Állandó, Több Vegán-barát készterméket a Lidl-ben
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Számtalan előnye van a vegán életvitelnek, nem sorolom most a környezettudatos, egészségügyi és etikai tényezőket, de az tény, hogy egyre többen vagyunk és nem kicsit érné meg az áruházaknak elérhető áron állandó vegán terméket forgalmazni. peace&peas <3
Én még csak vega vagyok(igyekszem változtatni ezen),de falafelt akaroooook meg üveges csicserit mindig és minden ilyen jót
Vegán
Jó lenne ha itt nálunk is több ilyen elérhető termék lenne a polcokon. S nagyon szeretnék vegán hamburger pogácsát is, ami grillezve, saláta kötettel remek fogás lenne.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vegán családomnak és gyermekeimnek nagy örömet okozna a Lidl termékek kipróbálása. Többet vásárolnánk ott, ha bővülne a választék.
Szívesen vásárolnám a Lidl-ben állandó jelleggel, de sajnos hamar elfogynak a Budapest, Mogyoródi úti boltjából a felsoroltak. A többit egyenlőre és tényleg hátha csak egyenlőre, máshonnan vagyok kénytelen beszerezni.
Hátha nem csalódunk, Go Vegans!
Go Vegan!
Jó lenne ha itt is elérhetőek lennének bizonyos Vegán termékek. Ha másik nagy globál áruházaknak megy nekik is fog...
| This discussion has been closed. |