A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: info
Szent István nevét,hogy merészeli a szájára venni ez a hazaáruló???
#1827-et nagyon érdekelte, ennyi kommentárra futotta neki. Hozzáteszem teljesen feleleges volt megirnia, mert nincs relevanciája.
Re: Re: info
Ki vagy te, hogy pálcát mersz törni Bajnai felett? Te egy nagy niemand vagy.
EGYÜTT 2014!!!!!
GYURCSÁNY FERENC JOGERŐSEN PERT NYERT A MAGYAR NEMZET ELLEN:
A Fővárosi Ítélőtábla mai ítéletével minden tartalmi részben helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét és helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzetet. A lapban "Gyurcsány Ferenc plagizált" címmel jelent meg írás, amelyet az orgánum ezúttal sem tudott hitelt érdemlően bizonyítani. Az Ítélőtábla nem fogadta el a lap jogi képviselőjének álláspontját, miszerint csupán véleményről, és nem tényállításról volt szó. Gyurcsány Ferenc ügyvédje azzal érvelt, hogy bebizonyosodott: a volt miniszterelnök minden feltételnek eleget tett ahhoz, hogy diplomáját megkaphassa.
Jó éjt!
Re: EGYÜTT 2014!!!!!
#1830: Demokraták - EGYÜTT 2014!!!!!
Hát persze... Ezt is a "független" magyar bíróság mondta ki? (direkt kisbetűvel írva!)
BALOLDAL!!!
Re: Re: EGYÜTT 2014!!!!!
Na, ez izgalmas... Úgy tűnik, így estefelé közelednek egymáshoz az álláspontok: te is megkérdőjelezed Szájerné függetlenségét? Mi is.
Re: ÉLJEN A BALOLDAL!!!
Itt valami sántít... ti túl nagyképűek vagytok! Pedig minél jobb valaki, annál szerényebb.
Re: Re: Re: VÁLASZ
És ez egy stikli a sok közül, amire most szelektíven nem illik emlékezni.
Re: Re:
Vajon mennyi pénzt menekítettek ki a Vegyépszerből a csődeljárás előtt, meg tudná ezt valaki mondani?
Re: Re: EGYÜTT 2014!!!!!
Pedig mennyit próbálkoztak, mégsem tudtak semmit rábizonyítani. Ha egy szikráját megtalálnák annak, hogy Gyurcsány hibázott, nem használnák ki, gondolod?
Re: Re: Re: EGYÜTT 2014!!!!!
#1840: - Re: Re: EGYÜTT 2014!!!!!
Já, já... mennyit próbálkoztak ezek a nagykutyák, mint kiskutya az ugatással... és mégsem akar összejönni nekik, amit a választóiknak beígértek... ebből is látszik, hogy nagyobb hazugok orbűnék, mint a jó öreg Háry János bátya!!!
Együtt 2014!!!
Re: Együtt 2014!!!
#1842: picilány - Együtt 2014!!!
Ki ez az ember? Olyan értelmiségi feje van!
Re: Re: Re:
#1839: Nekem nem ad senki? - Re: Re:
"Vajon mennyi pénzt menekítettek ki a Vegyépszerből a csődeljárás előtt, meg tudná ezt valaki mondani?"
Röpke 30 milliárd tünt el a semmiben. 30.000.000.000 forintocska. Több száz cég ment tönkre.
És gondolom az tiszta, hogy a Vegyépszer kiknek a "zsebében" lévő cég?
Hivatalos reagálás a CÖF kampányára.
Re: Re: Együtt 2014!!!
Lehet, hogy rossz linket néztem meg? Èrtelmiségit nem láttam, föleg e fejet illetöen.
Most voltam benne.
Re: Re:
Neked mi a bajod, te nevenincs Sz.mint szarkupac? Most sem hozzád beszélt Gyula. Fáj az igazság, netán fasiszta vénádbn nem a kék vér akadozva csörgedez?
Gyula jó fej, most is jót szólt.
| This discussion has been closed. |
info
Hátha valakit érdekel, akár támogató, akár nem.