Elszámoltatást akarunk!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Szabó József
http://www.hitvallasom.hu
Jó reggelt Magyarország <
Re:
A petíció, remélem, elegendő lesz, de ha nem, akkor ez csak az első lépés. Ha elegendő aláírás gyűlik össze, személyesen adom át vagy Orbán Viktornak, akivel egyszer beszéltem személyesen, vagy Semjén Zsoltnak, akit igen jól ismerek személyesen is, vagy Navracsics Tibornak, akit szintén személyesen ismerek.
Ha a kormány nem veszi komolyan a petíciót, akkor következni fognak a tüntetések.
Megköszönöm a sok eddig összegyűlt aláírást, és kérem, hogy minél többen vállaljuk a nyilvánosságot, mert így lesz súlya tiltakozásunknak és követelésünknek.
Barátsággal: Czakó István
ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!
Re:
Nem ígért elszámoltatást, "politikai felelősségre vonás"-ról beszél orbán. Szerinte az "elszámoltatás kifelyezés az 50-es éveket idézi, ezért inkább politikai felelősségre vonásról beszéljünk". Ami azt jelenti, hogy ha a választások adta eredmény maga az elszámoltatás.
Vagy legyen vizsgálat, de pártatlan külföldi szervezeteknek legyen kiírva pályázat a nyomozásra, pl.:Skatlan Yard, FBI, stb., mind a 365 kéviselőre plusz akik már nincsenek a parlamentben és holdudvarukra, például Czakó úrra aki olyan jó ismerőse a mai kormánytagoknak.
Tudom, hogy csak a nyulat akarják kiugratni a bokorból, s lenyomozni hogy ki az "ellenség", de ne felejtsék az ország egyre nagyobb részének nincs mit veszítenie, és ha sok nyúl ugrik.................
Re:
Kedves Uram!
Állok elébe a vizsgálatnak, mivel semmi vagyonom nincs se nekem, se családtagjaimnak. Jó lenne, ha elolvasná a "Sikoltoznak az EU-s szocik az MSZP tervezett számonkérése miatt" című, NIF-ben megjelent hozzászólásomat (olvasható itt: http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/12/18/sikoltoznak-az-eu-s-szocik-az-mszp-tervezett-szamonkerese-miatt/ ), s abból megtuthatná, hogy nem vagyok az Ön által nevezettek kedvence. Az tény, hogy ismerem őket, mert valaha azt hittem, hogy a barátommal közösen elkészített Fogyatékosügyi Programmal hozzájárulhatok az ország jobbításához. Ennek révén kerültem kapcsolatba az említett urakkal. Akkor még azt hittem tehetek valami hasznosat a Parlamentben is, és ezért 2006-ban országgyűlési képviselő jelölt lettem, de természetesen nem jutottam be. Ma már - látva a dolgokat - nem bánom.
Úgyhogy nyugodtan vizsgálódhatnak nálam. Szegény rokkantnyugdíjas (születésem óta mozgássérült) vagyok. Ne velem foglalkozzon, hanem a tényleges gazemberekkel. Én nem tartozom ahhoz a bizonyos holdudvarhoz. Gondolja, akkor indítottam volna ezt a petíciót?
Túl élénk a fantáziája, nincs itt semmiféle nyúl ugratásról szó, csak végre jó lenne valamit tennünk saját magunkért.
Czakó István
Ezt csak ,egy hivatalos Társadalmi Árnyékkomány képes lefolytatni pártatlanul !Szólj ,ha nincs igazam,én nem bíznám a kecskére a káposztát!!
| This discussion has been closed. |
Már hogyne értenék egyet!!!
Börtönbe az összes gazemberrel!!
Üdv.
Zsolti