Alanyi jog legyen az internethez való hozzáférés
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
pontatlanság
Tegnap olvastam, hogy a petíció szövegében szereplő adat, mely szerint Finnországban ingyenes, tévedés. Alanyi jogon jár ugyan, de nem ingyen. Ezt javítani kéne, mert addig aláírni sem tudom, meg más se, aki nem szívesen ír alá olyat, ami tévedésen alapul.
Nagyon remélem lesz belőle valami!!!!
Így is nehezen tartják el magukat most meg az adó
ez borzalmas. Szidták az MSZP hogy hazudnak de ők még
rosszabbak. Adó-adó hátán hogy többet tudjanak maguknak
adni az nem érdekli őket hogy sok gyerek az Internetről
tanul sok szülő a koszt pénzből fizeti az Internetet
De a Fidesz mindent el vesz a néptől.
Szabadság alapjoga legyen
Legyen alapjoga a szabadságnak,tartozzon mindenkinek alapjogai közé a véleményszabadság is!
Re:
Nem lehetne végre, hogy ügyek mögött sorkoznk fel, és nem keverjük bele mindenbe a politikát? Az internet megadóztatása káros és én bárkit támogatok, aki ezt velem együtt támogatja.
Re:
Én finnországban dolgozom,hát ,nemcsak ügyesebbek,sajnos,hanem emberibbek is.Azért itt olyan dolgok természetesek,amit a magyar emberek talán el sem hinnének.Természetesen aláírtam,pláne látva,hogy máshogy is lehet egy országot vezetni,és máshogy is lehet élni.Mindezt úgy,hogy igen, a körülmények azért mostohábbak,mert magyarország földrajzilag sokkal jobb helyen fekszik,csak a termelés nulla,itt pedig három havi nyárral virágzik az állattartás,és a növénytermesztés.Csak a fizetett adókat normálisan kell elkölteni,ilyen egyszerű a képlet,ehhez nem kell más. Jaj dehogynem ,egy korrupció,és bünözés nélküli ország,ahol a vezetők élen járnak a példa mutatásban.Itt egy parlamenti politikus semmilyen más dolgot nem vállalhat,és csak abból a pénzből él,amit fizetésként kap. Nyilván nem kevés az sem,de mégis arányaiban nem akkora a távolság közte,és egy munkavállaló bére között,mint otthon egy minimálbéres (pedig nagyon sokan vannak ) és a miniszterelnök bére között.Ja kérem,ha így lenne otthon is,akkor talán csak olyanok ülnének a székekbe,akik valóban komolyan veszik ezt,és nem csak a saját hatalmukat,és zsebüket akarják növelni,teletömni.Na ezért írtam alá,mert a példák azt mutatják,majdnem minden országban az internet korlátozása,lekapcsolása volt mindig az a bizonyos utolsó csepp..... Az adóztatást nem tudom leírni,mert arra még nem volt példa a világban.
Móra Ferenc
én is
Szeretnék hozzászólni.
A költségvetésben azért van lyuk, mert a családi adókedvezmény és az egykulcsos adó ütötte ezeket. Vissza kellene állítani, azt, hogy csak a rászoruló családok kapjanak adókedvezményt ( x összeg egy főre jutó kereset alatt ), és a progresszív adót visszahozni, az adójóváírsát visszavezetni. Szappanra, tusfürdőre miért kell adót kivetni ? Legyen az a luxusautókon, a medencéken, a jahtokon, a nercbundákon, a luxusékszeeken stb.
| This discussion has been closed. |