IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: me kedvem van azé
nexialista
kell nekünk ilyen (i)gazságszolgáltatás?
NA VÉGRE !
Kevés a két év!
Fehér köpenyek uralma
Voltam magyar szülészeti kórházakban, láttam, hogy hogy viszik el a babákat az anyuktól, láttam, hogy anyavédelem nélküli síró babákat egyedül hagyva egy gyűjtő szobában és láttam fehér köpenyzsebre csúszott vastag borítékokat amiről szól ez az egész állper.
Mindenki tudja, hogy az első órák, napok és évek döntőek egy életben. Hát akkor képzeljünk mi van az első percekkel. Ha jót akarunk a gyerekeknek, ha igazi jó indítást szeretnénk adni nekik, akkor engedjük meg az otthonszülés annak, aki a gyermekét természetesen és békésen világra szeretne hozni.
Geréb Ágival volt szerencsém személyesen egy szülés alkalmával együtt lenni, és nála szerényebb szimpatikusabb,igazibb elhivatott embert keveset ismerek. Ő az, akinek bármikor kezébe tenném a gyermekeim életét, - nem sok ember van ilyen.
Mélyen igazságtalannak tartom amit vele tesznek,főleg persze olyanok, akiknek fogalmuk sincs arról,hogy Ő mit tesz, csak itélkeznek fölötte. Az orvosi szakőrtői hozzáállást meg ugye mindannyian ismerjük, dehogy adnák ők ki ezt a jó kereseti lehetőséget a kezükből!!! Erről szól az egész!!! Gusztustalan!!!
Hogyhogy a fejlett Hollandiában ez NEM veszélyes?! És nem elitélendő dolog: kiépitették az otthonszülés rendszerét, orszégosan képzik hozzá a bábákat, és a statisztikájuk semmivel sem rosszabb a kórházi szüléseknél!!!
Bár meg merem kockáztatni, hogy az egyedül kénytelen minden támogatást nélkülöző Geréb Áginak sem !!!
Nézzük csak meg a kórházi statisztikákat, hogy ott hány gyerek hal meg egy orvos keze alatt ennyi év alatt!!! És nagyon meg fogunk lepődni!!!!
Az otthonszülés csodálatos megtapasztalását és élményét pedig szivből tudom ajánlani minden leendő fiatal szülőnek!!!
Véleményem szerint egy újszülött csecsemő halála nem egyenes következménye az otthonszülésnek, vagy annak, hogy valaki szülőházban hozza világra (teljesen mindegy, minek nevezzük), hiszen gondoljunk csak bele, régen milyen gyakoriak voltak az otthonszülések. Klinikai körülmények között is kialakulhat csecsemőhalált okozó szövődmények. Mindemellett gondoljuk csak végig, hogy hány olyan történelmi személyiséget (írót, költőt, stb.) ismerünk, aki 8-9 (és több) gyermekes család sarja, és olvashatjuk az életrajzában, hogy hány testvére halt meg egy-egy kor fertőző betegségeiben, különböző járványok következtében. Ilyen alapon régen is minden bábát börtönre, fogházra, netán halálra kellett volna ítélni. Mindemellett akármi és akárhogy is történt, Ágnes már vezekelt érte eleget. Foglalkozzunk inkább mostmár azokkal, akik lopnak, csalnak, akik miatt ez az ország ide jutott.
Írtam egy éve egy levelet a pécsi nőgyógyászati klinikán dolgozó orvosnak. a véleményüket kértem geréb ágnest ért vádakkal kapcsolatban.
Egyetlen orvos válaszolt, ezt írta:
"Kedves Rumann Gábor!
Bizonyára ismerem Önt, de ilyen üzeneteket nem merek megnyitni."
Re: NA VÉGRE !
Mekkora bunkó Ön Hajóka. Az ember a véleményét normálisan is megfogalmazhatja, nem ilyen közönséges módon. A stilus jellemzi az embert.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Szalai Imre
Re: NA VÉGRE !
Hajóka úr vagy ki!
Ez igen! Ezért a géphez ült, hogy büszkén világgá kürtölhesse fennkölt érzéseit!
Gratulálok!
Szalai Imre
Súlyos, évtizedes jogalkotói mulasztás, előítéletek, durva kiszorítósdi, részérdekek áldozata Geréb Ágnes és az otthonszülés ügye Magyarországon! Ideje lenne helyére tenni a dolgokat!!!
Gulyás József (volt országgyűlési képviselő) http://www.parlament.hu/irom38/11514/11514.pdf
Nem szokott bajom lenni a szavakkal, de annyira felkavar az ami Veled történt, alig tudom megfogalmazni a gondolataimat.
Hálás vagyok minden jóságért amit tőled kaptunk azon a napon, amikor megszülettünk, a kisfiam és én mint anya. Amikor a fiamra nézek elfog az öröm és a hála amiért így jöhetett világra miközben Te kísértél minket.
Isten áldja minden lépted, bármilyen nehéz is, ma értünk is viszed a keresztet, akik téged választottunk. Nem akarom feladni a reményt, hogy világosság gyúl még ebben a mérhetetlen sötétségben ami nap mint nap szembejön velem munkahelyen, utcán, hivatalban.
Köszönöm, köszönjük, és kiállok mindig melletted!
Ági
Re: Egy vélemény a racionális oldalról
#20: Racionalitás - Egy vélemény a racionális oldalról
Itt az egyetlen igazság ezen az oldalon. Geréb Ágnest nem a x sikeres, hanem a (legalább) 2 halállal végződő szülésért ítélték börtönbüntetésre. (Nem találom azt az esetet, amikor egy G. Á. által levezetett szülés után, a megfigyelési időszakban későn vették észre, hogy az anyja mellén, egy takaró alatt! pihenő gyerek nem lélegzik. Na én ekkor dobtam be a törölközőt. A szülés utáni óra nem a füstölők és mécsesek ideje, hanem a gyereket és az anyát kell megfigyelni, hogy minden rendben van-e). És az ítélet azért lehetett ilyen példátlanul szigorú, mert ezt a nőt már eltiltották szülésvezetéstől és folytatta. Sajnos rendkívül sok buta ember van, akit lehet fanatizálni, ha pedig ezt egy orvos teszi, az sokkal súlyosabb megítélés alá esik. Ez az ítélet pedig Geréb Ágnesről és nem a kórházban hibázó orvosokról szól. Amúgy közülük is elítélnek időről időre, csak ott örömmel nyugtázzuk az ítéletet és nincs ekkora hisztéria.
| This discussion has been closed. |
Re:
#400: -
You almost made me cry... I've felt so many times that this country does not deserve her... It's a desperate struggle for us to protect her