Kitörés a bankok karmaiból
köszönet és kérés
Köszönettel
Tné Detti
Köszönöm
Z. Erzsébet
Áldjon meg minket és mindenkit az Isten, aki tesz a magyar ember nyomorának megszüntetéséért!! Úgy legyen!!
Tenyek
Meddig folytatodik meg ez a szabadrablas Magyar Orszagon ? Hires jogaszok es mar mi ugyfelek is latjuk , ertjuk a kialakult helyzetetet .Az altalunk valasztott kormany miert nem tud hatassal lenni a bankokra amikor ok is latjak hogy milyen nagy atveres tortent . A kialakult helyzetert felelosek a kulfoldi ill.belfoldi penzintezetek. felelos a kormany , a kozjegyzok es a banki alkalmazottak is . Elszamolast akarunk , majd / elszamoltatast. Az oroszok 1 X mar lesoportek a padlasokat , most a bankok teszik foldonfutova az embereket . Ugyvedi kepviseletre nincs penzunk . Hivatalbol kotelezze a kormany a bankokat , hogy minden szerzodest vizsgaljon at es a paragrafusnak megfeleloen modositsa a szerzodeseket .A bankok hibaztak, ne sajnaltassak magukat hogy csodbe mennek !! EZ HAZUGSAG !Elo kell venni a lopott zsozsot es ELSZAMOLNI IGAZSAGOSAN az ugyfelekkel . A kornyezo orszagokban mar megtortent az igazsagszolgaltatas !! Magyar orszagon ugyan ugy extra frofitra tettek szert a bankok . Csanyi ur nyilatkozatat olvastam , dicsekedve nyilatkozta hogy a leg gazdasagosabban mukodo penzintezet az OTP . mibol lett azza ???? A leg tobb embert csapta be . fosztotta ki ITT NEM VOLT DEVIZA KIHELYEZES!!!!!!!!! Igy ez csalasnak minosulo buncselekmeny ! BUNTETENDO !!! Szegyen gyalazat ! Hol van az igazsagszolgaltatas ????? ELSZAMOLAST ES ELSZAMLTATAST AKARUNK !!!!!!!!!!
Tüntetés az Alkotmányos jogaink visszaállításáért.
https://www.facebook.com/events/368293376644040/?ref_newsfeed_story_type=regular
63 éves nyugdíjas
Már több, mint 7 éve fizetem az autóhitelem, (33000.- ft/hó+ a cascó 6000.-) Még mindig kér a bank 3000000.-ft-ot ( Suzukira). CHF alapu, forinthitel. Közben nyugdíjas vagyok( "ratkós nyugdíj) ami nagyon csekélyke.Eddig fizettem pontosan, de most gondolkodom, mert vagy gyógyszer, vagy csekk.Jó lenne már végleg lezárni, vagy legalább csökkenteni. ELEGEM VAN!( A FUTAMIDŐT KITOLTÁK MÉG 62 HÓNAPRA! ezt már nem bírom.Kereskedő írta alá, nem szerepel a szerződésen, mennyi is a CHF? nem értek semmit. Ügyvédre, perre nincs pénzem.