Kiállunk Magyarország mellett!
Aláírásgyűjtés szuverenitásunkért!
Vendég#1 Feb 05, 2015, 14:52
A ballib csoport mindaddig felforgató tevékenységet fog folytatni amig az elszámoltatások meg nem történnek,úgy érzik,hogy még mindig ők határozzák meg az emberek sorsát.Igaz viszont ,hogy a bíróságok még tele vannak elvtársakkal,akik megvédik őket.
Vendég#2 Feb 05, 2015, 14:53
Nem tudom aláirni, nem magyarok az ablakok, nem értem a kérdést, nem tudom, hová kell a nevemet irni, remélem nem átverés. Ha ez polgári kezdeményezés, akkor aláirom. Egyébként egyet értek az összefogással, hajrá Fidesz-KDNP !
Vendég#3 Feb 05, 2015, 15:17
Talán magyarul is.
Valóban fenn áll az a probléma, hogy sokan aláírnák, de az angol szöveget nem tudják olvasni. Nem ártott volna, - ha van rá lehetőség, magyarul is közreadni.
Vendég#4 Feb 05, 2015, 16:19
Egészséges élelmiszereket, életet akarunk !
Vendég#5 Feb 05, 2015, 17:34
A tiltakozó szöveget nem tudom elolvasni,mert nem magyarul van.Úgy gondolom,hogy nem vagyok egyedül evvel a problémával.Szívesen tiltakozom az e-mailben leírtakat,ha Magyar szöveget írok alá.Ugyanis tudni akarom,hogy mi van a tiltakozó levélben.Tisztelettel:Lovászi Sándorné.
Vendég#6 Feb 06, 2015, 07:47
Mentsen meg a Teremtö aTTIP gyakorlatba öltetésétől!Az Európai termelés-piac önnmagát számolná fel!!!
Vendég#7 Feb 06, 2015, 08:45
ellenzem a szerzodest !!!!
Vendég#8 Feb 06, 2015, 11:01
Időszerü,jó Kezdeményezés! Támogatom.Tóth Mátyás 3214, Nagyréde.
Vendég#9 Feb 06, 2015, 11:49
Magyarország szabad akaratú, szabad rendelkezésű függetlensége fontos hogy megmaradjon, mindenkor meglegyen!!!
Vendég#10 Feb 06, 2015, 12:12
Tisztelt kezdeményező és érdeklődők!
Kissé érdekesnek tartom hogy "az utca elfoglalása" ellen tiltakoznak - az ország érdekében - ezzel egyértelműen "nem magyar"-nak bélyegezve mindenkit, akik a parlamenti munka kiüresítése után tüntetni mer. Teszik mindezt olyan politikai mozgalom hívei - akik nevében például szétverték a TV székházát és lezárták az Erzsébet-hidat, leköptek vagy krumplival dobáltak meg nekik nem tetsző politikusokat - érvelés helyett.
Kissé érdekesnek tartom hogy "az utca elfoglalása" ellen tiltakoznak - az ország érdekében - ezzel egyértelműen "nem magyar"-nak bélyegezve mindenkit, akik a parlamenti munka kiüresítése után tüntetni mer. Teszik mindezt olyan politikai mozgalom hívei - akik nevében például szétverték a TV székházát és lezárták az Erzsébet-hidat, leköptek vagy krumplival dobáltak meg nekik nem tetsző politikusokat - érvelés helyett.
Hegedűs Imre (hegim_kukac_freemail.hu)#11 Feb 06, 2015, 12:18
Re:
A korrupció fügetlen politikai oldaltól. Vajon miért a Közgép nyert mindent évekig - néha magasabb árajánlattal? Abban egyetértük hogy minden gyanús gyarapodást meg kell vizsgálni. Pártfüggetlenül.
Vendég#12 Feb 06, 2015, 12:22
A GMO-mentes Európával egyetértek - országonkénti szabályozás nem elég: a pollen nem ismer határokat géntartalmától függetlenül.
Vendég#13 Feb 06, 2015, 12:43
Nemkérünk a GMO-bol
Vendég#14 Feb 06, 2015, 15:16
Egyet értek!
Vendég#15 Feb 06, 2015, 21:58
A GMO mentesség elleni petícióval egyetértek. Ennek jeléül azt alá is írtam. Jobb eredmény eléréséhez javaslok rövid magyarázatot, mert nem mindenki van tisztában azzal, hogy egyáltalán mi a GMO. Köszönöm figyelmüket. Antalfalvi Béla s.k.