Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
elmeteg dániel O1G Begojózott
Nemrégiben a Népszavának nyilatkoztam az orbáni diktatúra elől az eilati idegklinikára menekült, egykori magyar állampolgárral együtt.
az eilati idegklinikára menekült, egykori magyar állampolgár
Nyugodjon békében, a halál angyalai őrízzék örök álmát !
A Bablevestzabáló , REPEDTSARKÚ Édesanylya elvesztése feldolgozhatatlan
A Demokratikus Élősködésre Szakosodott déniel O1G Bilis Impinek
Inkább Őnkimúlt
Demokratikus Élősködésre Szakosodott déniel O1G Bilis Impi
Örülök hogy részese lehetek ennek a mozgalomnak
Demokratikus Élősködésre Szakosodott déniel O1G Bilis Impi
"Szegényt" jól behúzták a csőbe!
Többször is!
Oda-vissza, oda-vissza...
Rettenetes, embertelen, kegyetlen merénylet!
Wittinghoff Tomi Figyelmébe .... Ennyit Ér Evfojamelső dániel O1G Vizsgálya
Szexért cserébe adott bírói kinevezést a ly eruzsálemi ü gyvédi k amara e lnöke
.
izraelinfo.com/2019/01/17/
hatalmi helyzetével visszaélve viszonyt folytatott Dr Dániel O1G Péter feleségével, akinek azt ígérte, hogy férjét kinevezteti a fellebbviteli bírósághoz – de az előléptetés később meghiúsult.
.
hatalmi helyzetével visszaélve viszonyt folytatott Dr Dániel O1G Péter feleségével
Lyóska O3G Piroska ...Tüntetések szervezésében vettem részt és beszédeket tartottam az erkölcstelen, korrupt hatalom ellen.
Évfojamelső dániel O1G Körözött Bűnöző...Tüntetések szervezésében vettem részt
A lyeruzsálemi lyogász társadalom Győzikéje...
Évfojamelső dániel O1G Körözött Bűnöző „agy” vérzést és idegbalyt kapott . Már kényszerzubbonyban r
takarodjon a szarházi..
.irány közmunka!
nem kórházi kezelés!retek patkány!
Már kényszerzubbonyban Évfojamelső dániel O1G Körözött Bűnöző
Sajnos ez nem tegnap következett be!!!Azt még WC deszkán is kibírom...csak már látnám
.
KÉT IDEGROHAM KŐZŐTT
Mészáros Ratyi Lászlóné drágaságom
ÜdvözölLYÜK úly taglyainkat
Adrienne Ulyváry
Rimár Lászlóné,
Zsuzsa Szklenár,
Zsuzsa Gold Nagy,
Erzsèbet Hermann,
Imre Tóth,
Dóra Kanizsai,
Istvan Gorni,
Erzsi Papp,
Varga Imre,
Katalin Ungár,
Barnabásné Kesztheji
GASZTRÓIZGI ...IDEGGYÓGYÁSZATI BETEAVON
FoJtatódjék az iJenkor szokásos, virtuális gasztronómiai izgatás is. Avagy a tegnapi IDEGkórházi ebédem, húsleves tésztával, főtt marhahús, rizzsel, párolt zöldségekkel és friss vegyessalátával. A visszafogott, ám egészséges desszert pedig egy alma.De ami a lényeg, hogy finom és bőséges volt, LYó étvággyal fogyasztottam el, amiért a kedves nővérkék külön meg is dícsértek. Egyre LYobban LYOBBIKOS vagyok, úgy tűnik, hogy megmaradok.
Végre valami lyó hir! lyó hogy lyobbikos vagy és lyó az étvágyad, lyól nez ki a kaja. Ezek után a stressz felelytős.
lyó hogy lyobbikos vagy és lyó az étvágyad, lyól nez ki a kaja. Ezek után a stressz felelytős.
Orbánék egyébként egy koncepciós ellyárás során jogos elfogatóparancsot adtak ki ellenem. De persze elfogni nem tudnak...
lyó hogy lyobbikos vagy és lyó az étvágyad, lyól nez ki a kaja. Ezek után a stressz felelytős.
|
Lelánczolt dániel O1G BILIS IMPI Gratulálok!További sok sikert kívánok! |
lyó az étvágyad, lyól nez ki az ideggyógyászati kalya. Ezek után a stressz felelytős.
kedves Lelánczolt dániel O1G BILIS IMPI
egyszer én is szeretnék ide ellyutni! sokat olvastam erről!!!
.
lyó az étvágyad, lyól nez ki az ideggyógyászati kalya. Ezek után a stressz felelytős.
Tényleg varázslatos kisugárzása, hangulata van ennek a helynek... A lélek megnyugszik és valami földöntúli békesség önti el az ember szívét.
.
Lelánczolt dániel O1G BILIS IMPI
Ez így amit leírtál az ideggyógyászati beteavonról összességében nekem is nagyon lyót tenne!!
,
Ott tényleg megnyugszik az embet. Valami varazslatos "erelye" van az eilati pszichichiátriának
Valami varazslatos "erelye" van az eilati pszichichiátriának
Varga-Schönwald bableves Mari
Nagyon nem hiányoztál!
Voltam ott a nagy bàgyàm mal aki ebreo volt. .Nagyon meg nyugtatto. ...
Ugyanitt tavsly! De LYÓ VOLT
Én is voltam szeméJesen.Misztikus érzés megérinteni a pszichichiátria falát.Érzelmileg méjen beivodnak a múlt emlékei.
IDEGKÓRHÁZI BETEAVON
Valami fantasztikus lehet évezredes EVŐESZKÖZÖKET megérinteni !
Az izraeli orvosok profik, a nővérkék kedvesek, a kórház modern és tiszta, a szobám légkondis, az ebéd finom és bőséges volt.Hatalmas mesterséges sziklák, pálmák és más egzotikus növények vannak az ideggyógyászaton , nagyon szép és hangulatos hely.