Börtönbüntetés az állatkínzóknak!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Szerintem is Borton buntetes jar azoknak akik kinozak az allatokat, es soha de soha ne engedjek, hogy allatot tartsanak az eletben.A legtobb "sereal"gyilkos ugy kezdte, hogy allatokat gyilkolt. Nagyon fontos, hogy az allatkinzokra felfigyeljunk. Tisztelet.
Tiltakozom, mer az egyetlen társam a kutyusom
Már velünk is bánnak, akkor ne bántsák egyetlen barátomat, bennük van érzés.
Náluk is ketyeg az óra.(ez nem a csalók,hanem a valóban betegek petíciója)
Re:
És az éhező emberekkel a világban mi lessz!!!
Azok is álatok???
Szerintem az embereket kellene megvédeni a kizsákmányoló kapitalista disznóktól!!!!!!!!
Majd utánna lehet foglalkozni az álatokkal bár némely ember is álat!!!!
Az hogy az emberek mióta világ a világ háborúznak ölik egymást
az állatok ,ezalatt hiába mutatták intelligenciájukat hát az ember
nem érti...nem érti..nem érti.. nem érti
Kormányunkat csak a pénz érdekli, még az embereket is kinozzák
NEM, NEM, NEM Rokkantá akarnak tenni, akkor összefogás!
Összefogás-több érintett petíció támogatására felhívás
Figyeljünk a közvetlen érintettek tiltakozására is, amely része az általános megfogalmazásnak melyek támogatása a konkrét petíciót segíti. Akkumlálódik a tiltakozás.
Mindenkitől elvenni a pénzt! A jó érzékű ember még a kispénzű rokkant is a lehetőségéhez képest
támogatja minden nemes célt. A kormányunk ennek a felfogásnak ellene van. A saját pénzük megemelése az elsődleges. Jogtiprás.
Az életünk napról napra kilátástalanabb! Már nem dughatjuk fejünket a homokba...
Rokkantvadászat is egyik eszköze a kormány taktikájának.
Gondolja meg,bármikor Ön is erre a sorsra juthat, akkor a bitófa vár minden ilyen emberre, ne engedje.
Náluk is ketyeg az óra.(ez nem a csalók,hanem a valóban betegek petíciója)
Klikkelj ide:
http://www.peticiok.com/rokkantvadaszat
[email protected]
Rajongok az állatokért. Falun nőttem fel, ott éltem 15 éves koromig, s mindig voltak állatok a környezetemben. Úgy volt szép a világ. Amióta eszemet tudom, mindig voltak kutyáim és egyéb kedvenceim, s kényeztettem őket (macska, sündisznó, tyúk, kacsa, malac, teknős, bagoly, csóka, nyulak, ...), s ők, hálából, hűségesek voltak hozzám, szót fogadtak és bármit megengedtek nekem, hogy játsszam velük. Tűrték - persze vigyáztam rájuk, és ezt ők is tudták - és élvezték a játékot. Ma is van egy öreg igazi zsinóros szőrzetű fajtatiszta pulim és egy tünemény (rossz :-), mert tudja, hogy szeretjük és vissza is él vele :-) ) nimfa papagájom. Bundás (a puli) 6 hetes, Polly (a papagáj) 1 hetes kora óta van velünk. Itt nőttek fel. Ma a kutyám elmúlt 12 éves a papagáj elmúlt 7 éves . Mindkettő rajongásig hűséges, én pedig a fiammal együtt kényeztetem őket. Az állatorvosok is azt mondták, ilyen szelíd állatokat még nem láttak. Érdemes lenne látni, mit megenged, sőt élvez mindkét állat. Boldogok, ha játszunk velük.
Éppen ezért, aki a védekezni képtelen állatokat bántalmazza, rendkívül szigorú büntetést érdemel, mert az a lelke mélyéig gonosz, velejéig romlott ember!
Az Mi petíciónk a kötelező állatorvosi költség csökkentésére lenne.Ez nagyon sok és ezért vannak tele a menhelyek.
| This discussion has been closed. |