Peticiok.com

Kelenföld Városközpont Megmentése

Békés tiltakozás!

Vendég#1 Nov 30, 2021, 11:28
Az a gond, hogy délután 4-kor kevés dolgozó ember ér rá tüntetni hétközben, így tartok tőle, hogy sokan nem tudnak elmenni :(
Vendég#2 Nov 30, 2021, 11:36
Terjesztem sokfelé. Üdv. Béky Zoltán
Vendég#3 Nov 30, 2021, 14:42
Nagyon helyes, nem szabad hagyni , mert a Vezetők azt csinálnak, amit jónak látnak. De jobb volna hétvégén, mert szerintem többen résztvennének. Hétköznap még 4-kor dolgoznak, mire hazaérnek, másnap munka... szóval a fiatalok, dolgozók nem érnek rá ekkor.
All Kelenföldien#4 Nov 30, 2021, 15:16

tudatos volt ez az időpontválasztás... folyton ez megy! direkt olyan időpontot szerveznek h a dolgozó ember nehogy ott tudjon lenni! EZ FELHABORITO!!!

ha valoban azt akarnak h sokan legyenek ott, szombaton delutan 2-re szerveznek, es a kelenfoldi piacon is fennen hirdetnek...

vagy a szervezo is benne van a mutyiban, vagy egy igazi agyatlan amator.

Vendég#5 Nov 30, 2021, 15:34

Nem jó az időpont. Kérjük ,hogy a tüntetést szombton s városközpontban tartsul meg.Hivjuk ki a Pesti tv.is. Az a megdöbbentő,hogy napvilágra kerűlt a csalás ,lopás, hazudozàs,és ennek ellenére meg merik tenni. 

Vendég#6 Nov 30, 2021, 15:37

Re:

Vendég#7 Nov 30, 2021, 16:31
Tiltakozom én is. Mézes Krisztina Katalin
Vendég#8 Nov 30, 2021, 16:33
Tiltakozom az eladás ellen. Mézes Krisztina Katalin
Vendég#9 Nov 30, 2021, 19:02
Nem jó az időpont. Szerintem szombaton délután a helyszínen kéne tiltakozni. Elnézést a javaslatért de sokkal többen tudnánk észrevenni a tiltakozáson. Egyébként köszönöm a szervezést . nem hagyhatjuk , hogy eltapsolják azt amit itt a vállalkozók befektettek. Azon kívül ez a környék teljesen betelt. Tisztelettel. G.L.
Kelenföldi#10 Dec 01, 2021, 06:13

Re:

#1: -  

Egyetértek. Nem jó az időpont!! Hétköznap 16 óra? Ki ér akkor rá? Max a nyugdíjas vagy munkanélküli. Az emberek dolgoznak. Hétvége 14 óra piac után, na akkor nagyobb valószínűséggel lennének többen. Így hétköznap elmegy néhány tiltakozó, annak vajmi kevés hatása lesz.

Anonymous#11 Dec 04, 2021, 11:33
Kérem és felszolitóm a kedves petició irokat hogy legyenek kedvesk inditsanak nyomozást ez ügyben.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Fizetett hirdetés

A(z) Peticiok.com ezt a petíciót 3,000 ember számára fogja hirdetni.

Tudjon meg többet...

Válassza ki a költségkeretét
Fizetési mód
PayPalGoogle PayApple PayHitelkártya

A folytatáshoz válasszon fizetési módot.