Peticiok.com

Kiállunk Magyarország mellett!

Aláírásgyűjtés szuverenitásunkért!

Vendég#1 Feb 05, 2015, 14:52
A ballib csoport mindaddig felforgató tevékenységet fog folytatni amig az elszámoltatások meg nem történnek,úgy érzik,hogy még mindig ők határozzák meg az emberek sorsát.Igaz viszont ,hogy a bíróságok még tele vannak elvtársakkal,akik megvédik őket.
Vendég#2 Feb 05, 2015, 14:53
Nem tudom aláirni, nem magyarok az ablakok, nem értem a kérdést, nem tudom, hová kell a nevemet irni, remélem nem átverés. Ha ez polgári kezdeményezés, akkor aláirom. Egyébként egyet értek az összefogással, hajrá Fidesz-KDNP !

Vendég#3 Feb 05, 2015, 15:17

Talán magyarul is.

Valóban fenn áll az a probléma, hogy sokan  aláírnák,  de az angol szöveget nem tudják olvasni. Nem ártott volna, - ha van rá lehetőség, magyarul is közreadni.

Vendég#4 Feb 05, 2015, 16:19
Egészséges élelmiszereket, életet akarunk !
Vendég#5 Feb 05, 2015, 17:34
A tiltakozó szöveget nem tudom elolvasni,mert nem magyarul van.Úgy gondolom,hogy nem vagyok egyedül evvel a problémával.Szívesen tiltakozom az e-mailben leírtakat,ha Magyar szöveget írok alá.Ugyanis tudni akarom,hogy mi van a tiltakozó levélben.Tisztelettel:Lovászi Sándorné.
Vendég#6 Feb 06, 2015, 07:47
Mentsen meg a Teremtö aTTIP gyakorlatba öltetésétől!Az Európai termelés-piac önnmagát számolná fel!!!
Vendég#7 Feb 06, 2015, 08:45

ellenzem a szerzodest !!!!
Vendég#8 Feb 06, 2015, 11:01
Időszerü,jó Kezdeményezés! Támogatom.Tóth Mátyás 3214, Nagyréde.

Vendég#9 Feb 06, 2015, 11:49
Magyarország szabad akaratú, szabad rendelkezésű függetlensége fontos hogy megmaradjon, mindenkor meglegyen!!!
Vendég#10 Feb 06, 2015, 12:12
Tisztelt kezdeményező és érdeklődők!

Kissé érdekesnek tartom hogy "az utca elfoglalása" ellen tiltakoznak - az ország érdekében - ezzel egyértelműen "nem magyar"-nak bélyegezve mindenkit, akik a parlamenti munka kiüresítése után tüntetni mer. Teszik mindezt olyan politikai mozgalom hívei - akik nevében például szétverték a TV székházát és lezárták az Erzsébet-hidat, leköptek vagy krumplival dobáltak meg nekik nem tetsző politikusokat - érvelés helyett.
Hegedűs Imre (hegim_kukac_freemail.hu)#11 Feb 06, 2015, 12:18

Re:

#1: -  

A korrupció fügetlen politikai oldaltól. Vajon miért a Közgép nyert mindent évekig - néha magasabb árajánlattal? Abban egyetértük hogy minden gyanús gyarapodást meg kell vizsgálni. Pártfüggetlenül.

Vendég#12 Feb 06, 2015, 12:22

A GMO-mentes Európával egyetértek - országonkénti szabályozás nem elég: a pollen nem ismer határokat géntartalmától függetlenül.

Vendég#13 Feb 06, 2015, 12:43
Nemkérünk a GMO-bol
Vendég#14 Feb 06, 2015, 15:16
Egyet értek!
Vendég#15 Feb 06, 2015, 21:58
A GMO mentesség elleni petícióval egyetértek. Ennek jeléül azt alá is írtam. Jobb eredmény eléréséhez javaslok rövid magyarázatot, mert nem mindenki van tisztában azzal, hogy egyáltalán mi a GMO. Köszönöm figyelmüket. Antalfalvi Béla s.k.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.