IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!


Vendég

#401 Re:

2012-02-07 15:00

#400: -

You almost made me cry... I've felt so many times that this country does not deserve her... It's a desperate struggle for us to protect her

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-09 22:39



Vendég

#403 nexialista

2012-02-10 14:00

súlyosbították az ítéletet

kell nekünk ilyen (i)gazságszolgáltatás?
Hajóka

#404 NA VÉGRE !

2012-02-10 19:23

Örülök hogy ezt a retkes cigány gyerekgyilkos kurvát végre lecsukták!
Kevés a két év!
Henk

#405 Fehér köpenyek uralma

2012-02-11 16:01

Holland vagyok, az én két gyermekem otthon született, nem steril csempézett kórházszobában, neonfény alatt. Nem vették el a gyermekeimet az édesanyjuktól, hanem az ő testén tudtak megszokni a változást a méhe védettségből az új idegen világba, egy kellemes puha sötétített otthoni szobába.
Voltam magyar szülészeti kórházakban, láttam, hogy hogy viszik el a babákat az anyuktól, láttam, hogy anyavédelem nélküli síró babákat egyedül hagyva egy gyűjtő szobában és láttam fehér köpenyzsebre csúszott vastag borítékokat amiről szól ez az egész állper.
Mindenki tudja, hogy az első órák, napok és évek döntőek egy életben. Hát akkor képzeljünk mi van az első percekkel. Ha jót akarunk a gyerekeknek, ha igazi jó indítást szeretnénk adni nekik, akkor engedjük meg az otthonszülés annak, aki a gyermekét természetesen és békésen világra szeretne hozni.

Vendég

#406

2012-02-11 16:17

Mindkét gyermekemet otthon szültem. Persze Hollandiában.Ma már egyetemisták, csodálatos, egészséges felnőttek. Szinte sosem voltak betegek,orvost kb. életükben kétszer láttak. Hálás vagyok a sorsnak, hogy életem akkori szakaszában Hollandiában lehettem, és az otthonszülést tapasztalhattam meg, és sajnálom mindazokat,akik ebből kimaradtak, csak mert Magyarországon ez az alapvető emberi jog nem létezik.Nem tudják, miből maradnak ki, összehasonlithatatlan az anyaság megélése, és a gyermekhez füződő kapcsolat, egy életen át.Nem beszélve a gyermek jogáról,hogy joga legyen természetesen, harmóniában a világra jönni, és igy inditani itteni életét.
Geréb Ágival volt szerencsém személyesen egy szülés alkalmával együtt lenni, és nála szerényebb szimpatikusabb,igazibb elhivatott embert keveset ismerek. Ő az, akinek bármikor kezébe tenném a gyermekeim életét, - nem sok ember van ilyen.
Mélyen igazságtalannak tartom amit vele tesznek,főleg persze olyanok, akiknek fogalmuk sincs arról,hogy Ő mit tesz, csak itélkeznek fölötte. Az orvosi szakőrtői hozzáállást meg ugye mindannyian ismerjük, dehogy adnák ők ki ezt a jó kereseti lehetőséget a kezükből!!! Erről szól az egész!!! Gusztustalan!!!
Hogyhogy a fejlett Hollandiában ez NEM veszélyes?! És nem elitélendő dolog: kiépitették az otthonszülés rendszerét, orszégosan képzik hozzá a bábákat, és a statisztikájuk semmivel sem rosszabb a kórházi szüléseknél!!!
Bár meg merem kockáztatni, hogy az egyedül kénytelen minden támogatást nélkülöző Geréb Áginak sem !!!
Nézzük csak meg a kórházi statisztikákat, hogy ott hány gyerek hal meg egy orvos keze alatt ennyi év alatt!!! És nagyon meg fogunk lepődni!!!!
Az otthonszülés csodálatos megtapasztalását és élményét pedig szivből tudom ajánlani minden leendő fiatal szülőnek!!!

Vendég

#407

2012-02-12 00:45

Kedves Honfitársaim!


