Győri emlékhely elhunyt magzatokért, gyermekekért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Mert nekem is volt egy kislánykám, aki élhetett volna, de sajnos angyalnak született. Soha be nem gyógyuló seb lüktet a lelkemen.
Azért írtam alá mert együttérzek
Együtt érzek, sajnos nem rég éltem át ezt a tragédiát, mikor barátnőm kislánya távozott az angyalok közé
Sziasztok! Én 2007 február 2.-án a 23. terhességi héten szültem meg pici, halott lányunkat. Szép gesztus lenne a megemlékezésre!
Azoknak a piciknek is állítsunk emléket, akiket nem akartak, így megölették őket. :(
Mi is elveszítettük a 11 napos kisfiúnkat.Jó lenne ,ha végre elismernék az emberek,hogy ez ugyanolyan fájdalmas gyász ,mintha a szüleinket veszítenénk el.Hozzá tartozik az életünkhöz és soha nem múlik a fájdalom.Remélem ez a kezdeményezés felnyitja az emberek szemét és segítenek feldolgozni a szülőknek ezt a krízist.
Szerintem jó ötlet, Ők is megérdemelnek egy helyet ahol emlékezhetnek rájuk, hisz Ők is élő emberkék voltak még akkor is ha nem láthatták meg a napvilágot, vagy ha igen rövid ideig lehettek a külvilággal, szereteikkel.
Mert 39 hetesen a kisfiam köldökzsinór tekeredés miatt megfulladt bennem! Millió hála és köszönet Singer Magdolnának, hogy részt vehettünk a csoportterápiáján!
| This discussion has been closed. |