Alanyi jog legyen az internethez való hozzáférés
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Legyen ez az első amire nemat mondunk,ne hagyjuk hogy bevezessék,állítsuk meg az adótengert amit ránk akarnak erőltetni.
Alanyi jog legyen az internethez való hozzáférés
Nemrég még azt ígérték az internet jusson el minden háztartásba!!! Talán félnek a tájékozott emberektől? Egyszer hallotam valakitől, hogy nézzek körbe a környezetembe a legtöbb vezető beosztású ember álltalában csak olyanokkal veszi körül magát akik nála hülyébbek. Úgy látom ez nagy igazság!!!
Ha nem az együgyű pm indította volna ezt a petíciót, lehet aláírtam volna...
Tűnjetek már el a közéletből, hazaáruló balodali banda!!!
Fizetek áfával növelten a szolgáltatásért, a szolgáltató befizeti a tőlem beszedett áfát, fizet továbbá társasági adót, iparűzési adót. Elégedjen meg a költségvetés ennyi adóval, ossza be úgy, hogy ne kelljen újabb és újabb adókkal sújtani az embereket!
szerintem nem kellene, folyton folyvást harcolnia a kormánynak a néppel vagy nép a kormánnyal... felesleges viták, felesleges gondokat szül ...
Tüske
Re:
Csatlakozom ahhoz, hogy legyen ingyenes, ill. elérhető az internett reális áron, hisz ezen tartom a kapcsolatot a külföldön élő unokáimmal, családtagjaimmal. Egy nyugdijas már sem anyagilag, sem fizikailag nem biztos, hogy el tud jutni hozzájuk. Legalább így lehessen tartani a kapcsolatot velük.
internetadó
Annak ellenére, hogy aláírtam a petíciót és elmegyek a tüntetésre, az a véleményem sajnos, hogy egyetértek azokkal, akik azt mondják ez csak terelés a korrupciós botrányról. Én viszont abban reménykedek, hogy ez a netadó elleni tüntetés megindít egy olyan lavinát, ami végre elsöpri ezt a korrupt, velejéig romlott, diktatórikus kormányt.
Re:mami
Arról beszélhetnénk, hogy ki az együgyü és ki a hazaáruló!? Talán az, aki - vizet prédikál és bort iszik-
Vagyis ígér valamit és az ellenkezőjét csinálja.
Re: Re:mami
Ez a válasz nekem szólt volna? Mert én semmi olyanról nem írtam, ami a válaszban szerepel. Olyan ez a hozzászólás, mint mikor a FIDESZ felel valamilyen kérdésre!
| This discussion has been closed. |