A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re:
Na ezt most jól benézted, "tévedhetetlen"! A szokásos magával társalkodó másik girhes,elmebeteg macskának írtál.
Re: Re: Re: Re:
Ennyire nem jó üzlet a politika?
Vagy mi a probléma, hogy itt ilyen szegényes a felhozatal?
Vagy itt is igaz, hogy csak az első milliárdot nehéz összehozni?
Ezért kontraszelektált az egész?
Nem logikus, amit írtam?
http://www.youtube.com/watch?v=T3bliQrRq4A&feature=player_embedded Bajnai mai nyilatkozata.
Re: Re: Re: Re: Re:
Talán te is egy naplopó, törvénygyártó, népnyúzó politikus vagy?
Ha nem inged, ne vedd magadra.
Elvi, erkölcsi alapvetések
http://www.egyutt2014.hu/az_egyutt_2014-rol/az_egyutt_2014_valasztoi_mozgalom_elvi_erkolcsi_alapvetesei.html
Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
#1157: - Elvi, erkölcsi alapvetések
Amikor a tolvajok erkölcsről beszélnek...
Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
#1157: - Elvi, erkölcsi alapvetések
Bajnai-Gyurcsány-féle erkölcs? Az igen! Talán azt mondja ki, hogy libát lopni nem bűn vagy szabad diplomamunkát lopni a sógortól?
Re: Re: Re: Re: Re:
Mi van, páleszgőzös, leesett a tantuszod? Te még életedben nem tévedtél, nagytudású? Mintha már az elején szóltam volna, hogy lehet, hogy tévedtem... Szólj, ha fogytán az italod, mert tudok utánpótlást biztosítani. Most felfüggesztem a veled való gyenge társalgást, mert az ATV-t kell néznem. Nem érdekel a véleményed, amit erről a csatornáról megalkottál korábban, mert ezt a csatornát a csak a tisztességes, rendes emberek nézik, a szélsőjobb ettől szerencsére túlnyomórészt távol tartja magát. Ha meg nézik, tanulnak egy kis tisztességet, kultúrát. D:)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Valami tisztességes munka után nézhetnél.
Hogy nézel így a nagyapád szemébe?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1161: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Én biztos vagyok benne, hogy Ő még munkából él.
Re: Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
#1158: - Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
"Amikor a tolvajok erkölcsről beszélnek..."
Nekem is a Fidesz-KDNP ugrott be erről. :)
Hogy nem szakad le a föld...
Re: Re: Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
#1164: Komplikato - Re: Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
Akkor keress egy agydonort sürgősen,de ne ezek között:
http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo&list=ULGqX94CZykZo&feature=player_detailpage
Re:
Pontosítsunk: bizonyos politikusoknak nem szabadna az "erkölcs" szót kiejteniük. Például Bajnainak vagy Gyurcsánynak egészen biztosan nem.
Re:
Talán ezért kételkedem Istenben, mert még nem szakadt be föld alattuk.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nem is! Nem veszem magamra. Nem vagyok politikus, nem voltam, nem leszek. Én a béke, szeretet pártján állok, zsigerből utálom azt, aki harácsol, lekezel, lenéz, kiforgatja a szavaimat vagy másokét és semmi nem drága neki a hatalom érdekében. Én magánemberként is éppen elég nagyot koppanok, mekkorát koppanhat az esetleg, aki hatalommámorban szenved, legyőzhetetlennek hiszi magát?
#1158: - Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
Ezt kihagyhattad volna, tisztességtelen volt
REBECA!
#1159: - Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
Erre itt semmi szükség nincs, te tudod a legjobban, hogy nem igaz, csak a zsigeri gyűlölet beszél belőled. Te boldogtalan. Küldjek páleszt, felvidulsz tőle, az legalább valamilyen hatással van rád. Vagy ezt is benéztem, okoska?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1162: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Szerencséd, hogy korrigáltál, ahogy én kihagyom a családtagjaidat, úgy elvárom ezt én is.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#1149: - Re: Re:
Magaddal beszélgetsz, Pálesz Pisti? ? Ez is egy fokozat a páleszfogyasztásnál?
Ha tévednék, elnézést kérek, de Torgyán doktor szavait idézve én csak egyszer tévedtem, amikor azt hittem, hogy tévedtem.