás is, avagy a mai ebédünk: pirított csirkemellfilé, vele együtt sült krumplival, gombával és párolt zöldségekkel
Könnyű, egészséges és finom menü. Lyó étvágyat! Be'teavon!.
a mai ebédünk: pirított csirkemellfilé, vele együtt sült krumplival, gombával és párolt zöldségekkel
Mint ahogy az Elmebeteg Dániel Házaspárnál Szokás
A Repedtsarkú Druszinám Asztal Alatt Zabál
.
Mint ahogy az Elmebeteg Dániel Házaspárnál Szokás A Repedtsarkú Druszinám Asztal Alatt Zabál
Pontosan így van, lyogos!
Mint ahogy az Elmebeteg Dániel Házaspárnál Szokás A Repedtsarkú Druszinám Asztal Alatt Zabál
Kedves Dr Dobos Asztal Alatt Zabáló Meddő Andrelya
Ha az Asztal Alatt ezt mind bepuszilod, nem ér a szél!!
.
Undorodom a Böszme Mágjarakásától
Elmebeteg Dániel O1G , a Gyúrcsótány Messiásnál Eredetibb Főszakács !
Az ijen finom, egészséges ételek fogyasztása az egyik záloga a gyors, tellyes gyógyulásnak.
Látszik, hogy a kedves repedtsarkos felesége, szívét-lelkét beleadta. lyó étvágyat!
.
Strabagh Shalom
Tovabbi gyors es eredmenyes gyogyulast kivanok!!!
Tovabbi gyors es eredmenyes gyogyulast kivanok!!!
a rendszeres mozgás is a mielőbbi gyógyulásom egyik fontos feltétele. Olyan szép, napsütéses idő volt, hogy lyólesett egy kicsit leülni a pálmafák árnyékában és hideg ásványvizet kortyolgatni.
a pálmafák árnyékában és hideg ásványvizet
Hiszen ezáltal időben kaptam meg a leglyobb kezelést és ez mentett meg!
Tolongótolvaj Úr :Én Már Rég Szóltam Hogy Féloldalas Vagy Impi Barátom