Kitörés a bankok karmaiból
KIEMELT KÖZLEMÉNY
Vendég#2 Mar 06, 2014, 08:31
Szép napot kívánok! Szeretnénk minél előbb értesítést kapni a gyűlés helyszínéről és időpontjáról. Köszönettel K.A.
Vendég#3 Mar 06, 2014, 09:22
Számíthattok rám.
Vendég#4 Mar 07, 2014, 03:15
Szeretnék résztvenni!
Vendég#5 Mar 07, 2014, 07:45
Eltőrölni a deviza hiteles szerződéseket,mert ezzel
több százezer családot tettek és tenni akarnak a bankok az utcára,jogot a törvényt semmibe véve.
Vissza az eredeti alapszerződésben lévő árfolyamhoz és ahhoz elszámolni a befizetéseket,szerintem már sok mindenkinek nincs tartozása,sőt visszajáró pénze van,de azt is kamattal kérjük.
Ki kell kényszeríteni a bankokból,mert a kormány ehhez nyuszi,mert megfenyegették a bankok !
több százezer családot tettek és tenni akarnak a bankok az utcára,jogot a törvényt semmibe véve.
Vissza az eredeti alapszerződésben lévő árfolyamhoz és ahhoz elszámolni a befizetéseket,szerintem már sok mindenkinek nincs tartozása,sőt visszajáró pénze van,de azt is kamattal kérjük.
Ki kell kényszeríteni a bankokból,mert a kormány ehhez nyuszi,mert megfenyegették a bankok !
Vendég#6 Mar 10, 2014, 10:31
Tisztelt Dr. Monostory Attila Elnök Úr!
Örömmel veszem ennek a Kartának a létrehozását, amelyhez csatlakoztam is. Sok sikert és kitartást kívánok munkájához. Sajnos én is az egyik károsult vagyok, akinek a bank (Erste) már felmondta a hitelszerződését, április 30. után azt gondolom, hogy jön a végrehajtás,kilakoltatás. Beszéltem egy pár ügyvéddel, de mindenkinek pénzt kell fizetnem, az meg nekem már nincs, mert mindent elvisz a rezsi és a tartozás. A párkapcsolatom megromlott, egyedül maradtam, csak a remény éltet még. Ha tud nekem segíteni kérem értesítsen, kilátástalan a helyzetem, mindjárt nyugdíjas leszek (2014.május 12-től) és már úgy érzem nincs semmi reményem, talán Önöknek még sikerülhet.......... Fordultam én már a Rogán úrhoz is, miután nála dolgoztam 16 évet az V. kerületi Önkormányzatnál, 3. éve az V. kerületi Kormányhivatalban, de segítség nem jött, ennyit a Fideszről........
Tisztelettel: Surányi Zsuzsa
Örömmel veszem ennek a Kartának a létrehozását, amelyhez csatlakoztam is. Sok sikert és kitartást kívánok munkájához. Sajnos én is az egyik károsult vagyok, akinek a bank (Erste) már felmondta a hitelszerződését, április 30. után azt gondolom, hogy jön a végrehajtás,kilakoltatás. Beszéltem egy pár ügyvéddel, de mindenkinek pénzt kell fizetnem, az meg nekem már nincs, mert mindent elvisz a rezsi és a tartozás. A párkapcsolatom megromlott, egyedül maradtam, csak a remény éltet még. Ha tud nekem segíteni kérem értesítsen, kilátástalan a helyzetem, mindjárt nyugdíjas leszek (2014.május 12-től) és már úgy érzem nincs semmi reményem, talán Önöknek még sikerülhet.......... Fordultam én már a Rogán úrhoz is, miután nála dolgoztam 16 évet az V. kerületi Önkormányzatnál, 3. éve az V. kerületi Kormányhivatalban, de segítség nem jött, ennyit a Fideszről........
Tisztelettel: Surányi Zsuzsa
Vendég#7 Mar 10, 2014, 17:46
Üdvözlök mindenkit.Nekem is CHF hiteleim vannak.A K&H először elvette 2 hónapig a nyugdíjamat a lányom 38.000-Ft-okat kap fizetést,mert a bank a félfizetését letiltja 2 hónapig abból tengödtünk ketten.Ezután még meg is zsaroltak,hogy csak akkor kapom meg a nyugdíjam egy részét /14.000-/a 49.000-ezerből,ha aláírom a NET programot.Mármint éljek a saját házamban albérlőként?Na nem azért dolgoztam,és nem azért fizettem ki az örökösöket,hogy ismét albérletről-albérletre vándoroljunk ebből elég volt,és nem akarok a saját házamban albérlőkén lakni.Milyen jogon adja ki a bank 3. személynek az adatainkat?Elég a bankok gazdagításából,a behajtók zaklatásaiból,és a végrehajtókból.
Vendég#8 Mar 18, 2014, 04:09
Sajnos én már több alkalommal kerestem meg a Bankot, hogy a havi törlesztési összegben állapodjunk meg, mert sajnos mint nyugdíjas nem tudok többet fizetni. Egy éve már de sajnos nem jutottunk előbbre csak az állandó fenyegetéssel reagálnak kérelmemre! Köszönettel
Évek óta gyűlésekre járunk, és nem vagyunk sokkal előbbre mint voltunk. Nincs már időnk gyűlésezgetni. Koczka Kata