Véleményem szerint egy újszülött csecsemő halála nem egyenes következménye az otthonszülésnek, vagy annak, hogy valaki szülőházban hozza világra (teljesen mindegy, minek nevezzük), hiszen gondoljunk csak bele, régen milyen gyakoriak voltak az otthonszülések. Klinikai körülmények között is kialakulhat csecsemőhalált okozó szövődmények. Mindemellett gondoljuk csak végig, hogy hány olyan történelmi személyiséget (írót, költőt, stb.) ismerünk, aki 8-9 (és több) gyermekes család sarja, és olvashatjuk az életrajzában, hogy hány testvére halt meg egy-egy kor fertőző betegségeiben, különböző járványok következtében. Ilyen alapon régen is minden bábát börtönre, fogházra, netán halálra kellett volna ítélni. Mindemellett akármi és akárhogy is történt, Ágnes már vezekelt érte eleget. Foglalkozzunk inkább mostmár azokkal, akik lopnak, csalnak, akik miatt ez az ország ide jutott.

Vendég

#408

2012-02-12 02:30

Megdöbbentő, hogy értelmes, művelt embereket mennyire tud befolyásolni a média. Képtelenek felfogni, hogy itt miről van szó. Ági szakértelmét, ártatlanságát nem kérdőjelezi meg, aki csak egy kicsit is mélyebben beletekint az ellene folyó per valóságába. A hozzáértők (szülész, nőgyógyászok) tucatjai tisztában vannak ártatlanságának tényével és tudják, hogy helyes úton jár és járt mindig is, mégse mernek nyíltan kiállni mellette, hiszen ezzel állásukat kockáztatnák. Nem szívesen bírálom őket, hiszen az orvostársadalom zöme brutálisan Ági ellen van. Fő célkitűzésünk minél több embert felvilágosítani az igazságról, hogy végre egy kompetens személy is tudatára ébredjen ennek a gyalázatos, alávaló hadjáratnak, ami dr. Geréb Ágnes ellen folyik.

Vendég

#409

2012-02-12 02:38

<3 Ági, nagyon sajnálom.

Vendég

#410

2012-02-12 03:10

Meg vagyok döbbenve, fel vagyok háborodva, el vagyok keseredve...

Írtam egy éve egy levelet a pécsi nőgyógyászati klinikán dolgozó orvosnak. a véleményüket kértem geréb ágnest ért vádakkal kapcsolatban.

Egyetlen orvos válaszolt, ezt írta:

"Kedves Rumann Gábor!
Bizonyára ismerem Önt, de ilyen üzeneteket nem merek megnyitni."

Vendég

#411

2012-02-12 03:59

majd ha fagy, hó lesz nagy, sárgarigó zöldre fagy. na, akkor lesz Mo demokratikus állam...

Vendég

#412

2012-02-12 14:15

Igazságtalannak tartom az egész pert és az itéletet. A kórházakban is halnak meg babák sajnos, és a legritkább esetben zárják börtönbe az orvost.

Vendég

#413 Re: NA VÉGRE !

2012-02-12 14:20

#404: Hajóka - NA VÉGRE !

Mekkora bunkó Ön Hajóka. Az ember a véleményét normálisan is megfogalmazhatja, nem ilyen közönséges módon. A stilus jellemzi az embert.


Vendég

#414 Re: nexialista

2012-02-12 15:38

#403: - nexialista

naná, hogy nem kell

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-12 17:55



Vendég

#416

2012-02-12 18:00

Ha Ági bűnös, akkor én bűnrészes vagy bűnsegéd vagy mi vagyok, mert részt vettem két otthon szülésen is. Szerintem fogjunk össze, jelentsük fel magunkat bűnpártolás címén!
Szalai Imre

Vendég

#417 Re: NA VÉGRE !

2012-02-12 18:05

#404: Hajóka - NA VÉGRE !

Hajóka úr vagy ki!

Ez igen! Ezért a géphez ült, hogy büszkén világgá kürtölhesse fennkölt érzéseit!

Gratulálok!

Szalai Imre


Vendég

#418

2012-02-12 21:30


Súlyos, évtizedes jogalkotói mulasztás, előítéletek, durva kiszorítósdi, részérdekek áldozata Geréb Ágnes és az otthonszülés ügye Magyarországon! Ideje lenne helyére tenni a dolgokat!!!
Gulyás József (volt országgyűlési képviselő) http://www.parlament.hu/irom38/11514/11514.pdf

Vendég

#419

2012-02-12 22:31

Hetente lehetne orvosokat elítélni ilyen alapon! Szomorú és felháborító ez az ügy. Tegyünk ellene minél többen!

