Alanyi jog legyen az internethez való hozzáférés

Az Együtt-PM szövetség kezdeményezi hogy az internet ne csak elérhető, hanem ingyenes is legyen minden háztartásban. Az intézkedésre nemzetközi precedens is van - így pl. Finnországban már elfogadtak egy olyan törvényt, amely alanyi jogon biztosítja az állampolgárok számára az internet hozzáférést.

 Ezért Szabó Tímea a Párbeszéd Magyarországért társelnöke, az Együtt-PM országgyűlési képviselője határozati javaslatot nyújt be az országgyűlésnek, amely arra kötelezi a kormányt, foglalja törvénybe az internethez alanyi jogon való hozzáférést.  

 

Támogasd kezdeményezésünket, ha szerinted is kötelessége lenne az államnak mindenki számára biztosítani az internethez való hozzáférést.

Írd alá petíciónkat! Mutassuk meg a kormánynak a lehető legtöbben, hogy egy szabad és tudás alapú társadalomban szeretnénk élni!

 

 


Párbeszéd Magyarországért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Párbeszéd Magyarországért, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook