Fizetésemelést az óvodai dajkáknak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Együtt, egymásért
Támogatom a petíciót, örülök, hogy valaki elindította! Viszont ez a "bezzeg a pedagógusoknak állandóan emelnek" hozzáállás semmire nem jó, csak ellentéteket szít, főleg, hogy a diplomás pályakezdő is csak 114 ezer forintot kap. Ez persze jóval több, mint a dajkáké, de közel sem normális egyik fizetés sem! Összefogással szerintem többre megyünk :)
Én is dajka vagyok. 2gyereket nevelek egyedül. Ez a pénz semmire nem elég. Tényleg minden elismerést az óvónők kapják, pedig legtöbbször mi végezzünk az ő munkájukat is.
A mi óvodánkban lelkiismeretes, szorgalmas, segítőkész daja nénik dolgoznak, akik remekül kiegészítik a mi munkánkat. Jó munkájuk nélkül elképzelhetetlen a jó óvoda. Örömmel állok a kezdeményezés mellé, és támogatom azt, hogy ők is, és a pedagógiai asszisztensek, óvodatitkárok is kapjanak tisztességes fizetést..... mert megdolgoznak érte, és mert megérdemlik.
Dajka
Jó pár éve nem volt fizetésemelés.Most 85000-Ft a fizetésem 40-év munkaviszonnyal elmegyek nyugdíjba mennyi lessz a nyugdijam? Kérdem én ebből sem lehetett, ezután hogyan tovább!!
Re:
Nagyon szeretnénk már azt hallani,hogy a Dajkák fizetésemelésbe részesűlnek!!!!
Ne csak a Pedagógusok,az Orvosok....meg sorolhatnám itt tovább, akik többször kapnak Fizetés emelést évente,vagy többször egy évben!!!!! Reméljük,hogy ezzel a Petícióval elérünk valamit mi DAJKÁK is!!!Szomorú dolog,hogy 10 éve nem kaptunk emelést!!!! Szégyen és gyalázat!!!!! Szerintem a TECHNIKAI dolgozók is megérdemelnének egy kis elismerést!!! FIZETÉS EMELÉST A DAJKÁKNAK!!!!!
Óvodában dolgozom,mint óvodatitkár.Fizetésem nekem is a minimálbér,37 éve dolgozom.
Azért mert én is dajka vagyok,nagyon kevés a fizetésünk és keményen dolgozunk! Ha a dajka csak dajka lenne,akkor is kevés ez a pénz,de mivel más munkáját is végeztetik velünk,így abszolút nem fer!
Megkülőmböztetés!
Nem elég,hogy a fizetésünk 10 éve nem emelték most meg nemkaptunk bérkiegészitést az önkormányzati fentartásu ovodai dajkák csak a kliknél dolgozók!Miért vagyunk megkülökböztetve?A pedagósukra ez nem vonatkozik CSAK A DAJKÁKRA!!!
| This discussion has been closed. |