Vendég

#420

2012-02-13 04:14

Yvette Ambroze

Vendég

#421

2012-02-13 10:08

Kedves Ági!
Nem szokott bajom lenni a szavakkal, de annyira felkavar az ami Veled történt, alig tudom megfogalmazni a gondolataimat.
Hálás vagyok minden jóságért amit tőled kaptunk azon a napon, amikor megszülettünk, a kisfiam és én mint anya. Amikor a fiamra nézek elfog az öröm és a hála amiért így jöhetett világra miközben Te kísértél minket.
Isten áldja minden lépted, bármilyen nehéz is, ma értünk is viszed a keresztet, akik téged választottunk. Nem akarom feladni a reményt, hogy világosság gyúl még ebben a mérhetetlen sötétségben ami nap mint nap szembejön velem munkahelyen, utcán, hivatalban.
Köszönöm, köszönjük, és kiállok mindig melletted!
Ági

Vendég

#422

2012-02-13 11:42

Nem érdemel börtönbüntetést.

Vendég

#423 Re: Egy vélemény a racionális oldalról

2012-02-13 11:43

#20: Racionalitás - Egy vélemény a racionális oldalról 

 Itt az egyetlen igazság ezen az oldalon. Geréb Ágnest nem a x sikeres, hanem a (legalább) 2 halállal végződő szülésért ítélték börtönbüntetésre. (Nem találom azt az esetet, amikor egy G. Á. által levezetett szülés után, a megfigyelési időszakban későn vették észre, hogy az anyja mellén, egy takaró alatt! pihenő gyerek nem lélegzik. Na én ekkor dobtam be a törölközőt. A szülés utáni óra nem a füstölők és mécsesek ideje, hanem a gyereket és az anyát kell megfigyelni, hogy minden rendben van-e). És az ítélet azért lehetett ilyen példátlanul szigorú, mert ezt a nőt már eltiltották szülésvezetéstől és folytatta. Sajnos rendkívül sok buta ember van, akit lehet fanatizálni, ha pedig ezt egy orvos teszi, az sokkal súlyosabb megítélés alá esik. Ez az ítélet pedig Geréb Ágnesről és nem a kórházban hibázó orvosokról szól. Amúgy közülük is elítélnek időről időre, csak ott örömmel nyugtázzuk az ítéletet és nincs ekkora hisztéria.


Vendég

#424

2012-02-13 13:26

Tűrhetetlen Magyarország ELAVULT jogrendszere és a végeláthatatlan időhúzás egy-egy pernél! Továbbá az, hogy nincs mire hivatkozni, nem létezik "precedens" fogalom, mint ahogy az ártatlanság vélelme is egy nagy mítosz a magyar jogrendszerben. Geréb Ágnes meghurcolása a középkori inkvizíciós eljárásoknak felel meg. Mindenki, kimondatlanul is, tisztában van azzal, hogy valójában mi folyik a háttérben: nem az élet védelméről, hanem az önérdekek érvényesítéséről és a hatalom féltéséről van szó, amitől egy mindenkori IGAZSÁGON alapuló jogrendszernek kötelessége lenne elhatárolódnia! A jelenlegi jogszabályok nem látják el legfontosabb feladatukat: nem nyújtanak védelmet az emberek számára!! Gy.L.

Vendég

#425

2012-02-13 13:38

Ha máshonnan nem, hát Foucault nyomán tudhatjuk, hogy aki az életet uralja, az az embert uralja, aki az embereket uralja az a hatalom birtokosa, aki a hatalom birtokosa az eldönti, hogy kit vesz maga mellé és kit támogat. Nagyon szomorú, hogy itthon még mindig kevesen látják, hogy Geréb Ágnes és az otthonszülés meghurcolása primer hatalmi-szakmai-pénzügyi lobbiérdek. A hatalmi ágak szétválasztásába a születés szabadsága is beletartozik.