A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: ne zsidózz!
#1026: - Re: Re: Re: ne zsidózz!
De, rettegek. :)
Szerinted ez ilyen fajta szartúró büdöskomcsi féreg? Csak azért vannak kétségeim, hogy hátha nem ez az, mert ez itt nem vörös...
http://www.fatlester.com/images/tapeworm.jpg...
Re: Re: Re: Re: Re: ne zsidózz!
#1027: - Re: Re: Re: Re: ne zsidózz!
Nem pont ilyen,csak majdnem... Olyan vörös mint a pávián segge! A környékén úgy hívják: Véreskezű vörös szörnyeteg! A Balaton is úgy jött létre,hogy megjelent a Somogyi-dombságon és a víz elmenekült onnan. Nagyon vigyázz vele meg ne harapjon,veszett! :)
CIKI-"CUKIK"
Re: Re: ne zsidózz!
Ne legyenek kétségeid! Kétségtelen, hogy a munkanélkülidből csak erre telik. Én is jártam már így, hogy a sz@rt szedtem össze az utcasarkokon, jobb híján. Ide jutottunk, azért ez a viktátor sem babapiskóta, valljuk be, mi jobbikos görények, így magunk között. :(((((((((((
Re: CIKI-"CUKIK"
NEM HISZEL A NAGYVEZÍÍÍRNEK? NA, CSAK VIGYÁZZ, EL NE HIBÁZD, MERT Ő IS GYURCSÁNY RAJONGÓ!
http://www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI&feature=share
ÜDVÖZLETTEL: TEK
Re:
Helló, dünnyögi!
Nekik nem a minőség a fontos, minél kevesebb az esze valakinek, annál fontosabb a jobboldal szavazóbázisába. Nézz meg egy békemenetet, vagy réveteg, átszellemült arccal vonul, vagy alkoholgőzösen, azt sem érti, miért van ott, csak azt tudja, hogy kaja-pia ingyér, tehát megyünk. Egy kis Viktorozás meg egy kis Gyurcsánytakaroggyozás meg még jó buli is. Ehhez nem kell egyetemi végzettség.
Re: Re: Re: ne zsidózz!
Ezt "szomorúan" olvasom Szarénke,hogy ide jutottál vénségedre,de valamit neked is enni kell! Szedegesd csak szorgalmasan az utcasarkon a betévő falatkáidat,meglátod a szorgalmad egyszer még meghozza gyümölcsét!
Közel se annyira, mint te, de ez nem baj, te bal felső négyes.
#1027: - Re: Re: Re: Re: ne zsidózz!
Kis jóindulattal téglavörös, de ha már egy egészalakos képet felteszel magadról, akkor a szinével is tisztában lehetsz. Esetleg megittad az újabb kupicádat? Holnap másnapos leszel, akkor pedig kibírhatatlanabb vagy, mint egyébként.
Re: Re:
Saját anonimitásodban írogassál, Gyula én vagyok és nem egyezik a nézetünk, bal felső négyeske.
#1033: - Re: Re: Re: ne zsidózz!
Az én szorgalmam már meghozta a gyümölcsét. Ha erre jársz dobok ki neked is egy négylevelűt, te vénséges-rémséges. Fiatalítót nem tudok, mert arra nekem is szükségem van még egy darabig, te meg már úgyis átlépted a bűvös kockát.
#1039: Sz. - Re: Re: Re: Re: ne zsidózz!
Te hány percnél vagy látható,melyik vagy a sok elmebeteg közül?
http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo&list=ULGqX94CZykZo&feature=player_detailpage
#1037: - Re: Re: Re: ne zsidózz!
Egy budink sincs. Nekünk, jobbikos görényeknek, még nem megy olyan jól, hisz még 1x sem jutottunk közel a tűzhöz és úgy látom, hogy nem is fogunk. Pedig de fáj rá a fogunk, méghozzá a bal felső 4-es.
#1041: - Re: Re: Re: Re: ne zsidózz!
Kikérem magamnak,a jobbikosozást! Én egy büdöskomcsi gyurcsányista féreg vagyok!
#1043: Sz. - Re: Re: ne zsidózz!
Ki is, vagy be is kapod, ha SOS nem ugrasz odébb, jobbikos görény!!!
#1044: Sz. - Re: Re: Re: ne zsidózz!
Már megint magaddal társalogsz,elmebeteg büdöskomcsi féreg?
NÉZZÉTEK ÉS SÍRJATOK!!!
#1045: - Re: Re: Re: Re: ne zsidózz!
A látható ábra szerint sajnos nem, hanem veled, te buggyant alkoholista+jobbikos görény. Meg is lepődtem az igénytelenségemen, úgyhogy jó éjt.
Szegény...
Re: ÉN NEVETEK!!!
Cimbi, nekem teccik, igyunk rá, a nemjóját, oszt', majdanék lesz valahogy... legfeljebb részegen még idiótábbak leszünk, nekünk mán úgyis mind1., csak rám kell nézni.
| This discussion has been closed. |
#1024: - Re: Re: ne zsidózz!
Nem félsz,hogy ez a kivénhedt múmia a torkonak esik,ha találkozol egyszer vele? :))))))))))))))))) Vigyázz,mert mindennap birkózó sz@rt reggelizik!!!