Én is Pukli István vagyok!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
hajnyírás
Tisztelt Olvasók és Aláírók!
Mint ismeretes Orbán Ráhel üzent a tiltakozó pedagógusoknak. Hozzászólása már csak ezen a petíciós oldalon olvasható:
Orbán Ráhel NE kapjon egyetemi katedrát!!!!
Ugyan ezen az oldalon van már egy fodrász hirdetés, mely szerint aki Egres Bélás frizurát csináltat magának és kiposztolja a facebookra akkor annak ez a frizura ingyenes. ( Első oldal 9-es hozzászólás)
Ez a fodrászat Pécsen van ezért gondoltam itt Budapesten is legyen egy ilyen lehetőség!
Ha Orbán Ráhel így szeretné látni az embereket adjuk meg neki az örömöt! Nők jelentkezését is várom!
Lóczi János - mesterfodrász
Lóczi Fodrászat
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
(06-1) 920-6979
Hívjatok bizalommal!
EGRES BÉLÁS FRIZURÁT MINDENKINEK!!!!!! :D
mindent meg kell tenni hogy nekik már ne kelljen ezt a terrort átélni !!!!!!
MIntha csak Magyarország lenne:
(aki nem tud angolul, annak:
"Megállitani Trumpot rövidtávú megoldás.
A hosszútávú megoldás, ami bonyolultabb, rendbe hozni azt az oktatási rendszert, ami sok olyan embert képzett, akiknek nemtörődömsége odáig megy, hogy képesek Trumpra szavazni. "
Helyettesítsd Orbánra Trumpot és megérted, miért rohasztják le az oktatást.
(Andy Borowitz egyike a legismertebb és legkeresettebb USA-ban élő humoristáknak)

eü dolgozók, stb kisemmizett devizahitelesek körében. Töröljük le az arrogáns vigyort a kormánytagok képéről. Mi választottuk meg őket, de nem azért, hogy meglopjanak, zsarolhassanak és hülyének nézzenek Bennünket. Ne legyen ekkora hatalmuk felettük. Idejük lejárt!
| This discussion has been closed. |