deviza alapú csalás ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
felelősségre fogják vonni a felelősöket.
agnes
Köszönet
Az autókereskedők ezért szép jutalékot kaptak a banktól, hogy csapjanak be minket.
Kuszenda Judit vagyok. Nekem autó hitelem van és szeretném, ha arra is vonatkoznának ezek a petíciók. Az autó ma már nem luxus cikk, a munkához szükséges eszköz. 2008-ban vettem fel
2 000 000.-Ft-ot 10 évre. Kiszámoltam, hogy ha 10 évig fizetem, mert fix összeget fizetek és minden hónapban külön vezetik az árfolyam különbözetet és a hozzá tartózó kamatos kamatot,így 10 év után megint 2 000 000.-Ft hitelem lesz. Ez hány évig fog eltartani. Már 60 éves vagyok és nyugdíjas,
58 000.-Ft a nyugdíjam. Ez tűrhetetlen. Már nem tudom, hogy mit tegyek. Kérem, hogy terjedjen ki az autó hitelre is a kérelem. Köszönöm szépen.
IDŐ VAN
Re:
csupi te egy idióta, vadbarom vagy, csak eddig nem mondta neked senki. azért írtam mindenkt kisbetűvel, mert nem érdemelsz többet. lehet, hogy balekok vagyunk, de nem kívánjuk senki kárát veled szemben. te vagy a magyar nép megtestesítője, aki annyi felé húz, ahányan vannak.
Ennek kell véget vetni, nem idiótákra hallgatni, nem a fősodrású médiát nézni, hanem tudatosodni, összefogni és akkor nem balekok, megvezetett, a globalizációnak odavetett, kiszolgáltatott emberek lesznek az Úr asztalánál, hanem az erkölcsben megnemesedett, bölcs, együttérző, egymásért tenni tudó és akaró EMBER!
Re: Az autókereskedők ezért szép jutalékot kaptak a banktól, hogy csapjanak be minket.
#165: Judy - Az autókereskedők ezért szép jutalékot kaptak a banktól, hogy csapjanak be minket.
Sajnálom, hogy így jártál Judy. Sajnos ezek a petíciók nem sokat érnek, ha kevesen támogatják. Sőt, egyesek még örömüket is lelik benne, mint láthatod a kommentekből.
Viszont október 20-án lesz egy szép vonulás. Ha nincs autód, kéretkezz be valamelyik autóba. A taxisblokádot meghaladó mozgósítás várható október 20-án. Ócsáról indul majd a menet. Gyülekezet a gettónál 10-kor.
Re:
Ha igent mondtál az átváltásra, azzal elismerted a tartozásod. Mindent korrekten látsz azt hiszem. Ébn nem tudok Neked tanácsot adni, hogy mit kellene csinálni. Ha nem tudod fizetni a részleteket, akkor még nincs veszve minden. Van jogi út, igaz rázós egy kicsit, de lehet egyezkedni. meg aztán várjuk meg mi történik október 20-án! Rendszeresen nézd a facebook oldalt, különösen Kásler Árpád, Dr Dramm Andrea, Dr Léhmann György nyilatkozatait.
IGAZSÁG - SIKER - BŐSÉG
ÁLDÁS, ÁLDÁS, ÁLDÁS
| This discussion has been closed. |
Menyhért Úr! Ön egy nagyon bátor ember! Abban, hogy a feljelentésével érdemben foglalkozni fognak nem hiszek, tekintve hogy a magyar "igazságszolgáltatásra" irtózatos politikai nyomás nehezedik, de amit Ön tett egy rendkívül , bátor és fontos lépés! Nagyon fontos, hogy "bölcs" vezetőink ne dédelgessék magukat abban a hitben, hogy az állampolgárok mind komplett hülyék! Megoldást csak úgy lehet elérni, hogy a társadalom megosztottságát csökkentjük! Együtt kell fellépni másokkal közösen! Nem szabad, hogy célt érjen a társadalmat megosztó egymás ellen uszító propaganda! Keresni kell a kapcsolatokat! Erőt kell mutatni, mert nagyjaink csak abból értenek! Mindezt kulturált emberi módon! A jog a jelenlegi kormány ténykedése kapcsán üres frázissá vált, az nem minket véd, hanem tőlünk védi őket! Az Ön személyes példamutatása azért is fontos, hogy az emberek lássák, hogy van aki nem fél! Amikor látják ezt kevésbé fognak félni ők is. Politikai erőktől sem jobbról sem balról ne várjon semmi jót! Kívánok a további munkájához erőt, kitartást, bátorságot és jó egészséget!
Tisztelettel: Novotnik László "adós"