Elszámoltatást akarunk!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Elég nagy szégyen, hogy 21 évvel az állítólagos rendszerváltás óta, még nem történt meg a bolsevik bűnözők felelősségrevonása, s a pénzügyi megszállás révén nyakunkba ült globalisták és kiszolgálói még mindig fosztogathatják a nemzetet. Minden bűnről és forintról számot kellene adnia mindenkinek! Ám ez csak a pénzdiktatúra osszeomlasztásával, s a kollaboránsok pártjainak betiltásával következhet be. Ahhoz pedig újjá kell építeni a magyar nemzetet! Csatlakozz az egyetlen nemzetépítő erőhöz, amely nem a pártokrácia útján kívánja felemelni a magyarságot!
hogy az alábbi kérdésekre minden Országgyűlési Képviselőnek és minden egyéb Közéleti Szereplőnek
Eskü Alatt Legyen Kötelező Válaszolni!
Korábban volt-e vagy, akár ma is van-e családtagjain vagy strómanokon
keresztül érdekeltsége u. n. off-shore cégekben?
IGEN VAGY NEM!
Helyezett-e el korábban külföldön titkos bankszámlán vagy széfben valutát,
értékpapírt, illetve részvényt?
IGEN VAGY NEM!
Egyetért-e avval, hogy az "adóparadicsomokban" működtetett off-shore cégek, titkos bankszámlák
és a korrupciós ügyek titkosítása 30, 50, vagy akár 80 évre is
csak hátsó szándékú célok, piszkos pénzügyi tranzakciók, pénzmosások, csalások,
lényegében, a mindannyiunk közös tulajdonából lopott milliárdos vagyonok,
fedezésére szolgálnak?
IGEN VAGY NEM!
Vagyoni helyzete 1989-ben, 1999-ben és
"most"! 2011-ben.
Czakó István
Kérésednek megfelelően a legszélesebb lev listámon,a közel kettő és fél millió látogatot regisztráló weboldalamon: http://www.hitvallasom.hu, valamint a facebok-iwiw nyílvánosságát felhasználva közöltem a peticiót!
Szabó József
A Nemzeti Civil Kontroll teljes jogú tagja
Civil Ellenállás
Szánalmas,hogy népmozgalom kell ennek a dolognak az előmozdítására amikor már régen arrol kellene beszélni,hogy törvényesen kik csücsülnek börtönben és kik lettek földönfutók az elszámoltatás miatt.
Marci
Ez a cionista kormány nem fogja elszámoltatni a liberális-posztkommunista bűntársait! Hisz ezek is szétlopták 1998-2002 évek között a magyar nép vagyonát!
Nép ítélet kell! A magyar népnek kell ítélkezni az aljas kollaboráns banda minden tagjával! Mindazokkal akik 22 év alatt kirabolták a csonka-magyarország népét!
Mindenüket elvenni és agyon dolgoztatni minden, nép, haza és nemzetáruló mocskot!
Bár megjegyzem, hogy ezek a patkányok kínhalált, karóba húzást, kerékbetörést, megnyúzást, felkoncolást, stb. érdemelnének!
De ezeknek a HALÁL, KEGYELEM!
De ezek akik 90-óta /és előtte is/ a hatalomban,vagy közelében "tevékenykedtek", mindent együtt vagy egymást segítve tették, és együtt titkosították a bűnözésüket!
Együtt rabolták ki, segítették idegen kezekre hazánk, népünk a magyarság vagyonát- hazáját.
Aki hazáját elárulja, annak egyetlen társadalomban nincs helye, lakoljanak örökké!
Hiszen ha a rokkann yugdijakat megvonkák még több ember lessz az ujcán sepregetni vagy ez a cél? ÉPn Fideszes vagyok de ez nekem ki veri a biztositékot.
üdv:
Czeglédiné
Ezt én garantálom 32 ezer miliárdot loptak ki az országbol tudjuk hova!és még olyan sok dolog ami a magyarok kárára volt nem fogjátok megúszi ezen dogozunk.Isten engem úgy segitsen.
Hm...
| This discussion has been closed. |
Re: Elmebetegek !
#1: -
21 éve az összes tetü egy asztalról eszik. Miről beszéltek ? Ami pedig a tüntetéseket illeti : "megélhetési gyávák" vagyunk. Ez van. A többi csak feszültség levezető hőzöngés. Amilyen a MIÉP volt. Ha magatokba néztek, tudjátok hogy így van. A többi vitézkedés. "Felmegyek a miniszterhez". Micsoda ökör vagy testvér !
Na üdv. Ferika